vaskemaskine-med-dampfunktion

Vaskemaskine med dampfunktion

Vi kender det alle sammen: tøjet er blevet vasket, men de grimme pletter sidder der stadig. Det er et hverdagsscenarie for mange, og det er sjældent, at vaskemidlet gør en forskel. For mange betyder det, at det plettede tøj ryger bagerst i skabet eller direkte i skraldespanden.

OBS

Lige nu kan du få ekstra gode tilbud på vaskemaskiner med dampfunktion hos WhiteAway.

SE DE GODE TILBUD HER

Vaskemaskineproducenterne har dog løst problemet: dampfunktionen! Damppartikler er betydeligt mindre end vandpartikler, hvilket betyder at dampen kan trænge dybere ind i tøjfibrene og derved har lettere ved at fjerne de genstridige pletter.

bedst i test vaskemaskine med dampfunktionAEG L89495FL

Denne testvindende vaskemaskine med dampfunktion er, udover at være kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk, også miljøvenlig med et energiforbrug, der ligger 50% under en gennemsnitlig vaskemaskine i energimærke A+++. Vand og sæbe blandes på forhånd, hvilket påvirker energieffektiviteten positivt. Vaskekapaciteten er ekstra høj med sine 9 kg, hvilket især kommer store familier til gavn. Maskinen er udstyret med en kulfri motor, som garanterer en ekstra lang levetid, hvorfor AEG L89495FL er en langsigtet investering. Som en ekstra fordel til den travle familie, kan vaskemaskinen tidsindstilles, så tøjvask kan tilpasses familiens hverdag.

Se prisen på vaskemaskinen hos WhiteAway.com

(Bemærk: WhiteAway.com har prisgaranti)

Fordele ved en vaskemaskine med dampfunktion

Fri for at stryge

Udover at tøjet bliver renere, er du med en vaskemaskine med dampfunktion faktisk også fri for at stryge det meste af dit tøj. Måske har du set damerne i tøjbutikkerne glatte tøjet med en dampmaskine; det er samme koncept her – blot inden i vaskemaskinen. Har du et arbejde, der kræver skjorter og blazere, er dampfunktionen en løsning, der sparer meget tid.

Drop renseriet

Du behøver heller ikke længere at tænke over at skulle forbi renseriet med den sarte silkebluse eller cashmere cardiganen. Det hele kan blive vasket ved hjælp af dampfunktionen, der fungerer på nogenlunde samme måde som hos vaskeriet. 50% af alt tøj på vaskerierne trænger blot til at blive udglattet eller afstøvet, hvilket kan klares på omkring 20 minutter i de smarte dampvaskemaskiner, så der er altså både tid og penge at spare. Derudover kan du få dit gamle tøj til både at dufte og se nyt ud igen.

Miljøvenlig vaskemaskine

Du sparer turene til og fra vaskeriet, og du sparer de mange timer med strygejernet i hånden. Men der er faktisk endnu en god grund til at overveje en vaskemaskine med dampfunktion: de er nemlig super miljøvenlige. Det skyldes først og fremmest, at de hører til blandt den nyeste teknologi på markedet, men selvfølgelig også, at de kan bruge damp i stedet for vand. Teknologien medvirker, at vaskene tager meget kortere tid end ved de gamle maskiner, så du behøver ikke vente i timevis på tøjvasken. Finder du en maskine, der blander vand og sæbe inden vask, undgår du også sæbestriber på tøjet og sparer yderligere både på vand- og elregningen.

Til den store familie

Især i store, travle børnefamilier er de nye vaskemaskiner med dampfunktion smarte. Græspletterne fra sønnikes knæ og datterens dyre kjoler kan vaskes helt rene på kort tid. Maskinerne har som regel en vaskekapacitet på 8 – 9 kg og kan times, så vasken er færdig, når du er hjemme fra arbejde.

Se flere testvindende vaskemaskiner med dampfunktion hos WhiteAway.com