kitchen aid 333ems

KitchenAid: Køkkenudstyr i verdensklasse

Er du bare den mindste smule interesseret i design og kvalitet, når du står i køkkenet og laver lækre retter og drikke, så læs lige med her:

I denne guide kigger vi nemlig nærmere på noget af det absolut bedste og mest populære køkkenudstyr fra amerikanske KitchenAid.

Se stort og prisvenligt udvalg af KitchenAid produkter hos WhiteAway.com

KitchenAid er en amerikansk gigant inden for produktion og design af køkkenudstyr i verdens bedste kvalitet. De har eksisteret i næsten 100 år, og i deres levetid har de forgyldt alverdens madlavningsentusiaster og professionelle kokke og konditorer med et hav af kvalitetsmaskiner og udstyr til køkkenet.

Alle deres produkter er skabt med fokus på design, funktionalitet og stærke motorer med garantier på helt op til 20 år.

Siden KitchenAid blev grundlagt i 1919 i Michigan, har mastodonten med Egmont Arens i spidsen bl.a. præsteret at modtage designpriser og få faste pladser til deres produkter på Museum of Modern Art i både New York og San Francisco.

Nu kender du lidt til historien bag det altid populære og anerkendte KitchenAid – og lad os så se nærmere på deres spændende produkter.

KitchenAid stavblender

Vi starter vores liste over køkkenudstyr fra KitchenAid med denne topklasses stavblender i en elegant sort farve. En stavblender skal kunne lidt af hvert, og det altafgørende er blenderens motor og ydeevne.

Det duer ikke at have en smart stavblender, som ser godt ud, men som ikke kan blende selv den mindste smule frosne bær eller kød.

Med en KitchenAid stavblender får du heldigvis det bedste af det bedste – en kraftig stavblender med uendelige muligheder. Det tilhørende udstyr såsom hakker og kande gør det muligt at klare endnu flere opgaver i køkkenet.

KitchenAid stavblenderen kommer med tre knivblade, som du kan udskifte nemt og intuitivt. Derudover har du mulighed for at indstille blenderen til fem forskellige hastigheder, som hver især passer til de enkelte madvarer.

Du kan let klare enhver opgave, hvad enten du skal knuse is, piske fløde til flødeskum eller skære kød ud til aftensmaden.

Når du køber din KitchenAid stavblender får du tilmed en nydelig og moderne opbevaringsboks med, som du kan have alt dit udstyr til stavblenderen liggende sikkert og forsvarligt i.

Sidst men ikke mindst er det værd at bide mærke i, at denne KitchenAid stavblender har en ekstra lang blenderarm. Dette sikrer, at du nemt kan nå ned i selv de største og dybeste gryder og skåle, når du skal i gang i køkkenet.

KitchenAid toaster

Denne smarte og funktionelle toaster i et flot retro design indgår i KitchenAid Artisan-serien. Dette er din garanti for et ekstra lækkert og solidt produkt i højeste kvalitet.

KitchenAid toasteren passer til to skiver brød ad gangen, men den begrænser sig bestemt ikke kun til at riste og varme almindeligt toastbrød. Med KitchenAid Artisan toasteren kan du nemlig også nemt varme bagels, optø frosne stykker toast og riste sandwichboller.

Toasteren er udstyret med syv forskellige indstillinger, som alle har en LED-nedtællingstimer, så du nemt kan holde øje med hvor lang tid, dit brød mangler.

Bagel-funktionen gør det muligt at varme bagels eller boller på en problemfri og nem måde. Toasteren sørger for at riste dine boller eller bagels på ydersiden, så de bliver dejlig sprøde, samtidig med at den varmer bollerne indeni.

KitchenAid toaster er designet i en smuk cremefarve, som passer perfekt ind i et moderne dansk køkken. Toasteren indgår som sagt i Artisan-serien, hvormed den passer specielt godt sammen med øvrige Artisan-køkkenmaskiner og –udstyr fra KitchenAid.

KitchenAid foodprocessor

Det næste levende billede på listen er denne prisvindende foodprocessor i et lækkert, rødt retro design. KitchenAid foodprocessor er kåret som bedst-i-test af Forbrugerrådet Tænk – blandt meget andet for dens brugervenlighed, effektivitet og stærke holdbarhed.

Med en KitchenAid foodprocessor bliver det legende let at snitte, skære og behandle al din yndlingsmad, og med det ekstra brede indføringsrør, kan du nemt indføre større råvarer. Indføringsrøret er særlig bredt, således at selv de mest uformelige madvarer kan komme ned i foodprocessoren uden problemer.

På siden af maskinen finder du en knap, som giver dig mulighed for at ændre på snittetykkelsen, når du bruger maskinen. På mange andre foodprocessorer skal du stoppe maskinen og tage knivene ud, før du kan ændre sådanne indstillinger. Det behøver du ikke med KitchenAid foodprocessor, da du blot kan lade maskinen arbejde videre, mens du ændrer på snittetykkelsen med knappen på ydersiden.

Du får to skåle med i hver sin størrelse – henholdsvis en på 3,1 liter og en på 950 ml. Begge skåle, plader og diverse knive kommer i en smart opbevaringskasse, som beskytter alt dit udstyr til foodprocessoren, når det ikke er i brug.

Designet er fortsat i den kendte, klassiske og meget retro KitchenAid-stil, og du vil med garanti imponere både dig selv og dine gæster, når du bruger maskinen til din madlavning.

KitchenAid sodavandsmaskine

Sodavandsmaskiner, de såkaldte SodaStream-maskiner, er blevet meget populære de senere år. Selvfølgelig er KitchenAid også på pletten med en solid og effektiv sodavandsmaskine, og denne model indgår tilmed i deres Artisan-serie, som sikrer dig en tårnhøj kvalitet til en skarp pris.

KitchenAid Artisan sodavandsmaskinen fungerer nemt og intuitivt, og du skal således kun tilføre en kulsyrepatron samt den ønskede variant af SodaStream-sodavand, hvorefter du kan lave velsmagende og brusende sodavand til familie og venner. Maskinen vil især være et sikkert hit i børnefamilien eller enhver familie, som har et gennemsnitligt forbrug af sodavand.

Angående forbrug vil en KitchenAid sodavandsmaskine også være ekstra gavnlig, da det dels er sundere at lave din egen SodaStream-sodavand, fordi den indeholder halvt så mange kalorier og sukker som normal sodavand, og dels fordi det er langt billigere at fremstille din egen sodavand.

Med sodavandsmaskinen fra KitchenAid Artisan kan du lave sodavand for helt ned til 6,5 kr. pr. liter, og du kan lave velsmagende danskvand for kun 1,5 kr. pr. liter.

Du får naturligvis både en kulsyreflaske, kulsyrepatron en PET SodaStream-flaske med i købet, når du vælger en KitchenAid sodavandsmaskine.

KitchenAid elkedel

Med denne KitchenAid elkedel bliver det ikke nemmere og mere ligetil at varme eller koge vand. KitchenAid elkedlen er lavet i et meget moderne og stilrent design i en flot cremefarve, og den er sprængfyldt med funktionalitet og kvalitet.

En almindelig discount-elkedel er typisk en rum mængde tid om at få vandet op til kogepunktet, og derudover vil vandet relativt hurtigt blive koldt igen bagefter. Med en KitchenAid elkedel går det først og fremmest ekstremt hurtigt med at få vandet til at koge, og derudover kan du selv vælge den ønskede vandtemperatur på mellem 50-100 grader.

Dette gør det ekstra nemt at koge eller varme vand, som passer perfekt til enhver lejlighed – hvad enten du vil lave vand til te, nudler, madlavning med kogende vand eller andet.

Elkedlen har en kapacitet på 1,7 liter, så du kan nemt og hurtigt koge vand til større behov, f.eks. når du laver aftensmad.

Sidst men ikke mindst er denne KitchenAid elkedel lavet i et effektivt design af rustfrit stål, således at vandet holder sig varmt i helt op til en halv time efter, du har fjernet kedlen fra varmebasen.

KitchenAid kaffemaskine

Er du på jagt efter en moderne og effektiv kaffemaskine, hvor kvalitet, smag, brugervenlighed og aroma er i højsædet? I så fald bør du kigge på denne KitchenAid kaffemaskine, som er certificeret af ECBC (Special Coffee Association Europe).

Dette er din ultimative garanti for en kaffemaskine, der ikke bare brygger kaffe hurtigt, miljøvenligt og smart – det sikrer tilmed en fyldig aroma og dermed yderst velsmagende kaffe.

KitchenAid kaffemaskinen byder på avanceret teknologi, der sørger for, at vandet konstant fordeles og løber ud over de malede bønner. Dette sikrer, at kulsyren bedre frigives, hvormed din kaffe opnår en bedre, mere rund og mere fyldig smag.

Ønsker du ekstra god aroma, kan kaffemaskinen også nemt indstilles til mellem- eller mørkristning, så du kan skabe en kaffe, der passer helt perfekt til din smag. Dette gør du nemt og hurtigt med ét enkelt tryk på en knap – det har aldrig være lettere at brygge velsmagende kaffe i en fart.

KitchenAid saftpresser

Holder du af friskpresset juice eller velsmagende grøntsagssaft? Med KitchenAids unikke saftpresser får du en maskine, som både ser brandgodt ud i ethvert dansk køkken og samtidig presser saft af bløde og hårde fugter og grøntsager komplet og helt gnidningsfrit.

KitchenAid saftpresseren er lavet i et moderne, nordisk minimalistisk design med et smukt finish i metal. Saftpresseren er først og fremmest en stabil og pålidelig køkkenmaskine, som aldrig svigter, når du har allermest brug for at presse frugt og grønt. Den er skabt med kvalitet og holdbarhed for øje, og konstruktionen er således solid og skaber en stabil oplevelse i køkkenet.

KitchenAid saftpresser er derudover utrolig nem og hurtig at rengøre, og alle de medfølgende dele kan nemt tages ud af maskinen og rengøres hver især.

Der medfølger en 2-i-1 nedskubber og indføringsrør, som tilmed er ekstra bredt, så du nemt kan få alle størrelser af frugter og grøntsager ned i maskinen.

Du kan indstille din saftpresser til en af to hastigheder, som passer til hver sin hårdhed. Du kan således vælge en perfekt og dedikeret hastighedsindstilling, alt efter om du skal presse hårde eller bløde frugter eller grøntsager.

KitchenAid vaffelbager

Hvis du også holder af at byde familie og venner på varme og velsmagende vafler men til gengæld hader klistret dej og lang tilberedningstid, så vil denne KitchenAid vaffelbager passe perfekt ind i dit køkken.

KitchenAid vaffelbageren er lavet i et smukt metallic design i en mild cremefarve, der passer godt ind i ethvert køkken. Med denne vaffelbager kan du lave vafler hurtigere, nemmere og mere effektivt end tidligere, og den smarte slip let-funktion gør rengøring endnu lettere.

KitchenAid vaffelbager er udstyret med slip let-funktion, som sikrer, at dejen ikke klistrer og sidder fast, når du skal tage vaflerne ud efter tilberedning. På den måde slipper du dels for mange frustrationer og dels for at skulle bruge lang tid på rengøring.

Maskinen kan lave hele to vafler på samme tid, og du kan således hurtigere lange flere vafler over disken til dine gæster, når aftenhyggen skal nydes med den velsmagende, hjemmelavede dessert.

KitchenAid vaffelmaskine har en indbygget timer, som sørger for at fortælle dig, når det er tid til at tage vaflerne ud og lægge to nye i.

Ydermere sørger maskinen for at fordele varmen fra varmeelementerne jævnt ud over vaflerne under hele processen, så dine vafler får den samme varme overalt. Dette sikrer, at dine vafler blive velsmagende og sprøde hele vejen igennem.

KitchenAid håndmixer

Nu er det slut med dejsprøjt og flødestænk på vægge og i ansigtet, når du skal bruge en håndmixer. Denne lovpriste KitchenAid håndmixer er skabt for at gøre dit liv lettere i køkkenet. Den bliver rost af professionelle kokke verden over, og med sin høje kvalitet og smukke design, vil du hurtigt lære at forstå hvorfor.

KitchenAid håndmixeren fungerer helt automatisk, og den integrerede sensor sørger for, at kraften i mixeren hele tiden justeres helt automatisk, så den passer til den blanding, du har gang i.

Mixeren sørger med andre ord helt selv for, at skrue op for styrken, når det er påkrævet, og den skruer samtidig ned for styrken, når konsistensen af blandingen bliver for let eller tynd. På den måde undgår du sprøjt op ad vægge og skabe.

Der medfølger alt det nødvendige udstyr såsom rustfrie piskeris, ballonpiskeris, dejkroge og blenderstang.

KitchenAid blender

KitchenAid Midline er blendernes svar på en Rolls Royce. Du får en gedigen og effektiv blender i et retro design, med en formstøbt fod til at sikre stabilitet samt muligheden for nem og hurtig rengøring af de forskellige dele.

Du kan blende både varme og kolde væsker, da den avancerede teknologi i blenderen gør det muligt at blende selv meget varme væsker og råvarer.

Blenderen har desuden en enkel og smart soft start-funktion, som sikrer, at maskinen starter stille og roligt ud med at blende. Herefter forøger den selv gradvist styrken og hastigheden, således at blenderen hele tiden tilpasser sig emnets konsistens.

KitchenAid køkkenmaskine – Artisan Mixer

Vi runder denne skønne liste af med KitchenAids absolutte mastodont og flagskib inden for køkkenmaskine – nemlig deres altid prisvindende Artisan Mixer.

Med en KitchenAid Artisan Mixer får du en køkkenmaskine, som gør det muligt at lave stort set alt i et køkken. Du kan bruge piskeriset, dejkrogen eller K-spatelen til at tilberede alt lige fra bolledej, kagedej og pizzadej til flødeskum og smørcremer.

Maskinen er robust, solid og skabt i et tidsløst design, og du kan hurtigt og nemt mixe og ælte selv de tungeste gærdeje.