voksipose tilbud og pris

Voksipose – Pristjek, tilbud og info om køreposen

Der er mange fordele forbundet med en voksipose. For det første er den oplagt at bruge som kørepose, sovepose, legetæppe eller lift. Derudover er Voksis produkter lavet i meget kvalitetsfyldte naturmaterialer herunder det såkaldte multifunktionelle uld.

Det multifunktionelle uld har den fordel, at det varmer barnet, når det er koldt udenfor og samtidig køler barnet, når det er varmt. Voksiposen anbefales til cirka tre års alderen. 

Hvor stammer mærket Voksi fra?

Voksi er et norsk mærke, der siden 1986 har lavet babyudstyr herunder voksiposen i en meget høj kvalitet – hele tiden med fokus på, at kun det bedste er godt nok for barnet.

Se de gode tilbud på voksiposer hos Pixizoo.dk

Det norske mærke er primært kendt for deres voksipose, hvilket også har vist sig at være en kæmpe succes. Her på siden kan du læse meget mere om de populære voksiposer. Det anbefales at læse med her, hvis du overvejer at købe sådan en pose og samtidig gerne vil vide, hvad prisen er på de forskellige modeller. Der findes nemlig forskellige voksiposer alt afhængig af dit behov.

Voksipose pris og tilbud: Hvad koster de populære voksiposer?

Er du interesseret i en voksipose, men er du i tvivl om, hvad de forskellige modeller koster? Herunder har vi listet en række forskellige voksiposer med henblik på at give dig en ide om, hvad de koster.

Voksi Classic – Set til 1.999 kr.

voksi classic

Voksi Classic er en af de mest populære voksiposer fra Voksi. Yderstoffet er lavet i 100% bomuld og den medfølgende dyne er lavet af noget meget fint uld. Den er oplagt at bruge som køre- og sovepose. Den er kendt for at være uhyre åndbar, hvilket sikrer dit barn en super god komfort.

Se video om Voksi Classic

Voksi Urban – Set til 1.999 kr.

voksi urban

Voksi Urban er en sjov og finurlig voksipose. Den bliver tilbage i 2011 kåret som bedst i test, hvilket vidner om en meget høj kvalitet. Denne pose er oplagt også at bruge som legetæppe. Derudover er det også muligt at lyne overdelen af og på. Voksi Urban er kendt for at være meget slidstærk. Se evt. præsentationen af voksiposen i videoen herunder.

Voksi Move Blomme – Set til 999 kr.

voksi move blomme

Voksi Move Blomme er en prisvenlig voksipose, der er slank og fit i designet, hvilet gør den ekstra god til at holde på varmen. Den måler 80 x 42 cm og er lavet af 70% dun og 30% fjer. Voksi Move Blomme er et godt køb, hvis du gerne vil opleve Voksis høje kvalitet uden at betale for meget. Se den fine demonstration i videoen herunder.

Voksi Dream – Set til 2.199 kr.

voksi dream

Voksi Dream er en af de absolut bedste voksiposer du kan få. Denne sovepose er kanalsyet, hvilket vil sige, at dunene altid bliver holdt på plads. Derudover leveres køreposen i to dele: En overdel og en forlængerdel. Den er lavet i de bedste og mest kvalitetsfyldte materialer og sikrer dit barn en meget høj komfort. Få et indtryk af den høje kvalitet i videoen herunder.

Voksi City – Set til 1.899 kr.

voksi city

Voksi City er også en model fra Voksi, der bærer præg af den super høje og lækre kvalitet som alle de andre produkter fra det norske mærke. Hvis du stiller høje krav til design, kvalitet, komfort osv., så er der ingen tvivl om, at denne kørepose/sovepose er et oplagt valg. City-modellen bliver af mange forældre betegnet som en af de bedste på markedet. Den måler 100 x 47 cm. Den er i øvrigt perfekt at bruge som legetæppe.

Se flere voksiposer og gode pakketilbud

Der findes flere voksiposer end ovenstående. Derudover findes der også nogle ganske gode pakketilbud, hvor du for eksempel kan købe en voksipose inkl. en bæreplade for en super god pris. Alt dette og meget mere kan du se hos nedenstående forhandlere.

Værd at vide om voksiposen

Voksi Classic er elsket af mange børnefamilier

Der er ingen tvivl om, at Voksi Classic er den mest populære voksipose. Denne pose er fremstillet i 100% naturligt bomuld og dynen i meget fint uld, hvilket sikrer dig en kvalitet udover det sædvanlige.

Den helt store fordel ved det naturlige bomuld og fine uld er, at det gør det muligt for dit barn at ånde. Derudover er voksiposen også god at bruge både om vinteren og om sommeren, da den er i stand til at holde på varmen i koldt vejr og ikke mindst holde det køligt i et varmere vejr.

voksiposer

Voksiposen giver dit barn komfort og tryghed i en meget høj klasse

Voksiposen bruges typisk som kørepose og sovepose

Langt de fleste børnefamilier bruges voksiposen som køre- eller sovepose – og med ganske god grund. Dit barn vil nemlig få en uovertruffen søvn i denne pose, da den er tryg og komfortabel at sove i. Derudover virker den også beskyttende mod omverdenen, hvilket også får dit barn til at falde til ro.

Hvis du for eksempel mangler et lille lege område, kan du med fordel folde voksiposen ud. Den fungerer nemlig også rigtig godt som legeunderlag.

Miljøvenlige materialer danner grundlaget for deres store succes

Det norske mærke Voksi gør meget ud af at bruge så miljøvenlige materialer og produktionsmetoder som muligt. Derfor kan du forvente at få en voksipose, der er uhyre miljøvenlig og minimalt har belastet miljøet under produktionen.

Pris og gode tilbud på voksiposer – Hvor finder du det henne?

Da voksiposer er et meget kvalitetsfyldt produkt, er det ikke så tit, at du kan finde super gode tilbud på dem. Dog har du selvfølgelig lov til at være heldig og finde en butik, der måske har et knaldtilbud i en bestemt periode.

Hvis du er på jagt efter tilbud, anbefaler vi, at du holder øje med de to nedenstående forhandlere, da de tit og ofte sætter prisen lidt ned på deres voksiposer.