bygningsisolering sparer dig for mange penge

Bygningsisolering – Lavere varmeregning og bedre indeklima

Med bygningsisolering kan du nedbringe din varmeregning og forbedre indeklimaet ganske betragteligt. Rigtig mange danske hjem kan spare tusindvis af kroner på deres varmeregning, ved at give deres hus herunder loft, hulmure, gulv, kælder osv. en tur med noget bygningsisolering.

I denne artikel vil vi komme lidt nærmere ind på de fordele som relaterer sig til isolering af huset med særligt fokus på indeklima og pengebesparelser. Derudover giver vi dig også et super godt tip til, hvordan du for færrest mulige penge kan få isoleret dit hus af professionelle håndværkere. Læs mere om det herunder.

Skal du have isoleret hulmuren? Se hvordan det foregår i animationsvideoen herunder.

Mange fordele ved bygningsisolering

Sparer dig for mange penge

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at du med bygningsisolering kan spare virkelig mange penge på dit varmeforbrug hvert eneste år. Ved at isolere din bolig, behøver du ikke at bruge nær så meget energi og varme for at holde huset varmt.

Derudover kan du mærke efterisoleringens virkning med det samme, hvilket giver en super god følelse inde i kroppen, når du i stedet for at skrue op for varmen faktisk kan skrue ned!

Pengebesparelsen afhænger i høj grad af, hvor godt dit hus på nuværende tidspunkt er isoleret samt hvor stort det er. Dog plejer isolatøren godt at kunne give et rimeligt bud på, hvor mange penge du rent faktisk kommer til at spare pr. år. pga. bygningsisolering.

Sundere indeklima giver dig et bedre helbred

Bygningsisoleringen giver dig ikke kun en økonomisk fordel. Et hus der er godt isoleret, har også et godt indeklima. Med et godt indeklima er risikoen for at få skimmelsvamp og lignende minimeret ganske betragteligt.

Derudover bidrager et godt indeklima også til et bedre helbred: Risikoen for at få hovedpine, forkølelse og lignende minimeres i takt med, at indeklimaet forbedres.

Der er altså særlig god grund til at få efterisoleret din bolig!

bygningsisolering

Hos 3byggetilbud.dk kan du bestille 3 gratis og uforpligtende tilbud på bygningsisolering

Gør som mange andre boligejere: Indhent tilbud på bygningsisolering og få en god pris

Hvis du på nuværende tidspunkt overvejer at isolere din bolig, kan du med fordel indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på bygningsisolering med henblik på at finde ud af, hvad det ca. vil koste dig.

Hos 3byggetilbud.dk er det muligt at få tre helt gratis og uforpligtende tilbud som du altid kan takke nej til, hvis du ikke synes prisen er god nok eller du måske ikke har behov for tilbuddet alligevel.

Hvordan får du så de tre tilbud på bygningsisolering?


Det kan du læse meget mere om på deres hjemmeside, hvor de i øvrigt også har lavet en video, der ganske godt forklarer dig, hvordan du skal gøre. Indtil videre har de formidlet over 180.000 byggeopgaver siden 2000, hvilket vidner om høj kvalitet og god kundeservice.


Påvirker bygningsisolering husets værdi?

Ja i den grad! Når du isolere din bygning, sænker du samtidig din varmeregning. Og det betyder, at dit hus får et bedre energimærke, hvilket har en direkte effekt på salgsværdien – den stiger!

Derudover er et hus som er billigt og energivenligt at bo i også meget mere attraktivt for eventuelle købere – og det er også noget som får prisen til at stige i vejret!

Derfor er det altså værd at overveje om du ikke bør efterisolere dit hus, hvis du gerne vil sælge og have en god pris for det!

Hvornår er det bedst at isolere?

Der er faktisk ikke nogle bestemte måneder eller årstider, hvor du siger: NU er det godt at isolere. Bygningsisolering kan udføres hele året rundt, hvilket er en stor fordel, da du så er fri for at skulle vente til et bestemt tidspunkt.

At isolere en bygning kræver ikke det store. Hulmursisolering kan for eksempel klares i løbet af en dag. Isoleringsmetoderne bliver hele tiden effektiviseret, hvorfor du kan forvente et mindre og mindre svineri/rod efter håndværkerne samtidig med, at de er hurtigere til at udføre isoleringen.

Yderligere information om isolering

Det er muligt at få et tilskud til bygningsisolering

Lige i øjeblikket er det faktisk muligt at få et såkaldt energitilskud, hvis du ønsker at efterisolere dit hus. Dette energitilskud er uden tvivl værd at benytte sig af, hvis du gerne vil spare ekstra penge på selve udførelsen.

Du får typisk energitilskuddet fra dit energiselskab. Hvad angår størrelsen på tilskuddet, kan dette variere afhængig af, hvor meget CO2 du sparer ved en efterisolering.