udskiftning af vinduesglas

Udskiftning af vinduesglas

Langt de fleste boliger har ældre vinduer med termoruder, og disse kan med tiden enten revne eller punktere. Er dette tilfældet for dig, så har du brug for nye ruder og dermed en komplet udskiftning af vinduesglas.

Det kan også være, at du blot ønsker at optimere din bolig på det energimæssige niveau, hvormed udskiftning til energiruder kan være en god idé.

Hvis vinduet som helhed ikke fejler noget, så kan du nøjes med at skifte glasset ud med et nyt, hvormed du også får en billigere pris, da udskiftning af vinduesglas er markant billigere end udskiftning af hele vinduet.

Få 3 gratis tilbud på udskiftning af vinduesglas på 3byggetilbud.dk

Sådan får du den bedste pris på udskiftning af vinduesglas

For at få en god pris på udskiftningen af dine vinduesglas, så skal du sende din opgave i udbud blandt flere håndværkere, der kan konkurrere internt – bl.a. på prisen.

Men da dette kan være en tidskrævende opgave at klare egenhændigt, anbefaler vi dig at bruge en online og gratis tilbudstjeneste.

Den største på området i Danmark hedder 3byggetilbud.dk, og de giver dig mulighed for at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduesglas samt mange andre byggeopgaver.

Fordelen ved at bruge en tilbudstjeneste er dels, at du sparer en masse tid, da du ikke selv skal stå for research og indhentning af tilbud, og dels at du ofte spare mange penge, fordi prisen presses nedad qua konkurrencen blandt leverandørerne.

Hvis du ønsker at modtage gratis tilbud på din opgave, så kan du læse mere om, hvordan du hurtigt og nemt bruger deres service herunder:

Indhent tilbud og opnå en billig udskiftning af vinduesglas via 3 enkle trin

For at bruge 3byggetilbud.dk, som har hjulpet over en kvart million danskere med at indhente tilbud på byggeopgaver, så kan du gøre det nemt og enkelt via nedenstående 5 trin:

  1. Klik dig ind på hjemmesiden
  2. Udfyld felterne med dine kontaktoplysninger, så tilbuddene bliver sendt til den rette
  3. Udfyld opgavebeskrivelsen så godt, som du kan – fortæl bl.a. hvilken type vinduer, du har nu, hvilken slags du ønsker, eller oplys hvis du ikke selv ved dette og derfor mangler rådgivning
  4. Send opgaven ind til 3byggetilbud.dk, og lad dem klare udbudsarbejdet – din opgave bliver herefter sat i udbud blandt de mange dygtige, forhåndsgodkendte håndværkere
  5. Du modtager efter kort tid op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din udskiftning af vinduesglas, og du kan helt selv vælge det tilbud, der passer bedst til dine behov

Hvad koster udskiftning af vinduesglas?

Det er svært at give et entydigt svar på, hvad prisen er på udskiftning af vinduesglas. Dette afhænger nemlig både af opgavens omfang, materialevalg samt hvilken leverandør, du vælger.

Herunder kan du dog se et vejledende prisoverslag fra en rigtig glarmester som priseksempel:

  • 1 termorude i størrelsen 100×100 cm med varmekanter, nye lister og alubund: 1.550,00 kr. pr. vinduesglas inkl. moms
  • 4 termoruder i størrelsen 100×100 cm med varmekanter, nye lister og alubund: 1.450,00 kr. pr. vinduesglas inkl. moms

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *