hurom 500

Hurom HU-500 mørkegrå

Leder du efter en funktionel saftpresser af høj kvalitet, flot design og med en masse smarte og praktiske funktioner? I så fald er Huroms HU-500 model i mørkegrå lige noget for dig.

hurom juicer 500 mørkegråHer får du en super lækker saftpresser udført i et flot design, og med en masse lækre funktioner, som både du og resten af familien vil få stor glæde af.

Pristjek

Høj kvalitet med mange muligheder

Hurom er en asiatisk hårde hvidevarer producent med hovedsæde i Sydkorea, og de har gennem de sidste årtier lavet en lang række forskellige produkter – heriblandt denne saftpresser.

Hurom HU-500 er en slow-juicer, hvilket betyder, at motoren kører uden støj, og med kun 80 omdrejninger pr. minut i stedet for en centrifugeringsmaskine med mellem 5000 og 10000 omdrejninger i minuttet. Det betyder dog intet andet for dine frugter og grøntsager end, at denne maskine presser ingredienserne fremfor at rive og flå dem.

Slowjuicere er kendt for at give dig mange flere vitaminer og mineraler fra frugterne og grøntsagerne fremfor en almindelig saftpresser.

Specifikationer

  • Effekt: 150 watt
  • Antal hastigheder: 80
  • Type: Slow juicer
  • Farve/Materiale: Grå

Motoreffekten er på 150 W, fordelt på hele 80 forskellige hastigheder. Derfor kan du selv vælge netop den effekt, som passer på den specifikke juice, og dermed få den helt optimale konsistens.

Påfyldningsrøret er stort nok til, at alle slags frugter og grøntsager kan anvendes, og der er ligeledes en række lækre funktioner ved denne saftpresser, såsom den indbyggede udløbstud, så du kan servere din juice direkte fra maskinen. Det gør det også endnu mere eksotisk at anvende maskinen.

Hurom er din garanti for hurtig rengøring

Saftpresseren er af en utrolig lækker kvalitet, og har en meget høj holdbarhed. Ligeledes er rengøringen nem for denne saftpresser, da både frugtbeholderen og påfyldningsrøret tåler maskinopvask. Du kan derfor nemt og hurtigt lave nogle utrolig lækre drinks, og samtidig slippe for bekymringerne om en lang og krævende rengøring efterfølgende.