sweet protection skijakke

Sweet Protection skijakke

Hvis du går meget op i, at din skijakke kan give dig stor bevægelighed samtidig med, at den formår at holde dig tør og varm under alle vind- og vejrforhold, så er der vidst ingen tvivl om, at mærket Sweet Protection er noget for dig.

Med en Sweet Protection skijakke får du en jakke, der uden tvivl vil leve op til dine forventninger. Sweet Protection skijakker er først og fremmest kendt for deres meget stilfulde design. Derudover er deres komfort ganske uovertruffen, og mærket henvender sig især til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Herunder har vi set nærmere på to udvalgte Sweet Protection skijakker. Begge modeller forhandles i øvrigt af en af Danmarks absolut sejeste og erfarne ski- og snowboardshop – nemlig Blacksnow.dk.

Sweet Protection skijakke – Monkeywrench Camo

sweet protection skijakke monkeywrench

Denne Sweet Protection skijakke ved navn Monkeywrench er et super godt køb, hvis du er på jagt efter en jakke, der er lavet med særligt henblik på backcountry, freeride og-/eller all mountain.

Den er udstyret med et længere fit og giver dig en stor bevægelighed. Derudover er den uhyre slidstærk og holdbar takket være de tre lag GORE-TEX. Der er tænkt over hver en detalje på denne skijakke, så den er så nem og behagelig at have på som overhovedet muligt.

Sweet Protection skijakke – Hammer II Camo

hammer II sweet protection

Hammer II er en Sweet Protection skijakke, der er udstyret med det komfortable og funktionelle GORE-TEX. Det betyder, at denne jakke er uhyre god at bruge i alle vejr- og vindhold. Takket være det effektive GORE-TEX materiale bliver vand og vind holdt fuldstændig udenfor – og du er dermed sikret en varm og tør overkrop, når du står på ski eller snowboard.

Designet er meget enkelt og stilrent og bærer præg af et par velplacerede lommer, der er nemme at tilgå – også selvom du har skihandsker på. Derudover er skijakken også meget kendt for dens høje evne til at ånde. Det er altså et stort plus, da du typisk har det forholdsvist varmt, når du står på ski.

Vil du vide mere om skijakker og andet skiudstyr?

Vil du gerne vide mere om skijakker herunder hvilke andre populære mærker der findes? Er du i tvivl om du har brug for lavineudstyr? Vil du gerne læse mere om for eksempel POC skibriller? I så fald anbefaler vi, at du tager et nærmere kig på vores ski-kategori.

Gå til vores ski-kategori og læs meget mere!