kitchen aid 333ems

KitchenAid 333EMS

Er du på udkig efter en saftpresser af højeste kvalitet, som har alle de nødvendige funktioner og et flot design? Denne KitchenAid saftpresser er en af topmodellerne inden for saftpressere, og vil på ingen tid blive en uundværlig del af din madlavning og ikke mindst hverdag.

kitchen aid 333emsPristjek:

Specifikationer

  • Model: 333EMS
  • Type: Centrifugal juicer
  • Hastigheder: 2
  • Beholder til opsamling af frugtkød: Ja
  • Drypstop: Ja
  • Farve/materiale: Silver

Saftpresser af højeste kvalitet

Den amerikanske hårde hvidevarer producent KitchenAid har for alvor slået igennem herhjemme, og med denne saftpresser får du et kvalitetsprodukt ud over det sædvanlige, som samtidig er utrolig nemt at betjene.

Kan klare store frugter og grøntsager

Med det store 2-i-1 indføringsrør og den medfølgende nedskubber kan du nemt presse både store frugter og grøntsager, og lave store mængder af saft. Opbevaringsbeholderen er på 1.2 liter, og der er derfor mulighed for at presse frisk saft til hele familien og vennerne. Serveringskanden med låg har plads til 1 liter, og passer derfor godt til ca. en fyldt beholder.

Læs mere om KitchenAid 333EMS hos WhiteAway.com

KitchenAid er kendt for deres høje kvalitet og fantastiske designs, og denne saftpresser er ingen undtagelse. Her får du en flot, silver saftpresser i metal, udformet i en meget stabil konstruktion, som er skridsikker og du kan derfor sagtens sætte dine børn til at lave saft også uden nogen form for fare.

Det bliver ikke nemmere at lave juice med KitchenAid 333EMS

Saftpresseren fra KitchenAid har en lang række smarte funktioner, såsom drypstop og justerbar konsistens med 3 indstillinger af saftens tykkelse. Derfor kan du nemt vælge indstillinger efter dit ønske, og variere disse afhængigt af dine råvarer til saften.

Nem og ubesværet rengøring

Rengøring af saftpresseren er også yderst nem. Med den medfølgende rengøringsbørste, og grundet det ekstra store indføringsrør og drypstop funktionen, så er rengøringen overstået på få minutter. Låget skrues af og rengøres med børsten, og du skal ikke spekulere på om der er frugtrester andre steder i maskinen. Låget er 100% tæt og isolerende, og frugtresterne vil kun være i beholderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *