nedrivning af garage

Nedrivning af garage

Nedrivning af garagen er en af de mest simple nedrivningsopgaver sammenlignet med for eksempel nedrivning af hus, landbrugsejendomme og lignende. Det betyder selvfølgelig også, at prisen er lavere i forhold til de andre nedrivningstyper.

Her på siden ser vi nærmere på, hvad det koster dig at få revet garagen ned. Derudover kan du læse om, hvordan du får den bedste pris på nedrivning. Og sidst, men ikke mindst, giver vi dig svar på om du skal anmelde nedrivningen af garagen til din kommune.

Få 3 gratis tilbud på nedrivning af garage her

Pris: Hvad koster nedrivning af garagen?

Hvad koster nedrivning af garagen? Et spørgsmål, der er svært at svare på, da det typisk afhænger af byggestil, placering, adgangsforhold, materialer osv. Derudover kan der være stor forskel på, hvilke priser de forskellige nedrivning- og nedbrydningsfirmaer tilbyder.

Et forsigtigt gæt vil være, at nedrivningen af garagen vil koste et sted mellem 15.000 kr. og 35.000 kr.

Anbefaling: Sådan får du den bedste pris på nedrivning

3byggetilbud logoEr du på jagt efter en fornuftig pris på nedrivning af garagen, anbefaler vi, at du klikker dig ind på 3byggetilbud.dk.

På denne hjemmeside har du nemlig mulighed for at få tre gratis og uforpligtende tilbud på din nedrivningsopgave. Du modtager typisk tilbuddene fra nedrivningsfirmaer nær dig.

Den helt store fordel ved at bruge 3byggetilbud.dk er at tilbudsgiverne er klar over, at de indbyrdes kæmper om at få dig som kunde. Derfor er de nødsaget til at tilbyde attraktive priser, hvis de vil fange din opmærksomhed.

Indhent 3 gratis tilbud på nedrivning af garagen

Kræver det en tilladelse at rive garagen ned?

Svaret er umiddelbart nej.

Aarhus Kommunes hjemmeside skriver de, at fritliggende garager og lignende bygninger, der er tilknyttet enfamiliehuse og sommerhuse, kan rives ned uden anmeldelse. Dog skal du indberette nedrivningen til Bygnings- og Boligregistret, når nedrivningsarbejdet er færdigt. Dette skal gøres selvom, at du ikke skal anmelde nedrivningen.

Spørg din kommune – så er du på den sikre side

Vi anbefaler dog, at du kontakter din kommune ligegyldigt hvad. På den måde kan du få et endegyldigt og korrekt svar på om, hvorvidt nedrivningsarbejdet kræver en tilladelse. Det er ikke sikkert, at reglerne i Aarhus Kommune gør sig gældende i din kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *