babytrold kravlegård

Kravlegård fra Baby Dan, Babytrold, Hoppekids m.fl.

Som forældre er det meget rart at kunne puste ud engang imellem og få lidt ro sindet. Til det kan du med fordel anskaffe dig en kravlegård til dit barn. Den helt store fordel ved kravlegårde er, at de fungerer som sikkerhed for både dig og dit barn. I kravlegården kan dit barn lege og opholde sig sikkert skærmet af tremmerne.

I denne artikel har vi set nærmere og sammenlignet kravlegårde fra bl.a. mærker/producenter som Baby Dan, Babytrold og Hoppekids.

Babytrold sort 80 x 80

babytrold kravlegård

Babytrold i sort måler 80 x 80 cm og er udstyret med 4 hjul, så du hurtigt og nemt kan flytte på kravlegården. 2 af hjulene kan låses, så kravlegården står fast. Derudover kan basen monteres i tre forskellige positioner afhængig af, hvor stort dit barn er.

Læs mere og se prisen hos Pixizoo.dk.

Babytrold hvid 100 x 100

babytrold kravlegård i hvid

Babytrold i hvid er en kravlegård som i højden kan justeres i 3 forskellige positioner. Den leveres med 4 hjul, hvor af 2 af dem kan låses, så kravlegården står fast. Den måler 100 x 100 x 70 cm, hvilket giver barnet masser af plads til at boltre sig på.

Læs mere og se prisen hos Pixizoo.dk.

Baby Dan Felix Natur Bøg

babydan kravlegård bøg

Baby Dan Felix i bøg kan justeres i takt med, at barnet vokser sig større. Den måler 100 x 100 cm og er uden tvivl en af de mere populære kravlegårde, der findes på markedet.

Læs mere og se prisen hos Pixizoo.dk.

Baby Dan Koks m. underlag

kravlegård fra babydan i koks

Denne koksfarvede kravlegård fra Baby Dan måler 70 cm i højden og har en omkreds på 360 cm. Den er fremstillet i lækre materialer og lever uden tvivl op til Baby Dans høje kvalitet.

Læs mere og se prisen hos Pixizoo.dk.

Baby Dan Felix hvid

babydan felix hvid

Baby Dan Felix kan justeres i højden alt afhængig af barnets alder og størrelser. Den kan med fordel bruges fra 6 måneder og op til 24 måneder. Den vejer 15 kg og er selvfølgelig lavet i Baby Dans velkendte og høje kvalitet.

Læs mere og se prisen hos Pixizoo.dk.

Hoppekids kravlegård – Magnus i sort

hoppekids kravlegård

Denne kravlegård fra Hoppekids er betegnet som stor og praktisk og som det perfekte legested for dit barn. Denne kravlegård sikrer dit barn en tryg og sikker legeplads, hvor der er rig mulighed for at rejse sig op og blive bedre til at støtte på benene. Den er fremstillet i FSC certificeret fyrretræ og måler 100 x 105 x 85 cm.

Køb den hos Babygear.dk.

Kravlegård Flexi Classic

flexi classic kravlegårde

Flexi Classic er en kravlegård, der måler 384 cm i længden og 75 cm i højden. Den består af 5 elementer samt en dør. Derudover anbefales den til børn fra seks måneder og op til 36 måneder. Kravlegården er i øvrigt udstyret med en 2-vejs sikkerhedslås, hvilket gør den ekstra sikker og tryg at bruge.

Flexi Classic kan købes hos MinEgenVerden.dk.

Værd at vide om den trygge kravlegård

Kravlegården er et super godt og praktisk møbel at udstyre hjemmet med. Den helt store fordel er selvfølgelig, at du med en kravlegård kan få nogle minutters fred til for eksempel at lave mad, gøre rent osv. alt imens dit barn trygt hygger sig i kravlegården. Derudover er kravlegården også et oplagt sted for barnet at sove og lære at rejse sig/gå.

Valg af materialer

Er du i tvivl om du bør vælge en kravlegård af træ, plastic eller andet materiale? I langt de fleste tilfælde handler det om, hvad du synes ser flottest ud og hvor mange penge du ønsker at ofre. Fordelen ved træ er, at det typisk ser flottere og mere kvalitetsfyldt ud. Og fordelen ved plastic er, at det er billigere og samtidig nemmere at holde rent.

Overvejelser inden køb af kravlegård

  • Valg af materialer (se ovenstående)
  • Fast ramme eller sammenklappelig
  • Skal der være mulighed for at flytte på kravlegården (med eller uden hjul)?

Brug gerne tests og anmeldelser som hjælp

Som nybagte forældre er det altid rart med gode råd fra andre forældrepar som har stået i samme situation. Derfor kan du med læse tests, anmeldelser og lignende af kravlegårde med henblik på at komme et skridt nærmere en model du ønsker at købe.