renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse

Badeværelset er typisk et af de mindste rum i boligen, men det ændrer dog ikke på det faktum, at det er et af de rum, som vi bruger mest. Det betyder selvfølgelig også, at det skal være i orden og faktisk er der en hel del at se til, når en renovering af badeværelse skal ske.

Få 3 gratis tilbud på renovering af badeværelset

Kan du selv klare renovering af badeværelset?

Det er enten en opgave, som du kan vælge at håndtere på egen hånd eller du kan i stedet vælge at betale dig fra det og overlade opgaven til en virksomhed eller en professionel fagmand, der både har erfaring og ekspertise med renovering af badeværelser. Det kan ofte sagtens betale sig at gøre det på egen hånd, da der kan være mange penge at spare ved at vælge denne fremgangsmåde, men på den anden side, så skal det heller ikke være nogen hemmelighed, at det kan have katastrofale følger, hvis ikke du har styr på, hvad du går og laver og blot håber på det bedste.


Spar tid og penge – Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud

3byggetilbud

Hos 3byggetilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tre tilbud på renovering af badeværelset. Du udfylder blot en formular (se billedet), hvorefter du inden for 1-3 hverdage modtager gode tilbud fra håndværkere i dit nærområde.

Læs mere her


Hvis det er sådan en fremgangsmåde du ville have, hvis du skulle klare opgaven på egen hånd, så er du med garanti meget bedre tjent ved blot at betale dig fra det, for det vil du ende med i sidste ende alligevel, da fejlslagne gør-det-selv-projekter oftest ender med, at en fagmand eller en professionel virksomhed er nødsaget til at udbedre fejlene. Selvfølgelig giver det en helt anden følelse, hvis det er dig selv, der har foretaget renoveringen, men er det nu også det værd?

Indhent tilbud på renovering af badeværelse

Det er vigtigt, at du ikke blot beder om tilbud på din konkrete opgave fra én virksomhed eller person, når du står overfor en komplet renovering af dit badeværelse. Ikke nok med, at der er mange forskellige firmaer og personer hele Danmark over, der arbejder med lige netop denne form for opgaver, så er der selvfølgelig også stor forskel på, hvordan de tager sig betalt for deres tid og deres arbejde.

Derfor er det særdeles vigtigt, at du sørger for at indhente flere forskellige tilbud på din opgave, da det selvfølgelig er med til at sikre, at du ender med at vælge den bedste leverandør, som har givet det bedste tilbud på din opgave – det skal dog understreges, at det ikke nødvendigvis behøver at være det billigste tilbud, der også er det bedste.

Sådan får du gratis og uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Du skal dog ikke være bange for, at det bliver en krævende opgave for dig at indhente flere forskellige tilbud på renovering af dit badeværelse, for du kan blot gøre brug af en service som eksempelvis 3byggetilbud.dk, der råder over en stor database af forskellige virksomheder, der bl.a. arbejder med renovering af badeværelser og som derfor også er klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave – du indsender blot en opgave og får hele 3 gode tilbud tilbage, hvorefter du blot skal vælge det bedste.

Klik her – og gå til 3byggetilbud.dk og få gratis tilbud på badeværelsesrenovering

Du bør bruge autoriserede håndværkere

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der skam er mulighed for at renovere dit badeværelse på egen hånd, men det ændrer dog ikke på det faktum, at det udelukkende er noget, som du bør gøre, hvis du rent faktisk har de nødvendige kompetencer og den nødvendige erfaring med denne form for byggeopgaver.

Der er hvert år rigtig mange, der vælger at klare arbejdet på egen hånd – og oven i købet med succes. Der er dog også rigtig mange, der ikke klarer sig helt så godt, hvorfor de typisk ender med at stå tilbage med et badeværelse, som ikke lever op til deres krav og ikke helt ser ud, som de havde drømt om. Hvis du gerne vil undgå dette, så skal du sørge for at udlicitere arbejdet til en autoriseret håndværker, der kan sit kram, hvilket er vigtigt ved at alle former for byggeopgaver, men det er i særdeleshed vigtigt, når det kommer til renovering og udskiftning af badeværelset.

Herunder kan du se eksempler på badeværelsesrenoveringer

Der findes en lang række lovkrav til de mange materialer, der skal bruges i denne sammenhæng og naturligvis også til de mange konstruktioner, der vil blive lavet på dit badeværelse, hvilket er de primære grunde til at arbejdet skal udføres af en autoriseret håndværker, hvilket for eksempel kan være en VVS-mand eller en såkaldt kloakmester, der har erfaring med denne type af opgaver. Det er blandt andet med til at nedsætte risikoen for vandskader, for hvis der blot er den mindste utæthed i konstruktionen, så vil der potentielt set kunne blive forårsaget vandskader af denne grund.

Nyt badeværelse kan være med til at øge ejendomsværdien

Der er rigtig mange gode grunde til, at du skal få lavet et nyt badeværelse eller renoveret dit nuværende, men én af de hovedsagelige årsager er naturligvis, at du selv kan nyde, at det er blevet pænt og lækkert. En helt anden ting er dog, at det er med til at hæve din ejendomsværdi markant, når du får renoveret dit badeværelse – særligt hvis der er tale om et mere eller mindre nedslidt badeværelse, der har mange år på bagen.

badeværelsesrenovering tilbud

Med et nyt badeværelse kan du forøge ejendomsværdien

Der skal ikke være nogen tvivl om, at badeværelset i dag er et meget vigtigt rum i enhver families hverdag, og derfor kan det også være særdeles svært ved at sælge en bolig, hvad end det er en lejlighed, et hus, et rækkehus eller en helt fjerde form for bolig, som er udstyret med et umoderne og ikke-funktionelt badeværelse. Derfor skal der heller ikke være nogen tvivl om, at et nyt bad bestemt er en forbedring, der tæller, hvorfor du bestemt ikke bør spilde tiden, men derimod allerede nu være i gang med at udarbejde idéer til, hvordan dit kommende badeværelse skal tage sig ud, hvor stort det skal være, om der skal rives ned eller bygges op, og meget, meget andet.

Ved at overlade arbejdet til en professionel fagmand eller virksomhed, så er du ikke blot sikker på, at arbejdet bliver udført på korrekt og professionel vis, og at det samtidig kan dokumenteres på fagligt plan, men samtidig kan du også være sikker på, at det bliver som du ønsker det.