ida ising pusletaske

Ida Ising Pusletaske – Høj kvalitet og lækkert design

Med en Ida Ising pusletaske får du høj kvalitet og ikke mindst et meget lækkert design. Den gamle pusletaske fra 1970’erne har fået et super pænt ansigtsløft af den danske kvinde og designer Ida Ising.

Ida Ising har genskabt den gamles taskes meget høje funktionalitet med et splinternyt og moderne design, der kun har imponeret landets mange forældrepar! Den nye pusletaske er lavet i nye og super lækre materialer, der gør det til en sand fornøjelse at gå rundt med tasken fra Ida Ising. Pusletasken er meget rummelig, hvorfor der snildt er plads til både tøj, babyudstyr og lignende uden, at det går udover taskens høje komfortniveau.

pixizoo.dk pusletaske

Anmeldelse af den lækre pusletaske (fra Pixizoo.dk)

Hvis du er på jagt efter en pusletaske, hvor der for alvor er fokuseret på høj kvalitet og fine detaljer, er der ingen tvivl om, at en taske fra Ida Ising er noget for dig. Herunder kan du læse mere om de fire flotte Ida Ising pusletasker.

Ida Ising Falcon & Blackbird – Den prisvenlige pusletaske

ida ising falcon pusletaske

Ida Ising falcon pusletaske

Ida Ising Falcon og Blackbird henvender sig især til den kvalitetsbevidste far og mor som gerne vil have en pusletaske af god kvalitet og i et lækkert design. Falcon og Blackbird koster i omegnen af 1000 kr., hvorfor disse to modeller betegnes som de ”prisvenlige” i forhold til Hawk og Copenhagen.

ida ising blackbird

Ida Ising blackbird pusletaske

En af de helt store fordele ved disse Ida Ising pusletasker er, at du kan bruge den som et pusleunderlag. Det vil altså sige, at du kan tage denne pusletaske med dig i byen og altid have et pusleunderlag lige ved hånden, hvilket for langt de fleste forældre er en super fordel.

Falcon og Blackbird pusletasken er udstyret med en 2 cm tyk skummadras inkl. frottélagen (Oeko-tex certificeret). Skummadrassen er i øvrigt dansk produceret, hvorfor du kan forvente en ekstra høj kvalitet. Som tidligere nævnt er en Ida Ising pusletaske meget rummelig, og det skyldes især de fire store og indvendige lommer, hvor du har rig mulighed for at opbevare bleer, tøj, babyudstyr osv.

Ida Ising Hawk & Copenhagen – Luksusudgaven (bedste kvalitet)

ida ising pusletaske

Ida Ising Hawk pusletaske

Hvis du vil have det bedste af det bedste inden for pusletasker, så er Hawk og Copenhagen fra Ida Ising de to modeller du bør se nærmere på. Ida Ising Hawk og Copenhagen er uden tvivl to pusletasker som henvender sig til de forældre, der gerne vil have den bedste kvalitet og det lækreste design på markedet.

Ida Ising copenhagen

Ida Ising Copenhagen pusletaske

Hawk og Copenhagen besidder også den smarte funktion, at de kan laves om til et pusleunderlag. Denne fordel er virkelig værdifuld, hvis du for eksempel er på farten og pludselig mangler et behageligt pusleunderlag.

Ida Ising Hawk og Copenhagen er også udstyret med en danskproduceret skummadras med en tykkelse på 2 cm inkl. frottélagen (Oeko-tex certificeret). Og disse to pusletasker har selvfølgelig også fire indvendige lommer, hvor der er masser af plads til alt, hvad du skal bruge. Der er i øvrigt også en udvendig lomme med lynlås, hvor du for eksempel kan opbevare din pung, telefon osv.

Noget af det absolut lækreste ved disse to pusletasker fra Ida Ising er, at det indvendige liberty stof af 100% bomuld er lavet i Italien. Derudover er håndtagene og lukningerne lavet i 100% ægte kernelæder fra køer som stammer fra Sydfrankrig. Du får altså en Ida Ising pusletaske som er lavet af de bedste materialer!

Andre forhandlere af Ida Ising pusletasker

Se hvor smart pusletasken fra Ida Ising er

Produktbillederne her på siden tilhører dreamsforkids.dk og må ikke kopieres

Mere om pusletaskerne fra Ida Ising

Pusleunderlaget er ekstra tykt og komfortabelt

En af de helt store fordele ved en Ida Ising pusletaske er, at den er udstyret med et ekstra tyk og komfortabel pusleunderlag som gør det mere behageligt for barnet at blive skiftet.

Derudover er resten af tasken lavet i yderst kvalitetsfyldte materialer, hvorfor den bliver betegnet som en ”luksus pusletaske”. Der er ingen tvivl om, at Ida Ising med sine pusletasker herunder Copenhagen, Hawk, Blackbird og Falcon har lavet nogle af de mest populære og lækreste på markedet.

Pusletaske og puslebord i ét

En anden meget stor fordel er, at du ikke behøver at bruge tid på at stå i kø for at komme til et puslebord. Med denne pusletaske kan du lynhurtigt lave den om til et pusleunderlag, hvor du ganske komfortabelt kan skifte ble på dit barn.

Pusletasken er især at foretrække, hvis du for eksempel er på farten og ikke lige kan få adgang til et puslebord inden for det næste stykke tid.

Læs også: 10 Pusleborde til familiens behov

Pusletasken til det kvalitetsbevidste og moderne forældrepar

Der er ingen tvivl om, Ida Ising pusletasker i den grad henvender sig til de kvalitetsbevidste og moderne forældre. Copenhagen, Hawk, Blackbird og Falcon er alle lavet i toplækre materialer – bl.a. fra Italien og Sydfrankrig, og det er især noget som tiltaler det moderne forældrepar som gerne vil vise lidt ”coolness” til deres omgivelser i form af en toplækker pusletaske.

Kvalitet og pris hænger sammen

Mange vil mene, at pusletaskerne fra Ida Ising er en kende dyre, men kvalitet og pris hænger altså sammen. Hvis du vil have det bedste af det bedste må du forvent at betale, hvad det koster.

Dog kan du af og til være heldig at finde en eller flere forhandlere som har gode tilbud på en Ida Ising pusletaske. Dette er dog sjældent, da der er tale om et meget dyrt og kvalitetsfyldt produkt.

Del dine erfaringer – Har du selv en Ida Ising pusletaske?

Hvis du selv ejer en af disse fantastiske pusletasker, må du meget gerne dele dine erfaringer i kommentarfeltet herunder.