iRobot Looj 330

Tagrenderenser robot – iRobot Looj 330

Med en tagrenderenser robot slipper du for alt besværet med at stå på ustabile stiger og rense dine tagrender. Tagrenderobotten klarer alt det hårde arbejde for dig, og det eneste du skal tænke på er at tænde og slukke for robotten.

iRobot Looj 330 klarer det hårde arbejde for dig

iRobot Looj 330

Foto: Roboteksperten.dk

Hvis du gerne vil have en smart og effektiv tagrenderenser robot, så bør du tage et nærmere kig på denne iRobot Looj 330. Med denne robot kan du få renset dine tagrender helt uden at røre en finger. Denne håndfrie Looj 330 sikrer dig en sikker og effektiv rensning af dine tagrender.

iRobot Looj 330 forhandles af Roboteksperten.dk og er set til 2.289 kr.

Derfor skal du vælge iRobot Looj 330

Brugervenlig

Looj 330 er super nem at bruge. Den er udstyret med en meget nem betjening. Den helt store fordel ved dette produkt er, at den automatisk tilpasser sig tagrenden. Det vil sige, at du ikke skal tænke på at forudindstille den eller lignende, hvilket er en stor tilfredsstillelse.

På én opladning kan iRobot Looj 330 klarer 61 meter.

Sikkerheden er i top

Tagrenderenser robotten er meget sikker og stabil at bruge. Den tåler selvfølgelig vand, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt din tagrende er våd eller tør. Derudover kører den også meget stabilt i renden, da den er udstyret med et gummibælte. 

Udstyret med 4-trins rengøringssystem

iRobot Looj 330 er udstyret med et uhyre effektivt rengøringssystem. Rensehovedet roterer med 500 omd. i minuttet, hvilket sikrer dig en meget effektiv og omfattende rens af dine tagrender.

Nem vedligeholdelse

Det eneste vedligehold robotten kræver er blot en lille rengøring efter brug. Denne rengøring kan klares ved at skylle den fri for skidt og snavs med vand fra vandhanen eller vandslangen.

Styr robotten fra 15 meters afstand

Tagrenderenser robotten er udstyret med et aftageligt håndtag som også fungerer som fjernbetjening. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 15 meter, hvorfor du snildt kan stå nede på jorden og styre din robot selvom den er mange meter oppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *