sonos playbar

Sonos Playbar – En fantastisk lydoplevelse

Vil du gerne have oplevelsen af biograflyd hjemme i din egen stue eller føle, at du står midt i en stor koncert med Coldplay? I så fald er en Sonos Playbar lige noget for dig.

Denne super raffinerede soundbar fungerer både som uovertruffen højtaler til dit TV, men kan også snildt bruges til dit yndlings musik du for eksempel hører via streamingtjenester som Spotify, Youtube, TDC Play, WiMP osv. Derudover kan du styre din Sonos Playbar via din smartphone i form af en lækker Sonos-platform, der kan downloades som en App.

En af de helt store fordele ved Sonos Playbar er, at den er fremstillet i noget holdbart og kvalitetsfyldt aluminium, der giver den et super eksklusivt og ”cool” udseende. Højtaleren kan både placeres liggende, stående på højkant eller under TV’et som en væghængt højtalere. Med denne soundbar får du oplevelsen af ægte surround sound takket være de ni indbyggede højtalere.

Sonos Playbar – The Soundbar for Music Lovers

Udvalgte features/funktioner

 • Fungerer også trådløst med andre Sonos-produkter
 • Du kan kontrollere lydniveauet med din egen TV-fjernbetjening
 • Soundbaren alene kan give dig en super lækker surround sound
 • Sonos Playbar er kendt for en meget høj lydkvalitet qua andre lignende produkter 
 • Den måler 90 x 8,5 x 14 cm (B x H x D)
sonos soundbar

Sonos Playbar er set til kun 5.199 kr. hos Wupti.com

Pris: Hvad koster Sonos Playbar?

Vi har været ude at undersøge markedet lidt for at finde ud af, hvad Sonos Playbar egentlig koster hos de forskellige forhandlere. Prisen på højtaleren varierer forholdsvis meget afhængig af, hvilken forhandler du besøger. Den billigste pris fandt vi hos Wupti.com.

Den er i skrivende stund set til 5.199 kr. hos Wupti.com

Hvis du gerne vil have Playbaren til en endnu billigere pris, skal du købe den brugt eller vente på, at forhandlerne kører med nogle vanvittige kampagnetilbud. Der er dog en stor ulempe ved at købe den brugt, og det er, at du mister følelsen af at ”åbne op og få noget nyt og lækkert”. Derudover kan den også have brugstegn og lignende.

Sonos Playbar Test og Anmeldelse

Test af Sonos Playbar – Hvad siger eksperterne om denne højtalere?

sonos playbar højtalere

Sonos Playbar er udstyret med 9 indbyggede højtalere!

BedreBoligliv.dk har været ude at finde fire pålidelige kilder, der alle har testet denne højtaler på kryds og tværs. Herunder har vi samlet de forskellige kilders vigtigste pointer i deres test af Sonos Playbar.

Flatpanels.dk:

Flatpanels.dk konkludrer i deres test af Sonos Playbar, at der er tale om en soundbar, der er helt i front på funktionalitet. Derudover giver de også udtryk for, at du får utrolig meget for dine penge. Flatpanels.dk kan uden tvivl anbefale Sonos Playbar, men giver også udtryk for, at det er et lille minus, at den ingen HDMI integration har.

Ekstrabladet.dk:

Sonos Playbar er ”SPECIELT ANBEFALET” hos Ekstrabladet.dk. Af deres tests af 11 soundbars betegnes den som testens mest avancerede soundbar til musik som streames via DLNA. Ekstrabladet.dk giver den følgende ”plusser”:

 • Gennemført streaming
 • Fornem lyd til musik
 • Kan med fordel udbygges

Lydogbillede.dk:

Lydogbillede.dk giver Sonos Playbar 6 stjerner, hvilket er det absolut højeste. Den fremhæver især den fantastiske lyd du får, når du afspiller musik. Derudover er de også meget begejstrede for brugervenligheden. Et lille minus fra Lydogbillede.dk er, at den ikke har helt så god dynamik i mellemtonen, når der for eksempel ses film og TV.

Anmeldelse af So Ein Ding

TV-programmet ”So Ein Ding”, der løbende bliver sendt på DR’s kanaler, har lavet en fyldestgørende anmeldelse af den populære Sonos Playbar. De tester den på alle leder og kanter, fortæller om features, prisre og meget mere, der er relevant at høre for dig som overvejer at købe den.

Se anmeldelsen herunder.

Hvilke fordele og ulemper er der ved den populære soundbar fra Sonos?

Er du stadig i tvivl om Sonos Playbar er noget for dig? I så fald kan du med fordel læse nedenstående fordele og ulemper. Disse vil uden tvivl give dig en god ide om soundbaren er noget for dig.

Fordele

 • Fantastisk høj lydkvalitet (se og hør øverste video)
 • Lækkert design i aluminiumsmaterialer
 • Kan styres ved hjælp af smartphones og tablets samt PC/Mac
 • Kan tilkobles Sonos andre produkter helt uden problemer
 • Den er fuld integreret med stort set alle musik-streamingtjenester
 • Fungere ganske glimrende som musikanlæg
 • Kan placeres liggende, stående samt ophængt
 • Du kan styre lyden ved hjælp af din egen TV-fjernbetjening
 • Sonos Playbar er ganske nem at opsætte og bruge
 • Perfekt hvis du vil have biograflyden med hjem i stuen

Ulemper

 • Kan ikke integreres med HDMI
 • TV-lyden kan ikke tilsluttes trådløst
 • Bluetooth afspilning er ikke muligt
 • Et såkaldt ”hjemmebioanlæg” giver en bedre surroundfornemmelse (men er også væsentligt dyrere)

Mere information om Sonos Playbar

sonos højtalerBrugervenligheden er i top

ALLE kan finde ud af at betjene og opsætet en Sonos Playbar. Den medfølgende vejledning samt den guide du kan tilgå via App’en hjælper dig smerte- og problemfrit gennem opsætningen.

Derudover er den i dagligdagen også uhyre nem at gøre brug af. For at nævne et godt eksempel, så kan du kontrollere lydniveauet på soundbaren ved hjælp af din egen TV-fjernbetjening. Det vil sige, at du ikke behøver at have en ekstra fjernbetjening til højtaleren til at ligge fremme.

Soundbaren er i øvrigt også ganske nem at integrere med diverse musik-streamingtjenester og lignende. Når først streamingtjenesten er koblet til, kan du uden problemer via din smartphone, tablet, pc eller mac høre dit yndlings musik fra for eksempel Spotify.

Hvad siger andre om denne lækre soundbar fra Sonos?

 • ”Super god højtaler i et lækkert og eksklusivt alumiumsdesign”
 • ”En surroundfornemmelse udover det sædvanlige – og så til en ganske fair pris”
 • ”Nem at opsætte, nem at tilslutte, nem at bruge. 5 ud af 5!”
 • ”Sonos Playbar giver min stue en luksuriøs indretning samtidig med, at jeg kan høre mit yndlings musik i en meget høj lydkvalitet”

Hvem henvender denne højtaler sig typisk til?

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at denne højtaler i høj grad henvender sig til dig, der gerne vil have lydkvalitet i absolut verdensklasse samtidig med, at du gerne vil have en højtaler med mange smarte funktioner. Sonos Playbar er et oplagt valg, hvis du gerne vil have en højtaler, der kan levere gode lydoplevelser til film, men samtidig også kan forkæle dine ører, når du lytter til dit yndlings musik eller blot et underholdende radioprogram. Hvis du har et fladskærms-TV du gerne vil opgradere rent lydmæssigt, så er denne soundbar et super godt køb.

Det perfekte køb hvis du i forvejen har Sonos-produkter

Hvis du i forvejen har en række Sonos-højtalere til at stå rundt omkring i dit hjem, er der heller ingen tvivl om, at denne soundbar er et must til samlingen. Den fungerer upåklageligt sammen med de andre højtalere, og via den smarte Sonos-App kan du ganske nemt kontrollere boligens lydenheder.