weekendsenge-til-børn

Weekendsenge til børn – 4 smarte og praktiske senge

Noget af det vigtigste du skal gå efter, når du kigger på weekendsenge er, hvor gode og nemme de er at slå op og ned. Valg af weekendseng handler i høj grad om, hvor praktiske de er. Derfor kommer udseendet lidt i anden række.

Herunder har vi fundet frem til fire weekendsenge, der er både praktiske, smarte, komfortable og ikke mindst trygge for dit barn at ligge i. Babybjörn og BABY DAN er to mærker, der er kendt for høj kvalitet og et flot design.

Pixizoo plejer at have gode tilbud på weekendsenge. Se alle tilbuddene her!

Babybjörn Weekendseng – Light Sølv

babybjorn weekendseng sølv

Denne udgave ”Light Sølv” er en af de bedste weekendsenge du kan finde. Den er uhyre nem og hurtig at slå op og ned, hvilket for mange forældre er en stor fordel. Derudover er den udstyret med en komfortabel madras, der kan maskinvaskes. Der er ingen tvivl om, at denne seng er værd at se nærmere på, hvis du gerne vil have en af de bedste på markedet, hvor kvalitet og komfort går op i en højere enhed.

Babybjörn Weekendseng – Light Sort

light sort

Denne weekendseng fra Babybjôrn er uhyre nem at opsætte og pakke sammen igen. Den vejer kun 6 kg inkl. bærepose og måler følgende: 112 x 82 x 64 cm. En super god seng, hvis dit barn skal overnatte udenbys.

BABY DAN Weekendseng – Marine

baby dan marine weekendseng

BABY DAN laver også super gode weekendsenge til børn. De har bl.a. lavet denne model i en flot marine farve. Den er bl.a. udstyret med to hjul, der gør det super nemt og hurtigt at transportere sengen. Derudover er den udstyret med en komfortabel rullemadras, der giver barnet en god og tryg søvn. Den måler 127 x 83 x 66,5 cm, når den er udslået.

BABY DAN Weekendseng – Sort

baby dan weekendseng sort

BABY DANs sorte weekendseng bærer præg af de samme specifikationer som sengen i marine farven. Der er altså ikke forskel på de to modeller udover farven.

Test af weekendsenge til børn – hvilke senge er de bedste?

Hvis du er i tvivl om, hvilken weekendseng du bør vælge til dit barn, er det en god ide at læse diverse tests og anmeldelser. Dog er det vigtigt, at du finder en test som er lavet af en valid kilde – ellers kan du ikke rigtig bruge den til noget.

Derudover er det også en god ide at høre venner og bekendte om deres erfaringer med weekendsenge til børn. Måske kan de anbefale et bestemt mærke eller en bestemt model som du også bør overveje.

Der er ingen tvivl om, at de to mærker BABY DAN og Babybjörn er to af de bedste mærker på markedet!

Dét bør du vægte ekstra højt, når du er på udkig efter en weekendseng til dit barn

Når du gerne vil finde den bedste weekendseng til dit barn, er der en række ting du bør vægte ekstra højt. Herunder kan du se, hvilke faktorer du bør lægge ekstra meget vægt på i forbindelse med valg af weekendseng.

  • Funktionalitet – Hvor praktisk er den at slå op og ned?
  • Komfort – Kommer barnet til at sove godt i sengen?
  • Pris – Hvor mange penge ønsker du at bruge? (Pris og kvalitet hænger typisk sammen)
  • Transport – Er den nem at slå sammen og transportere?
  • Design – En faktor som ikke bør overskygge de andre faktorer, men som alligevel er vigtig for nogen