bedst i test soundbar

Bedst i test soundbar – Philips HTL9100

Der findes ikke noget bedre end at tænde for sit helt nye fladskærms-TV og se en rigtig god film, men hvad er nu det? Den lyd der kommer ud af TV’et er ligeså flad som TV’et og bidrager ikke just til en god TV oplevelse. 

Heldigvis kan du med et enkelt indgreb få biograflyden hjem i stuen. Det du har brug for er en såkaldt soundbar. En aflang højtaler der typisk opsættes på væggen under dit TV og som giver dig en helt fantastisk og detaljeret lyd.

Her på BedreBoligliv.dk har vi sat os for at finde ud af, hvilke bedst i test soundbars der findes. I den forbindelse har vi bl.a. fundet en soundbar fra Philips ved navn HTL9100, der af Ekstra Bladet bliver kåret som bedst i test. Udover modellen fra Philips har vi også fundet en række andre anbefalede og testvindende soundbars.

Læs med her på siden og find en soundbar, der kan give dig de bedste TV-oplevelser hjemme i stuen.

Information om bedst i test soundbaren – Philips HTL9100

philips htl411 soundbar

Som tidligere nævnt er denne Philips HTP411 kåret som bedst i test soundbar hos Ekstra Bladet ift. prisen – og med ganske god grund. Denne soundbar indeholder nemlig et væld af lækre funktioner og giver dig en meget detaljeret og lækker lyd.

En af de helt store fordele ved denne Philips HTL411 er, at den er perfekt at bruge til dit TV. Lyden som soundbaren leverer er uovertruffen god i forhold til den beskedne pris højtaleren har.

Derudover er designet meget enkelt og stilrent, hvilket gør den flot at bruge i langt de fleste hjem. Det moderne hus vil især have gavn af at blive ”pyntet” med en Philips HTL411.

Af de bedre specifikationer kan nævnes Virtual Surround Sound, der giver dig en rigtig god oplevelse, når du ser film og TV. Det er ikke for sjov, når der bliver sagt, at du med denne soundbar får biograflyden helt ind i stuen.

Specifikationer

 • NFC: Ja
 • HDMI stik: 1
 • Bluetooth: Ja
 • Surround: 2.1
 • Udgangseffekt: 80 W

Hvor kan den købes?

Philip HTL411 kan bl.a. købes hos Wupti.com, hvor prisen i skrivende stund er 1.399 kr.

Andre anbefalede soundbars

Herunder har vi samlet en række andre testvindere og anbefalede soundbars. Hvis du ikke synes om ovenstående soundbar fra Phillips, kan du med fordel kigge nærmere på en af nedenstående. Især Sonos Playbar gør sig positivt bemærket i forskellige tests og anmeldelser rundt omkring på internettets mange testmagasiner og lignende.

Samsung HW-H750

samsung soundbar hw h750

Samsung HW-H750 er en soundbar, der bl.a. er kåret som bedst i test hos Forbrugerrådet TÆNK, Råd & Rön og ikke mindst hos Lyd & Billede. Denne soundbar gør sig især positivt bemærket i form af dens mange lækre specifikationer.

Den kraftfulde højtaler er udstyret med en kvalitetsfyldt subwoofer, der gør filmoplevelsen ekstra delikat. Derudover er den også ganske nem at betjene. Du kan i øvrigt få en app til din smartphone, der gør det muligt for dig at kontrollere højtaleren ned til den mindste detalje.

Udover den fabelagtige lyd vinder soundbaren også mange points takket være det flotte og stilfulde design, der får enhver stue til at se bedre ud. Soundbaren fungere bl.a. sammen med HDMI- og Bluetoothtilslutninger.

Specifikationer

 • Surround: 4.1
 • Udgangseffekt: 320 W
 • Trådløs subwoofer: Ja
 • Bluetooth

Hvor kan den købes?

Samsung HW-H750 forhandles bl.a. af Wupti.com, hvor den i skrivende stund kun er set til 4.296 kr. inkl. gratis fragt.

Canton DM 50

canton dm 50 lydsokkel

Canton DM 50 er bestemt også en soundbar, der klarer sig bemærkelsesværdigt godt i diverse anmeldelser og tests. Der bliver især lagt vægt på den gode lyd som den kraftige 2.1 soundplate/lydsokkel giver. Derudover er designet ganske flot og simpelt, hvilket også tiltaler rigtig mange.

Canton DM 50 er i øvrigt super god til prisen, hvilket er noget af den tyske producent bevidst har valgt at positionere sig som. Den tyske producent ønsker at give dig en super god lyd til en fair pris – og det må man sige, at de har gjort.

En anden stor fordel er, at den er uhyre nem at opsætte til TV, smartphone, anlæg eller hvad du ellers ønsker at bruge den til. Efter at have læst manualen, kan du på rekordtid spille dine yndlings toner ud gennem højtaleren.

Specifikationer

 • Surround: 2.1
 • Bluetooth: Ja
 • Udgangseffekt: 20 W
 • Se flere specifikationer i videoen herunder

Hvor kan den købes?

Canton DM 50 lydsoklen forhandles bl.a. af Wupti.com, hvor den lige nu er set til bare 2.599 kr., hvilket er en uhyre god pris i forhold til den kvalitet du får.

Bemærk: Den fås både i sort og hvid.

Sonos Playbar

sonos soundbar

Sonos Playbar er også en soundbar, der er meget populær i diverse tests og lignende. Den har fået nogle imponerende resultater, og der er bestemt ingen tvivl om, at Sonos er et mærke, der i fremtiden vil fylde rigtig meget på højtalermarkedet.

Her på BedreBoligliv.dk har vi tidligere skrevet en stor artikel om Sonos Playbar som vi anbefaler, at du læser, hvis du gerne vil vide mere om denne testvindende og populære soundbar.