moderne liggestole og solvogne

Moderne solvogne og liggestole

Med en god, varm og solrig dansk sommer kommer også afslapning og hygge. Men afslapningen er ikke helt i stand, før du har en komfortabel solvogn eller liggestol at slappe af i.

Fordelen ved en solvogn eller liggestol er dels, at du får god liggekomfort og behagelig afslapning, og dels får du et smukt møbel, som er med til at pryde terrassen eller havens indretning.

I denne guide har vi samlet en række moderne solvogne og liggestol i højaktuelle designs, som fra hver sit prisleje vil imponere dig og give dig mange afslappende timer i den bagende danske sommersol.

Dobbelt solvogn

Vi lægger ud med den funktionelle og flotte dobbelte solvogn med plads til to personer. Solvognen er udført i vedligeholdelsesfrit polyrattan flet, som giver ekstra lang holdbarhed og minimale anstrengelser.

Modellen har justerbare ryglæn i begge ender, så I kan ligge side om side eller skråt over for hinanden, når I slapper af og nyder solens varme i sommermånederne. Du har mulighed for at indstille ryglænet i 5 forskellige positioner.

Se flere billeder og pris

Rørvig solvogn

Vi hopper direkte videre til en lækker og luksuriøs solvogn i retro design. Denne Rørvig solvogn er udført i et smukt og elegant design, som bringer tankerne tilbage på 50’erne, hvor teak var det helt store.

Og netop teak er da også, hvad solvognen er konstrueret i. Stellet er lavet i let og stærk aluminium, mens lamellerne er i lyst kerneteak. Du får flot design, lang levetid og god liggekomfort på én gang.

Se flere billeder og pris

Sika-Design Mars solvogn

Denne solvogn fra Sika-Design passer perfekt ind i den skandinaviske minimalistiske stil, som vi ser i disse år rundt omkring i de danske hjem. Den populære Mars solvogn er lavet i håndflettet Sika-fiber, som er UV- såvel som vejrbestandigt.

Stellet er fremstillet i stærkt og solidt, galvaniseret stål, som holder til al slags vejr. Solvognen giver et flot touch til haven eller terrassen, hvor den skaber en idyllisk strandstemning.

Se flere billeder og pris

Benjamin solvogn

Er du på udkig efter en enkel og effektiv solvogn i et neutralt design, så er denne Benjamin solvogn et godt bud. Modellen er lavet, så den passer ind i enhver have eller terrasse, og det justbare ryglæn samt påmonterede hjul gør den ekstra funktionel og nem at indstille.

Benjamin solvognen er lavet i et design, som samtidig byder på masser af god liggekomfort, når du skal slå benene op og koble fra på de sene og lune eftermiddagstimer om sommeren.

Se flere billeder og pris

Toronto dækstol

Fra stål og flet bevæger vi os nu over i en anden traditionel stilart. Her finder vi den klassiske dækstol, som får en til at tænke på krydstogter under eksotiske himmelstrøg.

Toronto dækstolen er lavet i FSC-certificeret akacietræ, så du er sikret en bæredygtig stol, hvor der har været tænkt på dyr og natur såvel som skovarbejdere under hele fremstillingen. Passer godt ind i alle haver og kan med fordel anvendes på terrassen efter behov.

Se flere billeder og pris

Constantin solseng

Skal din haveoplevelse være ekstra komfortabel og ren afslapning, så vil du med garanti sætte pris på denne Constantin solseng. Solsengen er udført i et tidløst og luksuriøst design, som byder på trinløs justering af ryglæn for optimal komfort.

Solsengen er endvidere udstyret med bløde hynder, og hele modellen er fremstillet i polyrattan, som gør den ekstra vejrbestandig og langtidsholdbar. Constantin solsengen vejer heller ikke alverden, og den er dermed nem at flytte rundt på i haven eller på terrassen.

Se flere billeder og pris

Skagerak Steamer liggestol

Skagerak har skabt denne ekstremt eksklusive og smukke Steamer liggestol, som foruden at se flot og indbydende ud også byder på optimal liggekomfort, når du skal slappe af i sommervarmen.

Skageraks Steamer liggestol er udstyret med afrundede, behagelige armlæn, indbygget benstøtte samt justerbart ryglæn, så du kan indstille liggestolen til at passe præcis til din krop. Stolen er udført i teaktræ, som giver et retro look og desuden holder i mange år fremover.

Se flere billeder og pris

Skagerak Fuori solseng

Vi bliver lidt hos Skagerak. De er nemlig slet ikke færdige med at markere sig på liggestols- og solsengeområdet. Her ser du den eksklusive og helt unikke Skagerak Fuori solseng i en smuk olivengrøn farve.

Solsengen er fra Fuori-serien, hvor alle produkterne er skabt med henblik på at kombinere de luksuriøse og komfortable elementer med et institutionelt look. Du er dermed sikret en yderst behagelig solseng i et traditionelt design, som samtidig er nyskabende og med garanti vil imponere gæsterne.

Se flere billeder og pris

Trip Trap Columbus solvogn

Vi hopper lidt ned ad prisstigen igen, hvor vi finder en anderledes men også utroligt smukt udført og komfortabel solvogn. Her er der tale om Columbos solvognen fra Trip Trap, som har formået at skabe en lækker solvogn i teaktræ med SunTexture liggeflade, der giver minimal vedligeholdelse og lang levetid.

Solvognen er udstyret med to hjul, så du nemt kan transportere den rundt i haven eller på terrassen efter behov.

Se flere billeder og pris

FIAM Samba liggestol

Væk fra flet og teak finder vi denne afslappende og flotte Samba liggestol fra FIAM, hvor stål og net er bragt sammen i et behageligt design.

Samba liggestolen er lavet i let aluminium, så den er nem at flytte rundt på, og derudover sikrer det bløde net i stolen en optimal liggekomfort. Stolen er endvidere ganske nem at rengøre, og du kan lade den stå ude hele året rundt om nødvendigt.

Se flere billeder og pris

Cane-line Conic solvogn

Foersom & Hiort-Lorenzen har stået bag udviklingen af denne smukke Cane-line Conic solvogn, som er komfortabel og enkel på samme tid. Conic solvognen er lavet i et tidløst design, som passer smukt ind i enhver dansk sommerhave eller på terrassen.

Solvognen giver optimal sidde- og liggekomfort, da du nemt kan anvende håndtaget på siden af solvognen til at justere vognens forskellige hældninger af seng og ryglæn. Du får endvidere den medfølgende Cane-line SoftTouch hynde og nakkepude for at fuldende oplevelsen af perfekt afslapning.

Se flere billeder og pris

Trimm Copenhagen Half Moon liggestol

Vi runder listen af med en alternativ liggestol i et frækt design, som både indbyder til ungdommelig sjov og mere moden afslapning. Trimm Copenhagen har stået bag denne innovative Half Moon liggestol i blødt canvas, som både kan anvendes indenfor og ude i haven eller på terrassen i sommerhalvåret.

Liggestolen er udstyret med en solid metalramme, der flugter med liggestolens buede form, og dermed får stolen også en afslappende gyngende funktion.

Se flere billeder og pris