Vitamix blender – Test, pris og andet der er værd at vide

Vil du godt i gang med at blende frugt, grøntsager, nødder eller noget helt fjerde? Et af de kraftigste mærker på markedet inden for blendere er Vitamix. Dette mærke laver nogle helt fantastiske blendere, der uden tvivl vil gøre din madlavning til en sand leg.

Pris: Hvad koster blenderne fra Vitamix?

Vitamix blenderne er forholdsvis dyre ift. andre modeller på markedet. Dog skal du huske på, at dette mærke er et af de absolut bedste, kraftigste og kvalitetsfyldte du kan få, hvad angår blendere.

Hos Domotech.dk (aut. forhandler af blendere og juicere) har de følgende priser på Vitamix:

Vitamix TNC5200

vitamix-tnc5200

Denne model er set til 4.900 kr.

Vitamix TNC 5200 (kabinet i rustfrit stål)

vitamix blender tcn5200

TNC 5200 er set til 5.495 kr.

Vitamix Vita-Prep 3

vita-prep 3

Vita-Prep 3 er set til 11.250 kr.

Test af Vitamix blender: Hvor god er den?

Her på BedreBoligliv har vi brugt en masse tid på at læse tests om den populære Vitamix blender TCN5200. Ud fra de mange artikler vi har læst er det meget nemt at drage en overordnet konklusion:

Vitamix TCN5200 er en af de absolut bedste blendere på markedet (og til prisen).

Størstedelen af de tests som vi har læst, har givet udtryk for, at denne blender er uhyre effektiv og nem at betjene. Derudover er den også meget kraftig, hvilket gør arbejdet med blenderen meget nemmere. På rekordtid kan du for eksempel have en lækker smoothie eller suppe klar. 

Den eneste ulempe ved denne blender er højden. For nogen kan den godt føles lidt høj og u-handy, men det er bestemt ikke en ulempe som trækker ned rent funktionelt – der er blot tale om en skønhedsfejl.

Her læste vi om test af Vitamix TCN5200

Se tysk test af Vitamix

Bag om mærket

Vitamix er et mærke, der stammer fra USA. Mærket blev grundlagt helt tilbage i 1921 af en herre ved navn Willian Grover Barnard. Vitamix var i sin tid en af de førende mærker inden for køkkenmaskiner. Som årene er gået har mærket vokset sig større og stærkere. På trods af den store udvikling er virksomheden stadig familieejet som den var, da den blev grundlagt.

I dag er mærket uden tvivl mest kendt for deres Vitamix TNC 5200 blender. Denne blender er perfekt til den gennemsnitlige husholdning, der bl.a. har behov for at få blendet isterninger, frugt, nødder, supper osv. TNC 5200 er en meget kraftig blender og er især vellidt blandt dem, der har en passion for rawfood.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *