kaffekværn test

Kaffekværn test – Severin KM3874

kaffekværn severinHer på BedreBoligliv.dk har vi netop udført en kaffekværn test. For at være helt præcis har vi testet kaffekværnen Severin KM3874. Det er der kommet følgende ud af.

Test af kaffekværn

Overordnet set er der tale om en meget brugervenlig og solid kaffekværn, der er lynhurtig at opsætte. Den medfølgende brugermanual hjælper dig godt på vej, og du kan være klar til at kværne inden for få minutter.

Funktionalitet

Rent funktionelt fungerer Severin KM3874 som den skal. Beholderen er nem at påfylde med kaffebønner og knapperne er meget synlig og brugervenlige. Derudover er kaffekværnen også meget hurtig til at kværne bønnerne.

En anden fordel ved denne kaffekværn er, at den er udstyret med en ganske fin opsamlingsbeholder, der er nem at bruge.

Det eneste minus er, at den larmer forholdsvist meget, når den kværner kaffebønnerne. Dog er det noget du hurtigt vænner dig til. 

Design

Designet er meget neutralt i sorte/grå farver. Den er meget praktisk opbygget, hvilket uden tvivl er en stor fordel, da det gør den endnu mere brugervenlig at benytte til at kværne kaffe.

Pris

Prisen på denne kaffekværn (399 kr.) stemmer meget godt over ens med det produkt du får. Pris og kvalitet hænger altså sammen. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der både findes bedre og dårligere kværne, men til prisen er denne ganske god.

Severin KM3874 er en super kaffekværn til dig som er på jagt efter en middelgod kværn. Vi vil faktisk sige, at denne kaffekværn er oplagt til dig som er nybegynder, når det gælder om at kværne kaffebønder.

Severin kaffekværnen har en stor beholder til kaffebønner.

Severin kaffekværnen har en stor beholder til kaffebønner.

Om kaffekværnen Severin KM3874

Severin KM3874 er en kværn som er perfekt at bruge til filterbrygning. Den er udstyret med en sikkerhedsknap. Denne knap gør det muligt at betjene kværnen med én hånd. Derudover er knivene lavet i rustfrit stål og kan justeres i forhold til malingsgrader.

Bønnebeholderen har en kapacitet på 150g (hele) bønner. Beholderen til den malede kaffe kan indeholde 100 g. Severin KM3874 er udstyret med hele ni formalingstrin, hvilket giver dig mange muligheder i forhold til, hvilken kaffebrygningsmetode du benytter.

Se flere tests af kaffekværne her