hurom saftpressere

Hurom saftpressere

Elsker du friskpresset juice, og kunne du godt tænke dig en flot saftpresser af høj kvalitet, lang holdbarhed og nem brugervenlighed? Hurom er et asiatisk mærke med oprindelse i Sydkorea, og de har gennem de seneste årtier lavet mange forskellige saftpressere – også kaldt Hurom Slow Juicere.

Læs med videre og bliv klogere på Hurom saftpressere.

Forhandlere af Hurom saftpressere

Herunder kan du se, hvilke tre forhandlere som vi fra BedreBoligliv.dk mener er de bedste. I vores valg har vi bl.a. lagt vægt på pris, udvalg ikke mindst graden af kundeservice.

Hvad kendetegner en Hurom saftpresser?

Hurom har lavet en lang række forskellige saftpressere – lidt i stil med Philips juicere. Her finder du både modeller med udløbstud og med en medfølgende serveringskande – alt efter hvilken model du kigger på. Hurom er kendt for at lave nogle utrolig effektive saftpressere, og med nogle meget komplicerede og tekniske systemer, men som i sidste ende leverer super resultater.

Dobbeltskure og optimeret si

Modellerne bliver altid forbedret, og ved de seneste modeller vil du blandt andet se, at saftpresseren har dobbeltskure samt en optimeret si, som sikrer dig en ren saft/juice uden frugtkød og andre klumper. Hurom saftpressere er ikke besværlige at bruge, så snart du først kommer i gang. Påfyldningsrørene er brede, og giver derfor plads til både frugter og grøntsager. Ligeledes er beholderen rigelig stor, og du kan nemt mætte hele familien med en enkelt portion.

Hurom HU-700 hvid

hurom hu 700 hvidMangler du en saftpresser til dit køkken, så du kan lave friskpresset juice og andre gode sager hver morgen? Skal den være af super høj kvalitet og lækkert design? Så er denne Hurom HU-700 i hvid med garanti noget for dig!

Her får du en fantastisk saftpresser af højeste kvalitet og med en masse lækre funktioner, som både du og din familie med garanti vil sætte stor pris på. Derudover vil Hurom HU-700 også pynte i dit køkken, da der er tale om en meget flot og æstetisk slow-juicer.

Pristjek

Super slow-juicer med mange funktioner

Det asiatiske mærke Hurom har produceret denne slow-juicer, som er en meget slagkraftig maskine. Her får du en lang række skønne funktioner, som giver dig muligheden for, at lave de lækreste juice med mange forskellige konsistenser, grundet hele 80 forskellige hastigheder.

Påfyldningsrøret er for denne model ekstra stort, og du har derfor mulighed for at bruge både frugter og grøntsager til dine drinks, og helt uden at skulle finskære disse først. Beholderen er med stor kapacitet, og der er derfor rigelig med plads til, at du kan lave nogle ekstra store portioner, som kan mætte hele familien.

Specifikationer

  • Effekt: 150 watt
  • Antal hastigheder: 80
  • Type: Slow juicer
  • Farve/Materiale: Hvid

Denne topmodel fra Hurom har også de lækre funktioner som at fjerne alt skum fra drinken, samt muligheden for at tappe drinken direkte fra saftpresseren, så du dermed får den mest friske og lækre juice, som det overhoved kan lade sig gøre. Det har bestemt også sin charme, og vil med garanti blive populært derhjemme.

Fantastisk prisvindende design

Hurom er specielt kendte for at lave nogle utrolig flotte og lækre produkter, som er yderst brugervenlige. Det gør sig bestemt også gældende for denne model, hvor du får intet mindre end et prisvindende design. I 2013 løb denne model nemlig med Red Dot Design Award for de flotte former, som modellen har.

Modellen er også lavet praktisk således, at både påfyldningsrøret og beholderen kan tåle maskinopvask, og du slipper derfor for en besværlig rengøring. Så bliver det ikke nemmere at lave lækker og smagfuld juice til hele familien.

Hurom HU-500 elfenbenshvid

hurom hu 500 elfenbenEr du på udkig efter en lækker saftpresser, hvor både kvalitet og design er helt i top, og hvor der er en masse smarte og lækre funktioner af benytte sig af? Hurom HU-500 saftpresseren giver dig netop dette. Denne vidunderlige saftpresser er en af Huroms topmodeller, og du vil med garanti elske denne saftpresser allerede fra dag 1!

Pristjek

Smarte funktioner du vil sætte stor pris på

Den asiatiske hårde hvidevarer producent Hurom har lavet en lang række forskellige saftpressere, men med denne HU-500 model i farven elfenbenshvid får du en vaskeægte topmodel, hvor du ikke vil kunne sætte en finger på hverken design, brugervenlighed eller de mange funktioner, som der medfølger.

Specifikationer

  • Effekt: 150 watt
  • Antal hastigheder: 80
  • Type: Slow juicer
  • Farve/Materiale: Elfenbenshvid

HU-500 modellen er en slow-juicer, og forskellen fra denne til centrifugeringsmaskiner er, at den har et meget lavt støjniveau, og motoren kører med kun 80 omdrejninger i minuttet, til forskel fra 5000-10000, som gør sig gældende for centrifugeringsmotorerne. De mindre omdrejninger betyder dog intet for din juice, da alle dine ingredienser, både frugter og grøntsager, bliver presset til perfektion, og du får nogle utrolig lækre drinks ud af den.

Med en motoreffekt på 150W fordelt på intet mindre end 80 forskellige hastigheder, så er der rig med mulighed for at vælge netop den hastighed, som du finder passende til din drink. På den måde kan du helt selv bestemme konsistensen, og finde frem til, hvad der behager dig og din familie allerbedst.

Denne slow-juicer har et ekstra stort påfyldningsrør, og der er derfor plads til både frugter og grøntsager. Af andre lækre funktioner finder du også den indbyggede udløbstud, som giver dig mulighed for at tappe juicen direkte fra maskinen, hvilket du helt sikkert vil finde meget charmerende.

Nem og enkelt af rengøre

Hurom er kendt for at producere kvalitetsmaskiner, og med HU-500 modeller har de ikke gjort nogen undtagelse. Brugervenligheden er i top, og den er ligeledes utrolig nem og hurtig at rengøre, da både frugtbeholderen og påfyldningsrøret tåler maskinopvask. Derfor kan du på ingen tid lave din favorit juice, nyde den og rydde op igen uden at få det mindste sved på panden.

Du skal vælge Hurom pga. den høje kvalitet!

Kvaliteten er ikke til at tage fejl af. Den er helt i top, og så snart du har brugt en Hurom saftpresser et par gange, så vil det føles som ren barnemad efterfølgende. Brugervenligheden er meget høj, og du vil på ingen tid være fuldt fortrolig med funktionerne, som saftpresserne kan.

Super nem rengøring

Ligeledes er saftpresserne meget nemme at rengøre og vedligeholde. Frugtkødet bliver i beholderen, og denne tåler maskinopvask. Ligeledes følger der til mange modeller en si med, som blot skal skyldes efter brug. Du skal derfor ikke bekymre dig om en besværlig rengøring.

Kvalitet og pris hænger fint sammen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Huroms produkter ligger i den højere prisklasse. Kvalitet koster og med Hurom saftpressere får du både kvalitet og lækkert design. Priserne vil måske synes i den høje ende af prisskalaen i forhold til andre producenter, men det er vigtigt, at du husker dig selv på, at du med denne producent får en kvalitet lidt udover det sædvanlige.

Er du på udkig efter en super stærk saftpresser af højeste kvalitet og med et fantastisk design, så kan Hurom saftpressere helt sikkert leve op til dine forventninger!