test af fladskærms TV

Test af fladskærms TV – De 4 bedste fladskærme i 2014

Leder du efter et testvindende fladskærms TV, der kan give dig en høj billedkvalitet og som samtidig er udstyret med ekstra god lyd? I så fald kan du med fordel læse denne artikel, hvor vi har fundet de 4 bedste fladskærme i 2014.

Test af fladskærms TV er en super god indikator på, hvor godt et TV egentlig er. Derfor er det som forbruger en meget fornuftig ide at læse diverse tests med henblik på at finde ud af, hvilke mærker og modeller, der er ekstra gode netop nu.

Information om testen af fladskærms TV’er

Nedenstående fladskærme er af Forbrugerrådet TÆNK kåret som ”bedst i test” i 2014. Forbrugerrådet TÆNK vurderes af BedreBoligliv.dk som en valid og troværdig kilde, hvorfor du ifølge vores overbevisning med fordel kan købe en af nedenstående fladskærme, hvis du gerne vil have et TV, der er kvalitetsfyldt og et af de bedste på markedet. Forbrugerrådet TÆNK er i øvrigt også kendt for at teste et væld af andre elektronikprodukter herunder hvidevarer, kaffemaskiner og meget mere.

Samsung UE46H7005 – Set til 7.500 kr.

Samsung-UE46H7005

Dette fladskærms-TV fra Samsung er kendt for dets ekstraordinære gode billedkvalitet samt formidable lyd. Den er udstyret med 3D, hvilket kan give dig TV- og filmoplevelser langt udover det sædvanlige. Derudover er strømforbruget ganske lavt i forhold til mange andre skærme. Og som du kan se, er designet også meget pænt at se på.

Specifikationer

  • Tommer: 46
  • Skærm: Full HD
  • Energiklasse: A+

Se flere specifikationer og pris hos Wupti.com

Samsung UE48HU7505 – Set til 9.000 kr.

Samsung-UE48HU7505

Denne model fra Samsung minder forholdsvis meget om ovenstående. Dog er den udstyret med en ny og smart skærmteknologi ved navn UHD, der har en opløsning på hele 3840 x 2160 pixels. Den nye skærmteknologi er i høj grad grunden til, at dette TV koster lidt mere end de andre, men billedkvaliteten er så også markant bedre.

Specifikationer

  • Tommer: 48
  • Skærm: UHD 4K

Se flere specifikationer og pris hos Wupti.com

Samsung UE48H8005 – Set til 7.999 kr.

Samsung-UE48H8005

Hvis du er på udkig efter et fladskærms TV som betegnes som ”bedst til prisen”, er der ingen tvivl om, at denne Samsung model er værd at købe. Dette TV er buet, hvilket giver en meget livagtig og flot billedoplevelse. Der er ingen tvivl om, at den nye og buet teknologi bliver en fast del af fremtidens TV’er.

Specifikationer

  • Tommer: 48
  • Skærm: Full HD
  • Energiklasse: A

Se flere specifikationer og pris hos Wupti.com

LG 47LB730V – Set til 11.999 kr.

lg-47lb730v

Dette fladskærms-TV fra LG er en smule dyr. Dog er det værd at vide, at TV’et bærer præg af en meget høj kvalitet – både hvad angår billed- og lydkvalitet. Derfor er den høje pris ikke så ”slem” igen, hvis du tænker over, hvilken kvalitet du får. Dette LG TV er i øvrigt også udstyret med den smarte Magic Remote: En fjernbetjening der er uhyre nem at bruge. Den er bl.a. udstyret med et ”magisk” rullehjul, der gør TV-oplevelsen til en sand leg.

Specifikationer

  • Tommer: 47
  • Skærm: Full HD

Se flere specifikationer og pris hos Wupti.com

Generelt om denne test af fladskærme

Som du nok allerede har erfaret, er det meget tydeligt, at Samsung dominerer listen over de bedste fladskærms TV’er på markedet – og med ganske god grund. Lige nu laver Samsung nogle af de absolut bedste fladskærme på markedet. Derfor er dette mærke værd at kigge nærmere på, hvis du er på jagt efter et nyt og godt fladskærms TV.

Derudover er et mærke som LG også værd at kigge nærmere på, hvis du gerne vil have god kvalitet. Ligesom Samsung har LG også eksisteret i en del år og er i øvrigt meget kendte for deres fladskærme. Dog er Samsung lige en tand bedre ifølge Forbrugerrådet TÆNKs test af fladskærme 2014.

Find gode tilbud på fladskærms TV-er hos disse forhandlere