saftpresser test

Saftpresser test

Hvis du gerne vil godt i gang med at lave din egen lækre og friskpressede juice, er det oplagt at vælge en bedst i test saftpresser. På den måde er du nemlig sikker på at få en solid og anbefalet saftpresser, der ikke vil skuffe dig, når du skal i gang med at presse en masse frugter og grøntsager.

Om saftpresser testen

Her på siden har vi fundet de tre bedste saftpressere på markedet netop nu. Grunden til, at det er de tre nedenstående juicepressere som anbefales skyldes, at de får rigtig gode anmeldelser og flotte testresultater hos diverse testmagasiner, nyhedsmedier og lignende.

Philips HR1871 – Kåret som bedst i test

philips hr1871Philips HR1871 bliver af mange testmagasiner, juiceeksperter og nyhedsmedier kåret som bedst i test saftpresseren – og med ganske god grund. På ganske få minutter kan du nemlig lave dig en sund og smagfuld juice og rengøre saftpresseren.

Derudover er denne saftpresser fra Philips udstyret med en forbedret si, der sikrer dig en meget mere effektiv presning, hvor du får mere saft og næringsstoffer ud af dit frugt og dine grøntsager.

Prissammenligning 

Philips HR1871 har mange fordele

Juicepresseren Philips HR1871 er i øvrigt udstyret med et meget stort påfyldningshul, der måler 80 mm. Det betyder, at du i meget få tilfælde har behov for at skære frugten og grøntsagerne i mindre stykker – og det er uden tvivl en meget god fordel!

Og hvad så med frugtkødet? Det bliver selvfølgelig samlet i en frugtkødsbeholder, så du hurtigt og nemt kan smide frugtkødet ud eller bruge til det supper, boller, pandekager osv.

Se hvordan juicepresseren fungerer i videoen herunder

Værd at vide

 • Centrifugal juicer
 • 2 hastigheder
 • 800 watt
 • 2,5 liter kapacitet
 • Tåler opvaskemaskine
 • QuickClean (hurtig rengøring) 

Derfor er saftpresseren kåret som bedst i test

Philips HR1871 saftpresser er blevet kåret som en af de bedste i test hos det svenske forbrugermagasin Expressen.se og ikke mindst det endnu større testmagasin fra Tyskland – nemlig Test.de. Derudover bliver denne juicepresser også anbefalet af flere juiceeksperter herunder danske Mads Bo.

Philips HR1871 er set billigst hos Wupti.com

Bosch MES25A0 – Det bedste køb til prisen

bosch mes25a0Bosch MES25A0 vurderes til at være det bedste køb til prisen, hvis du gerne vil have en god all-round saftpresser, der leverer et solidt resultat til en billig pris. Nogle af de fordele, der bliver fremhævet ekstra meget ved denne juicer er uden tvivl frugtkødsopsamleren og ikke mindst juicepresserens effektivitet.

Prissammenligning

Andre fordele ved Bosch MES25A0

Bosch MES25A0 er en saftpresser, der bærer præg af en 700 watts motor og et påfyldningsrør på hele 73 mm. Det store påfyldningsrør betyder, at du meget sjældent behøver at skære frugten og grøntsagerne i mindre stykker for at få det igennem saftpresseren.

Derudover får du en filterkurv i rustfrit stål, der er meget effektiv til at samle alt det tørrede frugtkød sammen. Og hvad angår selve betjeningen, så behøver du ikke at frygte noget. Den er nemlig udstyret med et par gummifødder, hvorfor den står uhyre godt fast på for eksempel køkkenbordet.

Værd at vide

 • 700 watt
 • 2 hastigheder
 • 2 liters kapacitet
 • Meget nem at rengøre
 • Garanti på 2 år

Derfor er Bosch MES25A0 kåret som bedst til prisen

Bosch MES25A0 har fået flotte testresultater og anmeldelser hos mange forskellige medier. To af disse medier er de svenske forbrugermagasiner IDG.se og Smartson.se, der ligeledes vurderer denne juicepresser til at være et glimrende køb til prisen.

Bosch MES25A0 er set billigst hos WhiteAway.com

OBH 6749 Prestige – En bundsolid saftpresser

obh prestige 6749 testvinderOBH 6749 Prestige er en bundsolid saftpresser, der med fordel kan købes af dig som er ny inden for saftpresning. Den får gode testresultater hos diverse magasiner og er generelt en meget anbefalet juicepresser. Derudover er prisen også ganske lav i forhold til den kvalitet du får.

Prissammenligning

Bemærk: Forhandles ikke af WhiteAway.com og Kitchenone.dk 

Derfor er OBH 6749 en saftpresser for dig

En af de helt store fordele ved denne juicer er uden tvivl den kvalitet du får for meget få penge. Den koster omkring de 600 kr. og for de penge får du altså en saftpresser, der er ganske effektiv.

Den er udstyret med et stort påfyldningsrør, der gør det nemt og hurtigt for dig at presse juice. Derudover kan du også gøre saftpresseren ren på et par minutter. Og hvis du vil, kan du med fordel også smide den i opvaskemaskinen, da den sagtens kan tåle det.

Værd at vide

 • Centrifugal juicer
 • 2 hastigheder
 • 800 watt
 • Materialet er stål
 • Er udstyret med beholder til opsamling af frugtkød og grøntsagsrester

Den er set billigst hos Wupti.com

Det kan godt betale sig at vælge en bedst i test juicepresser

Der er ingen tvivl om, at det godt kan betale sig at vælge en bedst i test juicepresser, da det er din garanti for høj kvalitet. Derudover er saftpressermarkedet også kæmpestort, hvorfor det godt kan betale sig at lytte til, hvad andre siger om bestemte modeller.

Har nogle af dine venner en saftpresser?

Hvis nogle af dine venner har en saftpresser, kan det også anbefales at spørge dem om deres erfaringer. Hvilken model har de? Er de glade for den? Hvad har den kostet? Hvilke fordele og ulemper er der ved juiceren?

Sådanne spørgsmål kan du med fordel stille. Jo flere erfaringer du kan få, jo nemmere har du selv ved at vælge den bedste saftpresser. En god måde at få erfaringer på er bl.a. ved hjælp af de sociale medier herunder Facebook.

Lav et opslag, hvor du søger gode råd og erfaringer om køb af saftpresser. På den måde kan dine venner meget hurtigt hjælpe dig og komme med nyttige råd. Dog skal du vide, at det som udgangspunkt er fint at læse tests som denne, når du er på jagt efter ny juicer.