billige panelgardiner

Panelgardiner efter mål

Panelgardiner er et godt gardinvalg. Denne gardintype giver nemlig et dejligt lysindfald samtidig med, at panelgardinet bidrager til en indbydende indretning. Her på siden ser vi nærmere på den smarte gardintype og kommer med gode råd til, hvordan du køber Danmarks bedste og billigste panelgardiner.

Vi anbefaler: Køb dine panelgardiner hos Gardinshoppen.dk

Når du skal købe nye panelgardiner efter mål, så er det vigtigt, at du finder en god forhandler med stort udvalg og fair priser. I den forbindelse vil vi gerne anbefale dig at se nærmere på Gardinshoppen.dk, der er en online gardinbutik.

Der er ingen tvivl om, at du hos Gardinshoppen.dk finder Danmarks bedste panelgardin priser. Shoppen har nemlig prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Tag et kig på nedenstående punkter og find ud af, hvorfor vi anbefaler denne gardinbutik eller tag et kig på udvalget med det samme.

Se udvalget af billige panelgardiner på mål

Derfor anbefaler vi Gardinshoppen.dk

 • Målgaranti: Måler du forkert, betaler Gardinshoppen.dk
 • Prisgaranti: Gardinshoppen.dk matcher laveste pris
 • 3 års garanti på gardinerne
 • 5 stjerner på Trustpilot

Ensfarvede panelgardiner – Klik her hvis du vil se udvalget

Mønstrede panelgardiner – Klik her hvis du vil se udvalget

Panelgardiner til mørklægning – Klik her hvis du vil se udvalget

Panelgardin priser – Hvad koster denne gardintype?

Prisen på panelgardiner efter mål afhænger i høj grad af, hvilken type gardin du ønsker, hvor mange gardiner du skal bruge, hvor store de er og valg af farve. Derfor kan det godt være svært at give dig en konkret pris på, hvad det skal koste dig at købe nye panelgardiner til boligen.

Beregn en nøjagtig pris hos Gardinshoppen.dk

På Gardinshoppen.dk (læs mere om Gardinshoppen) har de lavet en smart prisberegner, der giver dig en nøjagtig pris på dine nye gardiner. Beregneren er super nem at bruge. Du skal blot udfylde nogle felter med dine gardinoplysninger, hvorefter beregneren har en nøjagtig panelgardin pris klar til dig. Herunder er opstillet et eksempel på, hvordan du kan bruge prisberegneren.

Vi antager, at vi skal bruge 4 panelgardiner i størrelsen 100 cm x 100 cm. Gardinerne skal bruges til mørklægning. Farven skal være ”hør”. Og parkering af panelerne skal være i både højre og venstre.

Guide: Sådan bruger du prisberegneren

 1. Start med at gå ind på Gardinshoppen.dk og tryk på panelgardiner.
 2. Vælg gardintype. I dette tilfældes vælges mørklægning.
 3. Skriv 4 i feltet antal, skriv 100 i feltet bredde (cm), skriv 100 i feltet højde (cm)
 4. Vælg hør som farve
 5. Vælg venstre og højre i feltet parkering af panelerne
 6. Du har nu din pris som fremgår i prisboksen til højre på siden (se billede)
 7. Du er nu klar til at lægge i kurv og bestille dine nye gardiner

Panelgardiner til inspiration

Herunder har vi samlet en række billeder du kan lade dig inspirere af, når der skal vælges nye panelgardiner til boligen. Det er vigtigt at få lidt inspiration, inden du beslutter dig for, hvilke gardiner du skal have. Ved at få lidt inspiration bliver du bedre til at vurdere, hvilke typer, farver osv., der vil passe bedst til dig og din bolig.

billige panelgardiner

Opmåling – Sådan gør du

Er du i tvivl om, hvordan du skal måle op til dine nye, billige panelgardiner? Det er faktisk nemmere end du tror. Herunder har vi vedhæftet en video, der vil hjælpe dig med at måle op på en nem og smart måde. Husk du altid kan pause videoen eller spole tilbage, hvis der er noget, du gerne vil høre/se igen.

Er billige panelgardiner gode nok?

Da vi lavede vores research til denne artikel, stødte vi på ovenstående spørgsmål mange gange. Der er en generel tvivl på om billige panelgardiner er gode nok ift. kvalitet, holdbarhed, funktionalitet osv. En tvivl som er forståelig, hvis ikke du arbejder i gardinbranchen til daglig.

Billige panelgardiner ér gode nok, men…

Overordnet set har vi fundet ud af, at billige panelgardiner ér gode nok, men det kommer i den grad an på, hvilken forhandler du køber dem hos. Det er nemlig ikke alle forhandlere, der tilbyde lave gardinpriser og en høj kvalitet.

Derfor gælder det om at finde forhandlere, der er kendt for høj kvalitet og billige priser. Og hvordan finder du så sådan nogle forhandlere? En god måde at gøre det på er at gå efter de forhandlere, der tilbyder prisgaranti. Denne ”garanti” er typisk et godt tegn på, at du kan få gode panelgardiner til billige priser. Derudover anbefaler vi at købe hos danske forhandlere, der er kendte for at levere en høj kvalitet til prisen.

Panelgardiner kan også blive for billige. Det er de typisk, hvis du køber fra udlandet. Køber du fra udlandet vil kvaliteten være meget usikker, men prisen vil være helt i bund. Hvis du har gode erfaringer med at købe gardiner fra udlandet, så er du velkommen til at skrive en kommentar herunder og dele din oplevelse.