raftehegn pris

Raftehegn pris

Raftehegn er en smart og pæn måde at indhente din grund på. Det kræver minimal vedligeholdelse, og det står klart og flot med det samme i modsætning til f.eks. naturlige alternativer og levende hegn såsom buske og hække.

Men hvordan får du en god raftehegn pris fra håndværkeren? Og hvad koster det typisk at få lavet raftehegn rundt om grunden?

Læs med her, hvor vi guider dig igennem disse spørgsmål, så du er klædt bedst muligt på til at finde en kvalificeret leverandør til opførelsen af dit raftehegn.

Få 3 gratis tilbud på raftehegn på 3byggetilbud.dk

Sådan får du den bedste raftehegn pris pr. meter

3byggetilbud logoNår du skal have en håndværker til at lave dit raftehegn for dig, så er det vigtigt, at du ved, hvordan du får den bedste raftehegn pris.

Der kan nemlig være store udsving i priser mellem de enkelte håndværkerfirmaer, og du bør undersøge markedet nærmere for at være sikker på at få det bedst mulige tilbud.

Og hvordan gør man så lige det?

Den mest effektiv metode er at sætte din opgave i udbud blandt flere leverandører. Dette tvinger leverandørerne ud i en intern konkurrence, hvor de bl.a. konkurrerer på prisen.

De ved nemlig godt, at prisen er en vigtig faktor for dig som kunde, og derfor vil det være et af de steder, håndværkerne forsøger at overbevise dig.

For at sende din opgave i udbud har du to overordnede muligheder:

  1. Du kan selv finde frem til alle de kvalificerede leverandører, kontakte dem og indhente tilbud
  2. Du kan lade en tilbudstjeneste på nettet klare denne opgave for dig gratis

Vælger du løsning nr. 2 og dermed sparer dig selv for en masse tid og besvær, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på 3byggetilbud.dk, som er Danmarks mest populære tilbudstjeneste inden for byggeopgaver og håndværk.

Sådan bruger du 3byggetilbud.dk til at få den bedste pris på raftehegn

3byggetilbud.dk er Danmarks største og mest populære online tilbudstjeneste inden for dette område, og de har allerede hjulpet over 250.000 danskere med at indhente gratis og uforpligtende tilbud på byggeopgaver.

Du anvender nemt og hurtigt deres service på følgende måde:

  1. Klik ind på hjemmesiden – via linket
  2. Udfyld felterne med den nødvendige information, og beskriv herefter opgaven i opgaveformularen så godt, som du kan
  3. Indsend opgaven, og afvent at modtage op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som du frit kan vælge og vrage imellem

Det er vigtigt at understrege, at denne tilgang sparer dig for store mængder af tid og besvær, og det koster dig intet, medmindre du ender med at takke ja til et af de fordelagtige tilbud, du modtager.

Hvad koster raftehegn?

Prisen på raftehegn afhænger af diverse variable – herunder materialevalg såsom træsort, hvorvidt du selv monterer hegnet eller får en professionel til at sætte det flot op, samt hvor langt og højt hegnet skal være.

Herunder kan du se et vejledende priseksempel på et raftehegn med vandrette rafter i rødgran, fyrstolper, samt forbehandling med skimmel- og antimug:

  • 30 meter raftehegn i en højde på 180 cm, opsat selv – Overslagspris: 13.161,20 kr. inkl. moms
  • 30 meter raftehegn i en højde på 180 cm, opsat professionel inkl. levering og korrekt opstart – Overslagspris: 29.654,95 kr. inkl. moms

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *