ferm living juletræsfod

Juletræstæpper 2017 – Inspiration

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at vi snart skal have fundet vores juletræstæppe frem igen. Dog kan det være meget rart engang imellem at skifte juletræstæppet ud med et nyt og mere moderne et af slagsen. Derfor har vi her på BedreBoligliv.dk dedikeret denne artikel til at omhandle juletræstæpper 2017.

Ferm Living juletræstæpper er nogle af de mest populære

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at juletræstæpperne fra Ferm Living er nogle af de populæreste på markedet. Forhandleren Cahetu har bl.a. givet udtryk for, at de oplever en meget stor efterspørgsel efter Ferm Living juletræstæpperne, når julen nærmer sig. Den store popularitet skyldes især, at Ferm Living er i stand til at lave nogle meget unikke og smukke designs, der passer perfekt til det moderne hjem.

Og mon ikke efterspørgslen også bliver meget stor i 2017? Du kan læse mere om de populære juletræstæpper fra Ferm Living i en tidligere skrevet artikel her på BedreBoligliv.

triangle ferm living juletræstæppe

Eksempel på et juletræstæppe 2017 fra Ferm Living

Tag et kig hos de forskellige forhandlere og find dit nye juletræstæppe 2017

Den bedste måde at finde dit nye juletræstæppe 2017 på er selvfølgelig ved at kigge hos en masse forskellige forhandlere. Du kan for eksempel starte med at kigge hos forhandlerne på nettet.

Hvis du har god tid, kan du med fordel tage et smut ind til din by for at kigge lidt i butikkerne. Du kan snildt allerede begynde at kigge fra september/oktober, da forhandlerne typisk begynder at finde de nye modeller frem fire måneder før jul.

Er du god med nål og tråd?

Hvis du er god til det med at sy og-/eller brodere, hvorfor så ikke lave dit eget juletræstæppe? Når du laver det selv, kan du helt selv bestemme, hvordan det skal se ud. Det vil altså sige, at du kan lave et juletræstæppe, der matcher din nuværende indretningsstil helt perfekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *