havemøbelsæt tilbud

Havemøbelsæt på tilbud og udsalg

Når foråret indtræffer, og sommeren nærmer sig med hastige skridt, så er det tid til at finde dit havemøbelsæt frem. Der findes ikke noget bedre end at nyde morgenkaffen eller aftensmaden udenfor på terrassen omgivet af skøn natur og fuglefløjt – alt imens du sidder komfortabelt i dine havemøbler.

I denne artikel ser vi nærmere på nogle af de mange havemøbelsæt, der findes på markedet netop nu. Vi ser nærmere på både billige og dyre sæt fra flere forskellige forhandlere med henblik på at give dig et godt overblik over markedet.

Havemøbler på tilbud eller på udsalg

De havemøbler du finder i artiklen er i øvrigt valgt på baggrund af deres lave pris. Vi har bevidst valgt at finde havemøbelsæt på tilbud, udsalg eller med en lav pris i forhold til kvalitet, så du har mulighed for at gøre en god handel!

Peacock – Havemøbelsæt i bambus

peacock havemøbler i bambus

Bambus er i løbet af de sidste par år blevet et meget populært materiale til møbler herunder havemøbler. Dette dejlige sæt består af et bord (Ø110 cm) med lameller samt fire meget smukke Marseille havestole, der i øvrigt er udstyret med armlæn og et pulverlakeret stel i aluminium.

Læs mere om Peacock og se pris hos Unoliving.com

Outrium Alsace Venedig – Granitplader og galvaniseret stel

alsace venedig havemøbler

Hvis du er på jagt efter et prisvenligt havemøbelsæt af høj kvalitet, så er dette Outrium Alsace Venedig lige noget for dig. Det består nemlig af seks Venedig stole og et bord bestående af tre granitplader.

Derudover er det lavet i PE-flet, hvilket betyder, at det er uhyre nemt at rengøre og vedligeholde. En meget stor fordel ved dette sæt er, at stolene har rygge der kan indstilles. Det vil sige, at du både kan bruge Venedig stolene, når der skal nydes en lækker middag på terrassen eller du blot ønsker at læne dig tilbage med henblik på at få noget sol.

Hard & Ellen – Havemøbelsæt i aluminium og poly wood

hard & ellen havemøbler

Dette lækre havemøbelsæt fra Hard & Ellen bærer præg af et smukt design. Sættet består af et bord med en rund lamelbordplade i poly wood (Ø110 cm). Derudover kommer der også fire stole med, der ligeledes er lavet i poly wood og har aluminiumsben. Hard & Ellen er et havemøbelsæt, der har et meget skandinavisk look, hvorfor det vil passe perfekt til din have!

Læs mere om Hard & Ellen og se prisen hos Unoliving.com

Outrium Rimini Napoli – Vedligeholdelsesfrit design

napoli havemøbler

Er du på jagt efter et havemøbelsæt, hvor du ikke behøver at tænke på vedligeholdelse og lignende? I så fald er dette sæt ved navn Outrium Rimini Napoli et rigtig godt køb.

Designet er flot og stolene uhyre behagelige at sidde i. Sættet består af fire Napoli stole, der passer perfekt til bordet med den sorte glasplade. Stolene er gode at sidde i både med og uden hynde, hvorfor det ikke er et krav, at du tilkøber hynder.

Jamaica havemøbelsæt – Med 6 stole

jamaica havemøbelsæt

Dette sæt ved navn Jamaica giver dig meget kvalitet for pengene. Havemøbelsættet består af et langt og flot bord som måler 90 x 200 cm og seks stole i flet. Derudover medfølger der også hynder, så komforten bliver ekstra god.

Jamaica er uhyre nemt at vedligeholde og skal blot tørres af med en våd klud, hvis der for eksempel bliver spildt på det eller lignende. Derudover er det også meget modstandsdygtigt over for vejr og vind, hvilket er en meget god fordel her i Danmark.

Læs mere om Jamaica sættet hos 10-4.dk og se prisen

Gode råd når du skal vælge nyt havemøbelsæt

Materiale: Træ eller polyrattan?

Noget af det vigtigste du skal overveje i forbindelse med valg af et nyt havemøbelsæt, det er hvilket materiale du ønsker. Den helt store fordel ved polyrattan er, at det holder i lang tid samtidig med, at det er uhyre nemt at rengøre.

Fordelen ved træ er, at du får nogle meget eksklusive havemøbler. Dog kræver havemøbler i træ en masse vedligehold, hvilket alle bestemt ikke er glade for. 

Find havemøbler der passer til dit hjem rent stilmæssigt

Med henblik på at få din terrasse til at se så indbydende ud som muligt, så anbefales det at finde et havemøbelsæt, der harmonerer med dit hjem rent stilmæssigt.

På den måde kan du skabe en rød tråd i dit hjem, hvilket blot vil gøre det meget mere indbydende og komfortabelt. 

Bliv inspireret i diverse bolig- og havemagasiner

Hvis du har meget svært ved at vælge, hvilket sæt du skal have, så er det en god ide at søge lidt inspiration i diverse bolig- og havemagasiner. I disse magasiner kan du med stor garanti finde noget, der vil passe perfekt til dine behov.