irobot roomba 880

iRobot Roomba 880 – En verdensklasse robotstøvsuger

iRobot Roomba 880 er en yderst populær robotstøvsuger, der er udstyret med det meget populære Aeroforce-system, hvilket betyder, at den suger op til 50% mere støv og snavs op. Denne Roomba vil uden tvivl give dig de reneste gulve du nogensinde har set.

Her på siden kan du læse meget mere om den populære iRobot Roomba 880 herunder hvorfor du skal købe lige præcis denne model og hvor du kan købe den.

Køb den billigt hos Roboteksperten

880 robotstøvsuger roomba

Hvis du gerne vil have en effektiv og automatisk støvsugning af dit hjem, så er der ingen tvivl om, at Roomba 880 er et rigtig godt bud på en robotstøvsuger. 880-modellen er robotstøvsugernes svar på en Rolls Royce.

Hvis du køber den hos Roboteksperten, så får du følgende med i pakken:

  • 2 roterende støvopsamlere fra AeroForceTM
  • Home BaseTM med dertilhørende EU-kabel
  • iRobot XLifeTM batteri
  • Ekstra HEPA filter
  • Fjernbetjening (batterier medfølger)
  • Sidebørste
  • 2 Virtual Wall lighthouses (batterier medfølger)

Værd at vide om 880-modellen

Som der allerede er blevet nævnt, så er Roomba 880 udstyret med den meget smarte Aeroforce teknologi. Denne teknologi betyder, at støvsugeren med fordel kan bruges i et hjem med allergikere og kæledyr, da den ikke får støvet til at hvirvle rundt. Alt snavset ender i en forseglet beholder via det effektive HEPA filter.

Forbedret børstesystem

iRobot Roomba 880 er udstyret med et forbedret børstesystem, så alt hvad der hedder hår og skidt bliver samlet effektivt op og ført ind i støvbeholderen. Børstesystemet er designet i bøjeligt gummi, hvilket betyder, at du slipper for at skulle pille skidt og snavs ud af rullerne.

Bedre og mere effektiv opsamling med Airflow Accelerator

Roomba 880 danner en koncentreret luftstrøm ved hjælp af en lukket luftkanal i støvsugeren, der giver dig en meget mere effektiv opsamling af skidt og snavs.

5 x så kraftig sugemotor ift. til tidligere modeller

Roomba 880 har en 5 x så kraftig sugemotor ift. til de tidligere modeller. Det vil altså sige, at du med denne model får ALT skidtet med.

Specifikationer

  • Højde: 9,2 cm
  • Diameter: 35 cm
  • Vægt: 3,8 kg

Fordele ved iRobot Roomba 880

Herunder kan du læse mere om, hvilke fordele der er forbundet med den populære robotstøvsuger. En af de største fordele er uden tvivl, at den automatisk finder ud af, hvilket underlag der skal støvsuges. Det vil sige, at du ikke behøver at bekymre dig om, når din robotstøvsuger skal få fra gulvtæppe til fliser, træ eller et andet underlag.

Den lader automatisk op

Når robotstøvsugeren er færdig med at støvsuge, så vil den køre tilbage til ladestationen for at lade op. Det vil sige, at den aldrig går tør for strøm så længe ladestationen er koblet til.

Har du behov for skemalagt rengøring?

Med Roomba 880 kan du programmere den til at køre på bestemte tidspunkter.

Rummet gøres 100% færdigt

Med denne model fra iRobot kan du forvente en robotstøvsuger, der færdiggør et rum 100%, inden den går videre til det næste. Det vil sige, at du får en effektiv rengøring hver gang.