bedst i test tremmeseng

Bedst i test tremmeseng – Giv dit barn en god og sikker søvn

Er tiden kommet, hvor du skal have en ny tremmeseng til dit barn? Hvorfor ikke vælge tremmesengen med de gode testresultater, så du er sikker på, at dit barn kommer til at sove så godt som muligt?

Her på siden har vi fundet en bedst i test tremmeseng, der med garanti vil give dit barn en super god og sikker søvn. Bedst i test tremmesengen er en babyseng fra Leander – et mærke som er kendt for høj kvalitet og smukt design.

Bedst i test tremmesengen er en Leander babyseng

leander babyseng

Denne bedst i test tremmeseng fra Leander er en uhyre smuk babyseng, der bærer præg af et uovertruffen design kombineret med en meget høj komfort. Derudover er sengen uhyre fleksibel, da du faktisk har mulighed for at lave fem forskellige senge ud af én og samme seng (læs mere om det længere nede på siden).

Leander er et mærke, der garanterer høj kvalitet og komfort. Derfor er denne babyseng det perfekte køb, hvis du gerne vil give dit barn de bedste forudsætninger for at sove så godt og sikkert som muligt.

Nøgleord

  • Smuk og elegant babyseng
  • Moderne design
  • En meget fleksibel seng (5-i-1 seng)
  • Sikrer dit barn en meget høj komfort
  • Mulighed for at justere længden

Derfor er Leander tremmesengen kåret som bedst i test

  • Tildelt en 2. plads hos Forbrugerrådet TÆNK
  • Mange gode og overbevisende kundeanmeldelser (se anmeldelser her)
  • Sengen kan bruges af barnet fra 0 til ca. 7 år takket være muligheden for længdejustering

Yderligere information om Leander tremmesengen

En af de største fordele ved Leander babysengen er, at den kan justeres i længden i takt med, at dit barn bliver større. Det vil sige, at du med denne tremmeseng kan bruge den fra 0 år til ca. 7 år. På den måde undgår du at skulle købe en ny seng, når barnet når 2-3 års alderen.

Derudover er babysengen fra Leander så fleksibel, at du faktisk får hele 5 senge i én og samme model (se billede herunder). Det vil sige, at du løbende kan tilpasse sengen alt efter dit barns alder og behov.

leander fleksibel tremmeseng

Vælger du at købe Leander sengen kan du forvente disse medfølgende ting:

  • En komfortabel springmadras med god ventilation
  • Juniorkit

Se Pixizoo.dks præsentation af bedst i test tremmesengen fra Leander

Hvor kan bedst i test tremmesengen købes – og til hvilken pris?

Leander tremmesengen/babysengen kan med fordel købes hos den danske forhandler Pixizoo.dk, hvor den i skrivende stund er set til kun 6.799 kr.

Gode råd ved køb af tremmeseng

Herunder finder du en række gode råd i forbindelse med køb af tremmeseng. Rådene er især værd at følge, hvis det er første gang, at du skal købe en seng til dit barn.

En god ide med en tremmeseng med aftagelige sider

Ved at købe en tremmeseng, hvor siderne kan tages af, slipper du med stor sandsynlighed for at skulle investere i en ny seng, når barnet bliver ældre. Med aftagelige sider kan tremmesengen bruges i flere år.

Vælg en børneseng med sikkerhedsstandarden EN 716

Det er vigtigt, at tremmesengen er sikker for barnet at bruge. I den forbindelse bør du gå efter en seng, der er udstyret med følgende sikkerhedsstandard: EN 716.

Pas på at tremmene ikke bliver for store

Barnet kan meget hurtigt komme til at sidde fast mellem tremmerne, hvis mellemrummet er for stort. Det anbefales at vælge en tremmeseng med max. 6 centimeter mellem tremmerne. Som alternativ kan du udstyre tremmesengen med en sengerand.

LÆS OGSÅ: Sengerande til tremmesenge