magimix duo xl sort

Magimix saftpressere

Kunne du godt tænke dig en lækker saftpresser, så du kan lave friskpresset saft og juice om morgenen med henblik på at kickstarte dagen med en masse vitaminer? Skal saftpresseren være af en høj kvalitet og have et flot design?

I så fald er en saftpresser fra Magimix med stor sandsynlighed noget for dig. Her kan du læse lidt om, hvilke fordele der især er forbundet med Magimix saftpressere.

Hvor stammer Magimix fra?

Magimix er et fransk firma, som for alvor er begyndt at komme frem herhjemme på det danske hårde hvidevaremarked. De er kendt for at lave nogle yderst komfortable og solide produkter, som er utrolig lækre og nemme at arbejde med – og det gælder også deres forskellige saftpressere.

Forhandlere af Magimix saftpressere

Magimix Duo XL sort

magimix duo xl sortSkal saftpresseren være af en super kvalitet og nem at rengøre efter brug? Med denne lækre saftpresser fra Magimix ved navn Duo XL får du alt dette samlet i ét produkt, og den vil med garanti passe til dig som går op i funktionaliteten. Du og familien vil uden tvivl nyde stor glæde af denne, så snart den bliver taget i brug.

Høj brugervenlighed og nem betjening

Franske Magimix er en anerkendt hårde hvidevarer producent, og med denne Duo XL saftpresser har de igen overgået sig selv. Her får du en kvalitetsmaskine, som vil levere forbløffende resultater hver gang du tager den i brug.

Pristjek:

Mange lækre funktioner

Denne saftpresser har en lang række lækre funktioner, som du vil få stor glæde af; Saftcentrifugen, citruspresseren og frugtpure-presseren. Påfyldningsrøret lever op til saftpresserens navn, XL, og rørets størrelse giver derfor også anledning til, at anvende alle former for frugter og grøntsager, uanset størrelsen.

Denne topmodel sikrer dig også, at du får den største effektivitet og det bedste resultat ud af dine frugter. Den kraftige motor sikrer en stor styrke, og du får derfor al saften ud af dine frugter og grøntsager, og mindsker dermed også madspild, hvilket er en rigtig lækker funktion og fordel, sammenlignet med før, hvor du måtte bruge dine bare hænder for at klemme saften ud af frugterne.

Specifikationer

  • Model: Duo XL Sort
  • Type: Centrifugal juicer
  • Effekt: 400 W
  • Mål: 183 x 214 x 415 mm.
  • Vægt: 6 kg.
  • Hastigheder: 2
  • Beholder til opsamling af frugtkød: Ja
  • Farve/materiale: Sort

Rengøringen er nem og hurtig

Magimix Duo XL saftpresseren har et utrolig flot design, og det er ligeledes meget kompakt. Det medfører også, at rengøringen er meget enkel, da den store frugtbeholder er godt isoleret, og der derfor ikke kommer frugtrester ud i resten af maskinen. Samtidig tåler både beholderen og påfyldningsrøret maskinopvask, hvilket gør rengøringen meget nem og ikke mindst hurtig.

Flotte saftpressere med mange finesser

Magimix har lanceret en lang række saftpressere, og de mange modeller fås tilmed i flere forskellige farver, hvilket er en sjældenhed blandt saftpressere. Ses der på modellerne og deres kvaliteter, så er det fælles for de fleste af deres modeller, at de har et ekstra stort påfyldningsrør, så du kan bruge både store frugter og grøntsager til juice uden nævneværdige problemer.

Forskellige hastigheder

Beholderne er store, og derfor er det nemt at lave større portioner. Maskinerne er meget kraftige, og har flere forskellige hastigheder, alt efter ens ønske og behov. Så er der mulighed for at variere mellem konsistensen af ens juice.

Magimix’s saftpressere har naturligvis også en kompakt opbygning og konstruktion, og derfor risikerer du ikke at få frugtkød andre steder i maskinen, end i beholderen, hvor det hele blendes sammen. Det gør ligeledes rengøringen nemmere efterfølgende, og hertil er det praktisk, at beholderne tåler maskinopvask.

Kvalitet og pris følges ad

Kvaliteten på Magimix’s saftpressere er ikke til at komme uden om. Den er helt i top for alle deres modeller, og der er ligeledes unikke kvaliteter, såsom de mange forskellige størrelser og farver, så du kan vælge den saftpresser, som passer til dit behov.

Flot design

Udseendet på Magimix’s saftpressere er også helt i top. Flotte former, farver og et gennemført design gør, at det på ingen måde er en skam, hvis der ikke er plads til at gemme maskinen væk i et skab. Her kan du sagtens være dig bekendt at have den stående fremme.

Saftpressere er efterhånden blevet en stor produktion, og der findes i dag mange forskellige modeller fra en masse hårde hvidevarer producenter. For Magimix’s saftpressere gælder, at de ligger i den høje ende af prisskalaen, og derfor er det ikke umiddelbart det mest indlysende valg – konkurrenterne taget i betragtning. Men her er garanti for et lækkert produkt, og en brugervenlighed helt i top.