magimix duo xl saftpresser i hvid

Magimix Duo XL i hvid

Kunne du godt bruge en lækker kvalitetssaftpresser, så du kan lave friskpresset juice hver morgen? Skal det gerne være så nemt og enkelt som muligt – og med en hurtig overstået rengøring til følge?

magimix duo xl saftpresser i hvidSå er denne Magimix Duo XL saftpresser lige noget for dig. Denne kvalitetsmaskine vil levere super resultater hver gang – og både du og resten af familien vil sætte stor pris på at have den stående i jeres køkken.

Pristjek

Kvalitet og forbløffende resultater med Magimix

Saftpresseren fra franske Magimix er en af deres bedste produkter, og der er garanti for kvalitet for alle pengene. Med denne saftpresser sikrer du dig, at du får klemt al saften ud af dine frugter og grøntsager, og ikke længere have en masse halvt brugte frugter til overs, som før du anvendte maskinen. Med denne får du fuldt udbytte, og samtidig et mindre madspild.

Specifikationer

  • Model: Duo XL Hvid
  • Type: Centrifugal juicer
  • Effekt: 400 W
  • Mål: 183 x 214 x 415 mm.
  • Vægt: 6 kg.
  • Hastigheder: 2
  • Beholder til opsamling af frugtkød: Ja
  • Farve/materiale: Hvid

Masser af kapacitet

Denne XL Duo saftpresser fra Magimix har en ekstra stor volumen, og der er derfor plads til at lave ekstra store juice portioner, så hele familien kan smage dine lækre juice. Med denne saftpresser får du også glæde af de tre lækre funktioner, som den har; Saftcentrifugen, citruspresseren og frugtpure-presseren. Samtidig er påfyldningsrøret også ekstra stort, og du kan derfor anvende alle former for frugt og grøntsager uden problemer.

Læs mere om Magimix Duo Xl hos WhiteAway.com

Motoren i denne saftpresser er meget kraftig, men har til trods for dens styrke et meget lavt lydniveau, så du sikrer den optimale kraftoverførsel og samtidig uden gene for andre.

Hurtig og nem at rengøre

Saftpresseren har et meget kompakt design, og dette gør derfor også rengøringen meget hurtig. Beholderen er isoleret, og derfor samles alt frugtkød i denne, så du ikke skal rengøre hele maskinen for rester. Både beholderen og påfyldningsrøret tåler også maskinvask, og du kan derfor overstå rengøringen på ingen tid.