skargaarden h55 outdoor living dækstol

Skargaarden Outdoor Living H55 dækstol

Med denne Outdoor Living H55 dækstol fra det svenske brand Skargaarden er du sikret et møbel, som ikke blot giver optimal siddekomfort og god ergonomisk støtte – du får samtidig en stol, som udstråler stil, modernitet, og som ikke mindst skaber et eksklusivt og raffineret udtryk i hjemmet.

Stolen er designet af den svenske møbeldesigner Björn Hultén tilbage i 1955, og stadig den i dag er den så populære som aldrig før.

Skargaarden H55 dækstol kan købes hos Livingshop.dk

Optimal siddeoplevelse for brugeren

SKARGAARDEN H55 DÆKSTOLStolen er skabt i solidt teaktræ, der sikrer enorm og solid holdbarhed, der holder til al slags vejr. Samtidig giver teaktræet et smukt touch til stolen, så den falder godt ind i ethvert moderne hjem eller have.

Bøjlen til justering af selve stolens hældning er udført i kvalitetsrigt rustfrit stål, som holder til al slags vejr – og som giver et rustikt touch til udseendet, hvis stolen f.eks. bruges indendørs i stuen, på kontoret eller lign.

Du kan indstille stolens hældning til 4 forskellige niveauer, hvormed du vil opleve en optimal siddekomfort, der passer til netop dine krop og dine behov. Det bløde og behagelige stof sikrer prikken over i’et, når du skal sidde og slappe af til en god film i fjernsynet, med venner og familie på terrassen, eller blot når du trænger til en rolig stund.

Perfekt møbel til både inde og ude

Skargaarden H55 dækstol er optimal til anvendelse både indendørs og udendørs. De stærke og langtidsholdbare materialer som teak og rustfrit stål sikrer, at stolen kan stå udenfor uden at tage skade.

Samtidig er designet helt i ånd med nutidens møbelmode, hvormed du med fordel kan have den stående indendørs som en integreret del af din boligindretning, hvis dette ønskes.

Pris

Hvem står bag den eksklusive stol?

Stolen er produceret af svenske Skargaarden, som er et stort og internationalt kendt møbelbrand. De er særligt kendt for deres solide havemøbler, som er skabt med henblik på at kunne holde til det barske vejr i Norden.

Selve H55 dækstolen er også en af de stole, som Skargaarden er mest kendt for at forhandle – den er skabt helt tilbage i 1955 af designeren Björn Hultén. Den blev oprindeligt designet og bygget i forbindelse med Helsingborgmessen samme år, hvis tema var en blanding af kunst og håndværk.

Stolen kom i øvrigt lynhurtigt til at gå under navnet ’Solstolen’, hvilket ikke skabte særlig godt indtryk hos Björn Hultén – han frygtede nemlig, at stolen så kun ville blive køb til og anvendt udendørs.