kenwood saftpressere

Kenwood saftpressere

Hvis du er på udkig efter en god og stærk saftpresser – og gerne til en fornuftig pris, som kan klare alle slags frugter og grøntsager, så er Kenwoods saftpressere værd at kigge nærmere på.

Med Kenwood får du en solid hårde-hvidevarer producent af god kvalitet, og til priser som er til at betale. Hvis det lyder interessant, så læs med herunder og bliv klogere på Kenwood saftpressere.

Anbefalede forhandlere af Kenwood saftpressere

Herunder har vi samlet to forhandlere som BedreBoligliv.dk mener er de bedste på markedet i forhold til pris, udvalg og serviceniveau.

Kenwood er en anerkendt hårde hvidevarer producent fra England, som producerer en lang række forskellige køkkenmaskiner heriblandt saftpressere. Kenwood forhandles i over 40 forskellige lande, heriblandt størstedelen af Europas lande, og herhjemme er Kenwood blandt de største og mest kendte mærker inden for branchen. De er blandt andet kendte for, at producerer en lang række køkkenmaskiner i super kvalitet, og til en rigtig god pris.

Kenwood JE680 er en prisvenlig juicer

kenwood je680

Kenwood JE680 er udstyret med 700 W og 2 hastigheder

Hvis du gerne vil godt i gang med at lave din egen lækre juice uden, at du behøver at smide flere tusind kroner på bordet for at få fingrene i juiceren, så kan du med fordel købe denne Kenwood JE680. Den er set billigst hos Wupti.com, hvor den i skrivende stund koster 699 kr.

Kenwood JE680 er som sagt en prisvenlig model, der giver dig en rigtig god start på din ”juicekarriere”. Den er udstyret med 700 watt og presser juicen ved hjælp af centrifugal kraft. Derudover har den to hastigheder og er samtidig udstyret med en beholder til opsamling af frugtkød.

Kenwood JE880 – Juiceren som kan det HELE!

kenwood je880Hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten, når der skal laves lækker og smagfuld juice, så er det uden tvivl denne maskine du skal have. Kenwood JE880 er en kraftig saftpresser med hele 2000 W. Denne luksus saftpresser er i skrivende stund set til 1.999 kr. hos Wupti.com.

Den er udstyret med to hastigheder og er udført i rustfrit stål. Derudover har den en 3-liters beholder til frugtkød og lignende. En anden ting der er værd at nævne, er den 1,5 liter store juicebeholder, der sikrer dig, at du kan lave store portioner juice til hele familien eller så du har til dagene efter.

Dét bør du vide om Kenwood saftpressere?

Kenwood har lavet mange forskellige typer af saftpressere, og det unikke ved denne producent er, at de kan købes som enkelt maskiner, men også som tilbehør til foodprocessorer og lignende – derfor er saftpresseren mulig at købe som et enkelt produkt, eller som en del af din samling til din Kenwood foodprocessor.

Saftpresserne fra Kenwood ligner i høj grad alle andre saftpressere; Den runde frugtbeholder samt påfyldningsrøret på toppen, som passer til alle slags frugter og grøntsager.

Mange smarte funktioner

Kenwood saftpressere har ligeledes indbygget filter, så der ikke kommer frugtkød ned i glasset, men ledes ned i beholderen, hvilket letter rengøringen ganske markant. Ligeledes har Kenwoods beholdere en praktisk hældetud, så spild undgås under servering, og beholderne for næsten alle deres saftpressere tåler maskinopvask.

Der findes flere forskellige hastigheder på mange af deres saftpressere. Det er i øvrigt værd at vide, at saftpresserne er utrolig nemme at betjene, og det gælder for alle Kenwood’s produkter, hvilket også er blevet et varemærke for dem; Høj og god brugervenlighed, så produktet er lige til at gå til.

Kenwood leverer super kvalitet til en fair pris

Saftpressere fra Kenwood er lig med kvalitet og flot design. Det engelske mærke vægter kvalitet højt, da kundernes behov altid er i fokus. Produkterne skal være nemme og brugervenlige – og ikke mindst kunne tåle at blive brugt aktivt.

Video: Se hvilke fordele du kan opnå med Kenwood saftpressere og juicere

Derfor vil du med en saftpresser fra Kenwood have et produkt, som ikke bare er nemt at anvende, men også vil holde i utrolig mange år. Alt dette får du til en super god pris; Kenwood er nemlig også kendte for at levere produkter til en super billig pris, sammenlignet med deres konkurrenter.