loungesæt i polyrattan

Loungesæt i polyrattan – Komfortable og eksklusive havemøbler

Når den danske sommer viser sig fra sin bedste side, så findes der ikke noget bedre end at slappe af i et lækkert loungesæt i polyrattan. Den helt store fordel ved loungesæt er, at de giver rig mulighed for at hygge flere sammen og ikke mindst nyde den danske sommer fuldt ud.

Vi fra BedreBoligliv.dk har fundet 4 meget flotte og komfortable loungesæt, der er oplagte at udstyre haven med. Du kan også med fordel bruge sættene i sommerhuset, hvis du gerne vil have et lækkert sted udenfor, hvor du kan slappe helt af.

Lago Loungesæt

lago

Foto: Unoliving.dk

Dette flotte og lysebrune sæt i polyrattan kan både bruges indendørs og udendørs. Loungesættet er uhyre komfortabelt at sidde i, og det skyldes især de medfølgende hynder. Designet er meget enkelt og stilrent, hvorfor det passer ind i alle boligstile.

Sættet er set til 11.000 kr. hos Unoliving.dk.

Country Sofagruppe

country

Foto: Unoliving.dk

Denne sofagruppe er lavet i kraftig aluminium med dertilhørende polyrattan flet. Loungesættet består af en sofa (2-personers), to loungestole og et elegant sofabord med en hærdet glasplade, så det kan tåle lidt af hvert. Der medfølger selvfølgelig hynder til både sofa og stole.

Sættet kan købes hos Unoliving.dk og er set til 7.999 kr.

Laizse Loungesæt

laizse

Foto: Unoliving.dk

Dette yderst eksklusive loungesæt ved navn Laizse er lavet i brunt polyrattan. Sættet er oplagt at bruge udenfor, men kan også med fordel bruges indenfor i en udestue for eksempel. Som du kan se er loungesættet meget enkelt i sit design. Hynderne som du kan se på billedet følger selvfølgelig med. Der er ingen tvivl om, at du får rigtig meget for pengene ved at købe dette sæt.

Laizse loungesæt er set til 16.900 kr. hos Unoliving.dk.

Garda Loungesæt

garda

Foto: Unoliving.dk

Dette yderst komfortable loungesæt passer perfekt til haven eller terrassen. Dog kan det også godt bruges indenfor. Loungesættet består af en tre-personers sofa, to loungestole og et lille bord. Sættet er lavet i brunt polyrattan og har derfor en meget lang levetid og minimal vedligeholdelse. Hynderne som du ser på billedet følger med sættet.

Loungesættet er set til 15.500 kr. hos Unoliving.dk.

Derfor skal du vælge et loungesæt i polyrattan

Hvad er polyrattan?

Polyratten er en moderne form for flet, der i folkemunde bliver kaldt for kunstflet. Materialet er et kunstigt materiale, der er meget brugt til havemøbler og lignende, da det langtidsholdbart og nemt at vedligeholde. Mange mener, at polyrattan er det bedste materiale at bruge til havemøbler.

Fordele ved polyrattan

  • Meget robust materiale
  • Kræver minimal vedligeholdelse (tør havemøblerne af med en fugtig klud)
  • Kan tåle at stå udenfor
  • Bliver ikke grimt med tiden

Som du kan se, så er der mange fordele ved polyrattan. Til forskel for eksempel havemøbler i træ, så skal du slet ikke vedligeholde denne type, og det er uden tvivl noget, der tiltaler rigtig mange – og med ganske god grund.