trip trap havemøbler

Trip Trap havemøbler

Det er en varm og sløv juli sommerdag. Mere specifikt en fredag eftermiddag. Du har fået fri fra arbejde og er på vej hjem til ren og skær afslapning i haven hele weekenden. Men hvor sætter du dig hen og kobler fra, når du kommer hjem?

God afslapning kræver gode havemøbler, som er indbydende, behagelige at sidde eller ligge i, og som får din have eller terrasse til at fremstå uimodståelig.


Tilbud og udsalg på Trip Trap havemøbler

Hvis du gerne vil have gode tilbud og måske være heldig at finde et udsalg på Trip Trap havemøbler, så anbefaler vi, at du besøger forhandleren Trendyliving.dk.

Se hele Trip Trap udvalget her


Og hvem bedre til at sørge for lækre og elegante havemøbler end selveste Trip Trap? Designgiganten har skabt et utal af smukke møbler til udendørs brug, herunder stole, borde, bænke og solvogne.

I denne guide har vi samlet en række af de skarpeste tilbud & udsalg på Trip Trap havemøbler, som du kan lade dig inspirere af – rigtig god fornøjelse!


Trip Trap stole

Trip Trap stole har været populære i danske hjem og haver i mange år efterhånden. Og når vi tager et kig på listen nedenfor, forstår vi så udmærket hvorfor. De lækre teakmaterialer og enkle, men stilrene designs holder hele vejen igennem.

Se billeder, priser og tilbud på stolene her

Director’s Chair i teak/suntex

Vi lægger listen ud med en enkel men elegant klassiker; Director’s Chair fra Trip Trap. Stolen er lavet i udendørsvenlige materialer og kan således ikke rådne, ej heller er hverken træet eller tekstilet udsat for solens stråler. Kan nemt klappes sammen og stilles væk efter behov.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 57 x 43 x 87,5 cm

Vendia stol i teak

Vi hopper videre til denne elegante Vendia stol, ligeledes i lyst teaktræ. Vendia er både praktisk og smart at se på i ét – du kan nemt klappe den sammen, hvis du har behov for at stille den væk for at få mere plads. Stolen er i forvejen forholdsvis lille og egner sig godt til små altaner.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 41 x 52,5 x 82,5 cm

Selandia armstol i teak

Selandia armstolen ligger i en lidt højere prisklasse, men her får du også valuta for pengene, når du handler Trip Trap havemøbler. Med elegance og design for øje har Trip Trap formået at skabe en funktionel stol, som samtidig er hamrende komfortable i kraft af dens udformning, som passer til kroppen.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 56 x 58 x 88 cm

Royal Chair i teak

Royal Chair er en lille, men smart taburet, som kommer til sin ret i form af det enkle og minimalistiske udtryk i designet. Samtidig er den utrolig handy og nem at have med at gøre, og du kan hurtigt folde den sammen, så den fylder ingenting.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 65 x 37 x 58 cm

Ballare stol i teak

Er du på udkig efter en stol, som både kan bruges ude og inde, så er Ballare stolen i lyst teak et kvalificeret bud. Ballare er lavet i lette, feminine former og passer godt til enhver terrasse eller udestue.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 56 x 56 x 86 cm

Columbus justerbar stol i teak

Selvom Columbus stolen ved første øjekast kan se tilnærmelsesvis simpel ud, så rummer den både komfort, funktionalitet og hamrende lækre materialer. Det lette og lyse teaktræ virker indbydende, og stolens udformning og høje ryglæn byder på god siddekomfort, så længe det kræves.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 70 x 60 x 105 cm

Skagerak Mira stol i sort

Mia Lagerman og Skagerak teamet fra Trip Trap står bag denne smukke Mira stol, som er lavet i et let og elegant design i mørkt metal og flettet trådnet, som er kendetegnet for Mira. Stolen er stabelbar om nødvendigt.

Specifikationer:

 • Materiale: Metal
 • Mål: 58 x 51 x 78 cm

Trip Trap bænke

Fra solo-siddepladser bevæger vi os nu videre over til bænkene fra Trip Trap. De populære og flotte udendørsbænke har i mange år været eftertragtede, og de ligger fortsat i toppen blandt danskernes fortrukne Trip Trap havemøbler.

Se billeder, priser og tilbud på bænkene her

Drachmann bænk i teak

Vi lægger ud med denne klassiske Drachmann bænk i flot teaktræ. Det elegante design og kreative ryglæn gør bænken til noget helt særligt, og med plads til to personer kan der nemt opstå hyggelige stunder bagerst i haven eller på terrassen på de lune sommeraftener.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 129 x 58 x 86 cm

Skagen bænk i teak

Skal du have fingrene i en robust og stabil bænk, som bærer det klassiske Skagen-design i sit udtryk, så er denne bænk et must have. Skagen bænken fra Trip Trap er lavet med inspiration fra de gamle smukke møbler, som man kunne finder rundt omkring i haverne i Skagen.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 150 x 59 x 88 cm

Skagerak Reform bænk i aluminium

Trip Traps Reform bænk fra Skagerak kollektionen er et klassisk eksempel på, hvordan Trip Trap formår at skabe elegante blandinger af komfortable havemøbler og funktionelle møbler generelt. Skagerak Reform bænken kan både bruges som solid bænk i haven eller som bord til kaffe, potteplanter o. lign.

Specifikationer:

 • Materiale: Aluminium
 • Mål: 110 x 41 x 45,5 cm

Cutter bænk i teak

Trip Trap har i samarbejde med den skarpe designer Niels Hvass skabt denne Cutter bænk i lækkert teaktræ, som med garanti vil imponere gæsterne i haven eller på terrassen. Bænken er lavet i et superenkelt og minimalistisk design uden ryg- og armlæn, og dens enkelhed skaber den store charme, som bænken frembringer.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 121 x 40 x 43,5 cm

England bænk i teak

Vi går videre til denne England bænk i teak, som hører til i den øvre ende af prisskalaen, når det gælder Trip Trap havemøbler. England bænken er skabt med inspiration fra de engelske haver, og den solide konstruktion med det stærke teaktræ gør den smukke bænk ekstrem holdbar.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 152 x 63 x 89 cm

Regatta 2-seater bænk i teak

Vi kan ikke sige Trip Trap og havemøbler uden at komme forbi deres populære Regatta-serie. Fra selvsamme serie finder vi her, på listen over bænke, denne smukke 2-seater i lyst teaktræ. Der er intet så indbydende som en flyder som denne Regatta bænk, der let og elegant indbyder til at slå benene op og nyde en afslappende eftermiddag i solen.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 133 x 72 x 73,5 cm

Facet bænk i teak

Sidste model på listen over Trip Trap bænke er denne Facet bænk, ligeledes i robust teaktræ. Facet er inspireret af det maritime, hvilket ses i de lette svaj i såvel armlæn som ryglæn. Det unikke design er også med til at give ekstra god siddekomfort, når du og dine nærmeste eller andre gæster skal koble af med en kold forfriskning og nyde hinandens selskab.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 160 x 55 x 81 cm

Trip Trap bord

Vi har allerede været rundt om Trip Traps lækre stole og bænke. Men hvad nytter en god siddeplads uden en formidabel bordplads foran sig? Det bliver trods alt lidt bøvlet at sidde med kalveculotten i skødet hele aftenen. Derfor har vi også samlet en liste over nogle af de mest populære bud på et solidt og smukt Trip Trap bord til haven eller terrassen til dig herunder.

Se billeder, priser og tilbud på bordene her

Vendia bord i teak

Vi lægger ud med dette elegante Vendia bord i lyst teaktræ, som står godt til enhver dansk terrasse. Det enkle og minimalistiske design falder godt i tråd med den moderne skandinaviske stil, og den lille størrelse gør bordet velegnet til lettere små anretninger og våde forfriskninger til dig og dine gæster.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: Ø 75 x 67 cm

Ocean bord i fiberbeton

Fra det lille og runde Vendia bord springer vi fluks videre til dette enorme vidunder kaldet Ocean, som er lavet i kraftigt fiberbeton. Ocean bordet fra Trip Trap har et noget anderledes look end de øvrige modeller i teaktræ, men ikke desto mindre fungerer det ekstremt godt sammen med de lyse træmøbler. Oplev en rustik og anderledes spiseoplevelse med Ocean bordet i midten af dine øvrige Trip Trap havemøbler.

Specifikationer:

 • Materiale: Fiberbeton
 • Mål: 201 x 85 x 73 cm

Nautic bord i teak

Nautic er den lille og smarte klassiker fra Trip Trap – her får du et enkelt og mindre bord, som kan klappes sammen, gemmes væk eller tages frem efter behov. Det er let at rykke rundt på, og du kan hurtigt smække det op, så du er klar til at bruge det til dig selv eller dine sommergæster, når kaffen eller hvidvinen skal serveres.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 85 x 85 x 70,5 cm

Drachmann bord i teak

Drachmann-serien slår igen, denne gang i bordkategorien, hvor vi finder dette lækre teakbord med god spiseplads til hele familien. Drachmann bordet giver et nostalgisk og klassisk touch til terrassen eller haven, og det solide materialevalg sikrer dig et holdbart bord mange år fremover.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 86 x 155 x 72 cm

Ocean bord i teak

Ocean bordet fra Trip Trap er et godt bud på, hvordan Trip Traps designere og produktudviklere formår at være nyskabende og bevarende på samme tid. Den klassiske bordplade i teak møder nye og stilrene linjer med de metalliske bordben, og sammen skaber de den nye klassiker; Ocean.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 201 x 85 x 73 cm

St. Thomas sidebord i teak

Skal du bruge et lille og handy sidebord, som du kan stille agurkestængerne og dippen, kaffen og kagen eller andre små snacks og forfriskninger på, så er St. Thomas bordet i lyst teaktræ et rigtig godt bud. Det lille elegante bord kan med fordel bruges sammen med en Trip Trap bænk, loungestol eller solvogn i haven.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 35,5 x 35,5 x 30 cm

Drachmann bord i hvid

Drachmann har endnu et bord med på listen og er dermed repræsenteret for anden gang i bordkategorien – denne gang med den mere sydlige model, nemlig det hvide teakbord. Endnu engang byder Trip Traps Drachmann-serie på et solidt og holdbart bord, som samtidig fremstår elegant og indbydende på terrassen.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 190 x 86 x 72 cm

Ballare bord i teak

Vi tager et kraftigt spring op ad prisstigen, hvor vi finder dette ekstremt smukke og solide Ballare bord, som har en standardlængde på 196 cm. Og hvis det ikke var nok, så kommer der ekstra tillægsplader med, som kan forlænge dit Ballare bord fra Trip Trap op til 296 cm. Så skulle der vist også lige være plads til en kollega eller en oldeforælder ekstra for bordenden.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 90 x 196/296 x 73 cm

Skagen bord i teak

Som hevet direkte ud af et af skagensmalernes billeder af en idyllisk sommerhave i smukke Skagen finder vi dette Skagen bord i teaktræ fra Trip Trap. Bordet er skabt i det klassiske og traditionelle Skagen-look med enkle kanter og linje samt i et solidt og robust design, som bare holder.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 78 x 140 x 73 cm

Skagerak Mira bord

Mia Lagerman er endnu engang på banen, når hun i samarbejde med Skagerak og Trip Trap fremtryller dette elegante Mira bord fra Skagerak kollektionen. Mira bordet er en unik model med flettet trådnet som bordplade, som skaber et rustikt touch og look på terrassen.

Specifikationer:

 • Materiale: Metal
 • Mål: 160 x 80 x 73 cm

Columbus bord i teak

Vi runder listen over gode bud på et Trip Trap bord til haven af med dette klassiske Columbus bord. Columbus-serien byder på simple men lækre møbler i minimalistiske designs, der passer perfekt ind i indretningen i enhver skandinavisk villahave eller terrasse.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 90 x 176 x 74,5 cm

Trip Trap loungestole

Trip Trap har foruden deres mange smukke stole også lavet en række loungestole, som passer perfekt på de mange små solskinspladser i de danske haver. Find inspiration i vores liste over Trip Trap loungestole herunder.

Se billeder, priser og tilbud på loungestolene her

Skagerak Aito loungestol i teak

Vi lægger ud med denne elegante Aito loungestol fra Skagerak kollektionen. Selvom Auto er enkel i designet, så er den bestemt ikke simpel. Det polstrede sæde og sammenklappelige design gør Aito loungestol perfekt til terrassen eller haven.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak / BARRIERE® PANAMA
 • Mål: 75,7 x 80,7 x 70 cm

Skagerak Hang Chair loungestol i antrachite

Endnu engang er Skagerak på banen med denne Trip Trap Hang Chair loungestol i sort antrachite. Christina Liljenberg Halstrøm er designeren bag den nye fortolkning af den klassiske loungestol, og resultatet er slående – smukt design og god siddekomfort i ægte Trip Trap-stil.

Specifikationer:

 • Materiale: Metal i antrachite sort
 • Mål: 78,5 x 113,5 x 94 cm

Regatta loungestol i teak

Regatta loungestolen i lyst teak er dybt inspireret af den maritime stil, som er kendetegnet ved Trip Traps Regatta havemøbler. De runde former og solide materialer gør stolen til et sikkert hit, når der skal slappes af i haven.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 75 x 72 x 74 cm

Skagerak “Between Lines Desk Chair” loungestol i teak

Den amerikanske styrke og robusthed møder den skandinaviske minimalisme og elegance i denne loungestol, som er inspireret af den klassiske Adirondack stol. Du sidder lavt, tæt på jorden og får rigelig mulighed for at koble helt fra.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak
 • Mål: 61,5 x 93,5 x 90 cm

Skagerak Tradition loungestol i aluminium

Er du på udkig efter noget andet end de traditionelle Trip Trap loungestole i teaktræ, så er denne mørke Tradition loungestol i mørkt aluminium et godt bud. Den er designet af Povl Eskildsen og byder på lækker siddekomfort og flotte indretningsegenskaber.

Specifikationer:

 • Materiale: Aluminium
 • Mål: 95 x 85 x 75 cm

Trip Trap solvogn

Skal du slappe fuldstændig af i sommervarmen, så er en Trip Trap solvogn en perfekt løsning. Med en solvogn eller solseng kommer du ned at ligge ordentligt og får koblet godt af. Vi har fundet to lækre modeller fra Trip Traps fineste solvogne frem til dig herunder.

Se billeder, priser og tilbud på solvognene her

Skagerak Fuori solvogn i aluminium

Skagerak Fuori solvognen fra Trip Trap ligger i den øvre del af prisskalaen, men her får du virkelig også valuta for pengene. Fuori er skabt med komfort og afslapning for øje, og det retro, klassiske og smukke design får enhver moderne, dansk terrasse til at lyse endnu mere op. Nem at flytte rundt på og med fire justerbare indstillinger i ryglænet – så er du garanteret ren afslapning.

Specifikationer:

 • Materiale: Aluminium / BARRIERE® PANAMA
 • Mål: 73 x 200 x 40 cm

Columbus solvogn i teak

Vi runder vores liste over Trip Trap havemøbler af med denne lækre Columbus solvogn i lyst teaktræ. Solvognen er udstyret med det komfortable SunTex-materiale, også kaldet SunTexture, som giver god støtte til kroppen, når du slår benene op, lukker øjnene og nyder den danske sommersol. Der er monteret hjul på solvognen for øget mobilitet.

Specifikationer:

 • Materiale: Teak / SunTexture
 • Mål: 66 x 200 x 17 cm