højstol til baby

Højstol til baby – 7 flotte og sikre højstole

En højstol er uden tvivl en af de mest brugte og vigtigste møbler i børnefamilien. Derfor er det en god ide at kigge efter nogle højstole af en hvis kvalitet, så du er sikker på, at dit barn sidder så komfortabelt og ikke mindst sikkert som muligt.

Her på siden har vi været lidt på udkig efter en række forskellige højstole til børnefamilien. Vores udgangspunkt har været at finde højstole i prisklassen 750 kr. til 1.500 kr. og som samtidig er sikre og pæne at se på. Du kan se, hvad vi fandt frem til herunder.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at vi fandt nedenstående højstole hos disse forhandlere:

Højstolene herunder kan i øvrigt fås i flere forskellige farver og materialer end lige netop dem du ser.

Tripp Trapp Classic højstol – En klassisk og sikker stol

tripp trapp hvid

Tripp Trapp er også et meget populært mærke, hvad angår højstole og andre børnemøbler. Denne stol kan justeres både i dybden og højden, hvilket er en kæmpe fordel, da du så meget hurtigt kan finde den optimale position for dit barn. Med en Tripp Trapp Classic sikrer du, at dit barn kommer til at sidde godt og sikkert og samtidig får rig mulighed for at deltage aktivt ved middagsbordet.

Da højstolen fra Tripp Trapp er fremstillet i det fineste bøgetræ, er den uhyre holdbar og solid. Det vil sige, at du med fordel kan bruge den i flere generationer, hvis du har lyst til det. Derudover tilbyder Stokke dig også syv års reklamationsret.

Tripp Trapp stolen måler 78 x 49 x 46 cm og vejer kun syv kg.

Den er set til 1.394 kr.

Køb den og læs mere hos Pixizoo.dk. 

Tripp Trapp Classic højstol – Inkl. praktisk babysæt

tripp trapp inkl. babysæt

Denne højstol er fuldstændig den samme som ovenfor. Forskellen er bare, at du med denne får et praktisk babysæt med. Dette babysæt er værd at overveje, hvis du gerne vil have, at dit barn kan bruge stolen fra en meget tidlig alder.

I takt med, at dit barn vokser sig større og bliver mere selvstændigt, kan du blot fjerne babysættet.

Den er set til 1.595 kr.

Køb den og læs mere om det smarte Tripp Trapp babysæt hos Pixizoo.dk.

Stokke Steps højstol i valnød – Ergonomisk og sikker stol

stokke steps højstol i valnød

Stokke Steps højstolen bliver betegnet som en meget ergonomisk stol som dit barn vil elske at sidde på. Designet er meget stilrent og materialerne er yderst kvalitetsfyldte, hvilket sikrer dig en sikker stol.

En af de helt store fordele ved denne Stokke Steps stol er, at du kan regulere fodstøtten, hvilket faktisk gør det muligt at benytte stolen til dit barn når 10 års alderen.

Til denne højstol kan der tilkøbes et babysæt, så du også kan bruge stolen til dit barn fra en alder af ca. seks måneder.

Højstolen kan købes for 1.399 kr. hos Pixizoo.dk.

PAKKETILBUD: Alle Stokke Steps produkter til lav pris

Hvis du gerne vil spare en helt masse penge og samtidig gerne vil have alle de lækre produkter og møbler fra Stokke Stepps, anbefaler vi, at du køber dine produkter hos Pixizoo.dk og får dem til at lave et godt tilbud til dig. Hos Pixizoo.dk gør de nemlig opmærksom på, at de gerne vil give en rabat, hvis du køber flere produkter hos dem.

Babydan Danstol i natur – En af markedets ”bestsellere”

babydan danstol

Danstolen fra Babydan hører til i top 3 over højstole, der bliver solgt flest af. Denne klassiker er en af de mest kvalitetsfyldte og sikre stole du kan komme i nærheden af. Den er 100% stabil og komfortabel for dit barn at sidde i.

Babydan Danstolen kan reguleres i takt med, at dit barn bliver ældre. Det er værd at vide, at denne lige præcis denne model ved navn Danstol har været på markedet i mere end 15 år, hvilket vidner om en meget høj kvalitet og popularitet blandt de forskellige forældrepar rundt omkring i landet. Den er DVN godkendt og har i øvrigt vundet flere internationale priser.

For kun 999,95 kr. kan denne højstol blive din.

Køb den hos Babytorvet.dk.

Hokus Pokus højstol – Den klassiske stol med 3 funktioner

hokus pokus stol

Hokus Pokus højstolen er måske en af de mest kendte stole her i landet. Dens høje popularitet skyldes især de tre funktioner som stolen er udstyret med. Højstolen er fremstillet af plastic, hvorfor den er uhyre nem at rengøre.

Hokus Pokus stolen kan både bruges som højstol, som gynge og som et legebord. Denne stol bliver af flere forhandlere betegnet som en af deres absolutte ”bestsellere”.

Den er i skrivende stund set til en pris på 1.095 kr.

Køb den og læs meget mere om Hokus Pokus stolen hos Babytorvet.dk

Leander højstol i sort – Når kvaliteten og designet skal være det bedste

leander højstol

Leander højstolen i sort er uden tvivl en af de bedste stole du kan købe til dit barn. Stolen er lavet af eksklusive materialer, hvilket sikrer dig en meget høj kvalitet. Derudover er designet også uovertruffen og vil passe perfekt ind i det moderne hjem.

En stor fordel ved Leander højstolen er, at den er let fjedrende, hvilket giver barnet en positiv og fri følelse, når han eller hun sidder ved bordet og spiser/leger.

Den vejer ikke mere end 5,1 kg, hvilket gør den nem at flytte rundt på. Derudover kan stolen tilpasses i takt med, at barnet vokser sig større og har brug for mere plads. Du får altså en af de bedste højstole på markedet ved at vælge denne Leander.

Lige nu er den set til 1.399 kr.

Køb den og læs mere om stolen hos Babytorvet.dk.

Test af højstole

Forskellige nyhedsmedier her i Danmark herunder Søndagsavisen har lavet en række tests af højstole. De forskellige tests har hovedsagligt taget udgangspunkt i, hvor sikre de er for barnet at sidde i. Hvis du gerne vil se, hvilken højstol der er bedst i test (ifølge Søndagsavisen) kan du blot se linket herunder.

Gode råd i forbindelse med valg af højstol

Når du skal vælge en højstol til dit elskede barn, er der en række overvejelser du bør gøre dig. Det handler især om sikkerhed.

300 børn kommer hvert år til skade pga. en højstol

Forbrugerrådet har lavet en undersøgelse, hvor det viste sig, 300 børn hvert år kommer på skadestuen pga. fald fra en højstol. Ulykken er typisk sket ved, at barnet har rejst sig og faldet ud eller at stolen simpelthen er væltet. Derfor kan det godt betale sig at undersøge lidt nærmere, hvor sikker højstolen som du har kig på egentlig er.

Er du i tvivl om højstolens sikkerhed? I så fald anbefaler vi, at du tager kontakt til forhandleren af stolen og forhører dig nærmere. Som supplement er det i øvrigt en god ide at læse forskellige anmeldelser og tests på internettet og-/eller forbrugermagasiner.

Pas på højstole med for store åbninger

Der er nogle højstole som er udstyret med store åbninger, hvilket kan være farligt, da barnet så vil have let ved at rejse sig op og falde ud. Det er en god ide at udstyre højstolen med en hynde med henblik på at gøre åbningen mindre og dermed risikoen for ulykker mindre. Hynden kan altid fjernes igen, når barnet vokser sig større og selv kan udfylde åbningen. Derudover bør du også overveje at gå efter en højstol med seler, hvis du vil være på den sikre side. Det kræver dog, at du husker at benytte dig af disse seler.

Der findes ingen højstole som er 100% sikre

Det er vigtigt at vide, at du ikke kan finde en højstol som er 100% sikker. Derfor bør du altid holde et vågent øje med dit barn, når han eller hun sidder i højstolen og spiser, leger eller noget helt tredje.