sengerammer til elevationsseng

Sengeramme til dobbeltseng – 180 x 200

Føler du, at din seng ser grå og kedelig ud? Vil du gerne gøre dit soveværelse meget flottere uden at skulle totalrenovere det? I så fald er en sengeramme til dobbeltsengen 180 x 200 lige noget for dig.

I denne artikel ser vi nærmere på forskellige forhandlere af sengerammer med henblik på at give dig noget viden om udvalg, priser, tilbud og meget mere, så du kan gøre en super god handel!

Sengerammen gør dobbeltsengen mere indbydende og flot at se på

En af de helt store fordele ved at vælge en sengeramme til dobbeltsengen er, at sengen bliver meget mere indbydende og flottere at se på. Populært sagt kan du sige, at du tilføjer sengen en ny dimension i form af en omkringliggende ramme.

Derudover vil soveværelset også se mere eksklusivt ud, da sengerammen generelt bidrager til et mere komfortabelt og luksuriøst miljø. Læs mere om flere fordele nederst i artiklen.

Bedre Nætter har mange flotte sengerammer til dobbeltsenge

sengerammer bedre nætter

Bedre Nætter er en forhandler, der har specialiseret sig i salg af interiør til soveværelset herunder senge, madrasser, sovesofaer, dyner, puder og ikke mindst sengerammer. Herunder har vi udvalgt to rammer til sengen som vi ser nærmere på.

Se Bedre Nætters komplette udvalg her

Jabo – Vild eg – 180 x 200

jabo sengeramme

Jabo er en sengeramme i fuld massivt egetræ, hvilket giver dig en rendyrket kvalitet du kun kan begejstres over. Trætykkelsen er 30 mm, hvilket betyder, at rammen er solid og holdbar.

Denne sengeramme passer perfekt til det moderne soveværelse som mangler noget fornyet energi. Som du kan se er rammen udstyret med skuffer, hvilket er uhyre praktisk, hvis du for eksempel har noget ekstra sengetøj du gerne vil opbevare på en smart måde. 

Jabo sengerammen får gode anmeldelser

anmeldelse af jabo sengeramme

Messina – Fyr Hvid – Minimalistisk design

messina sengeramme til dobbeltseng

Hvis du godt kan lide det enkle og minimalistiske, så er denne sengeramme ved navn Messina det perfekte køb. Den er udstyret med fire skuffer og er lavet i hvidmalet fyr, hvilket gør den ekstra smuk at se på.

Kvaliteten er ganske høj, hvorfor denne sengeramme især henvender sig til dig, der gerne vil have gode materialer som er solide og kan holde i lang tid.

Tag et kig på Unoliving.coms imponerende udvalg

sengerammer unoliving

Unoliving.com er en dansk forhandler af boliginteriør. De er kendt for at levere kvalitetsprodukter til meget skarpe priser – og det gør sig selvfølgelig også gældende med deres sengerammer. Deres udvalg er stort og imponerende. Herunder ser vi nærmere på to udvalgte modeller.

Gå til Unoliving.coms udvalg og se de aktuelle tilbudspriser

Smögen sengeramme – Hvidmalet MDF

smogen sengeramme i hvid mdf

Er du til det klassiske og romantiske design? I så fald er denne Smögen sengeramme et super godt valg. Den er udført i hvidmalet MDF, hvilket passer perfekt til det mere lyse og romantiske soveværelse.

Derudover er den ganske detaljeret og giver generelt et indtryk af, at der er lagt ”godt håndværk” bag rammen. Sengerammen er tæt på vedligeholdelsesfri. Den kræver blot en fugtig klud af og til med henblik på at fjerne støv og lignende.

Style seng – Sort ask – 180 x 200

style seng

Hvis du er på jagt efter en prisvenlig og billig sengeramme, så er denne Style seng lige noget for dig. Den er udført i sort ask, hvilket giver et meget moderne og stilfuldt indtryk af sengen.

I forhold til prisen, så får du rigtig meget værdi/kvalitet ved at vælge denne ramme til sengen. Den vil især gøre sig godt på det moderne soveværelse, hvor du gerne vil skabe en sort/hvid kontrast.

3 gode grunde til at bruge en sengeramme til dobbeltsengen

Sengen bliver mere indbydende

Hvis du efterhånden er begyndt at føle, at din seng ser kedelig og uoplagt ud, så kan du med fordel opgradere den med en flot sengeramme. Du tror det ikke lige umiddelbart, men sengeramme kan i den grad være med til at skabe noget fornyelse og en større indbydende som du aldrig har set magen. 

Soveværelset bliver flottere og mere komfortabelt at opholde sig i

I forlængelse med ovenstående så får du også et flottere og mere komfortabelt soveværelse ved at udstyre din dobbeltseng 180×200 med en sengeramme. Der findes ikke noget bedre end at gå end i et soveværelse og blive mødt af en fantastisk smuk og indbydende seng du bare får lyst til at kaste dig op i med det samme.

Læs også: Sengerammer i træ

Bedre søvnkomfort

Det er måske ikke noget du tænker så meget over, men en flot og indbydende seng gør faktisk din søvnkomfort markant bedre. Grunden til dette skal findes i, at du føler dig bedre tilpas og mere afslappet i en seng, der ser godt ud.

Der sker noget i din underbevidsthed, når du ser en flot seng. Eksempel: Prøv at tænke på når du er på et fint hotel. Omgivelserne får dig til at slappe af og nyde øjeblikket mere end, hvis du bliver mødt af en lidt halvkedelig seng, der blot består af et par boxmadrasser med stålben.