riffelkikkert til natjagt

Riffelkikkert til natjagt

Ønsker du at gå på jagt om natten og samtidig benytte en riffelkikkert? Hvis ja, så skal du have fat i en riffelkikkert til natjagt. I artiklen får du et par gode råd til valg af riffelkikkert til natjagt herunder hvilke typer og specifikationer du bør gå efter. Derudover får du også anbefalet to riffelkikkerter, der med fordel kan benyttes til natjagt.

Gode råd når du vælger riffelkikkert til natjagt

Når du går på jagt om natten og gerne vil have en god riffelkikkert til de mørke timer, er det meget vigtigt, at du bevidst vælger en kikkert med meget god lysgennemgang.

Forhandleren Jagt & Vildt anbefaler, at du går efter at finde en riffelikkert med tallet 56 til sidst. Derudover anbefales det også at vælge en kikkert med lys/IR, da det gør sigtet meget bedre og skarpere.

Herunder kan du se to riffelkikkerter til natjagt du med fordel kan købe, hvis du gerne vil være sikker på at kunne se noget.

Nikon Monarch – Set til 7.000 kr.

riffelkikkert til natjagt

Nikon Monarch 2,5-10×56 er en af de absolut bedst riffelkikkerter til natjagt. Præcisionen er i højsædet og synsfeltet er behageligt lyst. Med denne kikkert fra Nikon undgår du stød, dug og så er den vandtæt. Den vejer i øvrigt kun 670 g.

Denne Nikon Monarch kan købes hos Jagt & Vildt.

Hawke Endurance – Set til 4.300 kr.

hawke endurance

Hawke Endurance 30 IR bærer præg af et flot design og en masse gode funktioner. Du har uendelige muligheder for at indstille lysstyrken, hvilket er yderst behageligt, når du går på jagt i de sene aften-/nattetimer. Denne riffelkikkert er også stødsikker og udstyret med en 30 mm tube.

Denne riffelkikkert til natjagt kan købes hos Jagt & Vildt.

1 kommentar