sengerand til vugge

Sengerand til vugge – Fra Småfolk, Danefæ, Vanilla m.fl.

Som forælder er det vigtigt at sørge for, at dit barn sover så godt og trygt som muligt. Til det kan du med fordel anskaffe dig en sengerand til for eksempel vuggen. Sengerandens vigtigste formål er at sikre barnet en så god søvn som overhovedet muligt.

BedreBoligliv.dk har været et smut forbi forhandleren DreamsforKids.dk – Se deres komplette udvalg af sengerande her. for at finde en række flotte og trygge sengerande til vuggen og babysengen. Herunder kan du bl.a. se modeller fra Småfolk, Danefæ og Vanilla. Alle tre meget populære producenter af babyudstyr.

Småfolk: Lilla sengerand med elefanter

småfolk sengerand

Som du nok har lagt mærke til, er Småfolk et meget sødt mærke, der laver nogle helt fantastisk baby- og børneprodukter. Deres lilla sengerand med elefanter er ingen undtagelser. Denne sengerand fra Småfolk er af høj kvalitet og udstyret med en kraftig skumgummi, der sikrer, at den ikke falder sammen. Det er værd at vide, at den passer til standard tremmesenge som måler 60 x 120 cm. Desuden er materialet 100% bomuld.

Fjolletrold: Kæmpe grøn slange

slange sengerand fjolletrold

Hvis du gerne vil have en lidt atypisk sengerand til dit barn som med fordel også kan bruges til sjov og leg, så er denne kæmpe grønne slange fra Fjolletrold lige noget for dig. Den kan snildt nå hele vejen rundt i en stardard tremmeseng pga. dens længde.

Som noget ganske specielt bliver de store slanger fra Fjolletrold kun lavet i ét eksemplar. Det vil sige, at lige præcis den du køber ikke findes magen til – det er ret sjovt. Slangen kan i øvrigt også med fordel bruges til sansegynger og lignende. Den måler 345 x 10 cm og er lavet i 100% bomuld.

Sebra: Village sengerand

sebra village

Denne Village sengerand fra Sebra i 100% økologisk bomuld er stor og dejlig tyk og kan uden tvivl skabe et trygt og komfortabelt univers for dit barn. Ligesom de andre modeller her på siden, passer den også til standard tremmesenge.

Som du kan se er farven på sengeranden meget flot og passer til langt de fleste senge/moderne hjem. Den fås også i andre farver hos DreamsforKids.dk. Den måler 347 x 30 cm.

Vanilla: Hvid sengerand

vanilla sengerand i hvid

Vanilla er uden tvivl et mærke som er meget kendt for at lave yderst lækre produkter i flotte designs og kvalitetsfyldte materialer. Også deres sengerande er meget flotte og lækre.

Denne sengerand fra Vanilla i hvid er perfekt til at skabe tryghed og komfort for dit barn. Den består af en kraftig og holdbar kvalitet og passer til det du kalder for en standard tremmeseng – altså 60 x 120. Sengeranden måler 335 x 30 x 4 cm.

Danefæ: Lilla swandot sengerand

sengerand fra danefæ

Det danske mærke Danefæ er efterhånden et meget velkendt mærke blandt nybagte forældre. Mærket er især kendt for deres flotte designs og ikke mindst høje kvalitet. Og det gælder selvfølgelig også deres sengerande.

Denne lilla swandot sengerand fra Danefæ er stor og tyk og passer perfekt til tremmesengen. Den er designet med Danefæs velkendte symboler og figurer og passer i øvrigt glimrende sammen med sengetøjet fra selvsamme mærke. Den er lavet i 100% økologisk bomuld og måler 360 x 30 x 3 cm.

Værd at vide om sengerande

En sengerand til vuggen er i langt de fleste tilfælde lavet af komfortabelt skumgummi. Hvis du vælger en Sebra sengerand, skal du vide, at denne er tykkere og derfor er mere komfortabel og beskyttende. En Sebra sengerand er typisk lidt dyrere, men du får så også uden tvivl en meget højere kvalitet.

Sengeranden bruges typisk til tremmesenge og babysenge med henblik på at skærme for tremmerne og virke som en form for ”beskyttelse” for babyen. Hvis du ikke benytter dig af en sengerand, er der stor sandsynlighed for, at dit barn får fødder og hænder i klemme mellem tremmerne, hvilket bidrager til en urolig og dårlig søvn.

Læs også:

Motor til slyngevugge

Giver dit barn en bedre og roligere søvn

Der er ingen tvivl om, at sengerande er en super investering for dit barns søvnkomfort. Babyer har behov for at blive skærmet af, når de ligger i deres babyseng med henblik på at skabe tryghed – ligesom når dit barn er tæt omsluttet af dine trygge arme.

Sengeranden virker også beskyttende

I takt med, at dit barn bliver ældre og så småt begynder at rejse sig i sengen for at få stillet behovet for nysgerrighed, er sengeranden også med til at virke beskyttende, når barnet falder ned på rumpen. Sengeranden skaber et lag af beskyttelse rundt om sengen, så din søn eller datter ikke slår sig, når han eller hun falder ned på rumpen.

Produktbillederne her på siden er venligst udlånt af Dreamsforkids.dk.