gulvafslibning pris

Gulvafslibning pris

Har du problemer med slidte, skæve eller mørke trægulve? Med gulvafslibning kan du få et nyt look til en rigtig god pris, som slet ikke kommer til at nærme sig prisen for et nyt gulv. Den helt store fordel ved afslibning af gulv er nemlig, at du kan få det gamle gulv til at fremstå nyt og yderst smukt for en meget billig pris.

Klik her – og få 3 gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning

Sådan virker gulvafslibning

Som navnet også kraftigt antyder, handler gulvafslibning i bund og grund blot om at slibe gulvet, så den kedelige og slidte overflade vil blive slebet af med henblik på at få  det flotte og levende udseende – som gulvet startede med at have –  tilbage igen.

slibning af gulv pris

Sådan kan gulvafslibning se ud

Gulvafslibning foregår med maskine

Får du lavet en gulvafslibning, vil dit gulv derfor komme til at se både glat og nyt ud. En afslibning af gulvet bliver lavet med en maskine, der har fået navnet “gulvsliber”. Den fungerer ganske enkelt ved, at den er blevet udstyret med en valse med sandpapir, som sliber gulvet, hvilket også betyder, at maskinen vil sørge for at fjerne den eventuelle efterbehandling, der allerede sidder i gulvet og dertil vil den også sørge for at fjerne godt og vel 1 mm. af selve trægulvet.

Når gulvet er blevet slebet med en gulvsliber, så er næste skridt at få lavet en efterbehandling af gulvet, så det igen kan blive pænt og modstandsdygtigt. Det skal desuden også nævnes, at stort set alle former for trægulv kan slibes og det betyder selvfølgelig også, at disse gulve vil få behov for en gulvafslibning på et tidspunkt. Det gælder både: parketgulve, trægulve, plankegulve og laminatgulve.

Gulvafslibning pris – Sådan sparer du “kassen”!

Der kan være stor forskel på, hvor mange penge en gulvafslibning koster. Der er nemlig mange forskellige parametre, der spiller ind og det afhænger selvfølgelig også af, hvilken leverandør, du vælger. Derfor er det også meget vigtigt, at du ikke blot vælger det første og bedste alternativ, da der ganske enkelt ikke kommer noget godt ud af det, for der er mange ting, der skal tages op til overvejelse og du skal naturligvis også sørge for at indhente en række forskellige tilbud på opgaven, hvilket er med til at sikre dig, at du får løst opgaven til den bedst mulige pris samtidig med, at det bliver gjort af en person, der har styr på sit arbejde.


BedreBoligliv.dk anbefaler 3byggetilbud.dk

3byggetilbud logoSom nævnt ovenfor, så er der en række forskellige parametre, som du skal sørge for at have styr på, inden du begynder at hente tilbud på din opgave. Du skal f.eks. finde ud af, hvor stort et areal det handler om, for det har naturligvis stor relevans for prisen på opgaven, du skal dertil også finde ud af, hvilken form for efterbehandling, du ønsker, da det også har effekt på prisen og slutteligt er det også en rigtig god idé at gøre klart overfor din eventuelle leverandør, hvilken form for trægulv det drejer sig om, eftersom der er forskel på hvordan de forskellige former for trægulv skal behandles.

Hvis du gerne vil sikre dig, at du får løst din opgave af en virksomhed, der har stor erfaring og ekspertise med gulvafslibning, men samtidig også sikre dig, at det bliver til den bedst mulige pris, så bør du bruge 3byggetilbud.dk til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud fra virksomheder og personer i dit nærområde, der har erfaring med denne type af opgaver.

Gå til 3byggetilbud.dk og læs mere om, hvordan du får de bedste tilbud på gulvafslibning


Hvilken efterbehandling skal jeg vælge?

Som nævnt ovenfor, så er næste skridt efter selve gulvafslibningen at få lavet en form for efterbehandling af dit trægulv. Der findes et væld af forskellige former for efterbehandling, så der findes selvfølgelig også en form for efterbehandling, der lever op til dine forskellige krav i forhold til både udseende, slidstyrke og krav til vedligehold.

Efterbehandling giver et mere modstandsdygtigt gulv

Det er selvfølgelig også primært disse parametre, som du skal sørge for at vælge din efterbehandling ud fra, da det vil give dig det klart bedste resultat og det giver dig også meget bedre forudsætninger for, at du rent faktisk vælger en form for gulvbehandling, som du ender med at blive glad for. Hvad end du vælger at få lavet/behandlet med, så vil den kunne hjælpe dig med at gøre dit trægulv langt mere modstandsdygtigt over for blandt andet slid og smuds, hvilket også vil være med til at gøre det langt nemmere for dig at vedligeholde det respektive trægulv.

Få altid lavet din gulvafslibning af en professionel fagmand

Der er rigtig mange, der tror, at det er nemt at lave en gulvafslibning, hvorfor de ikke vælger at udlicitere arbejdet til en professionel fagmand, hvilket kan gå hen og få fatale konsekvenser. I langt de fleste tilfælde er det bedste at hyre en professionel gulvsliber, så du er sikker på, at det bliver gjort 100% korrekt.

Ved at hyre en professionel vil det blandt andet betyde, at du kommer til at undgå både oprifter i træet og knaster, der bliver revet op af gulvet. Før i tiden var det en nødvendighed at rydde huset for billeder og gardiner, inden gulvsliberen igangsættes, men professionel og moderne gulvslibere støver næsten ikke, og du behøver derfor heller ikke rydde dit hus eller din lejlighed for billeder og gardiner, inden arbejdet igangsættes.

Klik her – og få 3 gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning