isolering af hulmur

Hulmursisolering – Det betaler sig

Har dit hus svært ved at holde på varmen? Løsningen kunne meget vel være en omgang hulmursisolering. Isolering af hulmuren har en meget varmebesparende effekt, hvilket for mange personer er en kæmpe fordel, da deres varmeregning så vil dale ganske markant.

Denne artikel er værd at læse, hvis du inden for nærmeste fremtid skal have isoleret din hulmur og-/eller interesserer dig for energirenoveringer af boligen. Længere nede på siden kan du i øvrigt læse om, hvordan du ganske gratis kan få tre tilbud fra tre håndværkere på hulmursisolering.

Isolering af hulmuren kan typisk klares på én dag!

En af de helt store fordele ved isolering af hulmuren er, at det typisk kan klares på én dag afhængig af, hvor stort et hus det drejer sig om. Derudover kommer virkningen med det samme!

Det vil altså sige, at du på blot en enkelt dag kan varmeoptimere dit hus og føle virkningen på egen krop og varmeregning med det samme! Du kan læse mere om hulmursisoleringens fordele længere nede på siden.

Sådan foregår en typisk hulmursisolering

Pris på hulmursisolering – Hvad skal det koste?

Priserne på hulmursisolering varierer ganske meget i forhold til, hvilket firma du henvender dig til. Dog ligger prisniveauet ca. fra 100-200 kr. pr. kvadratmeter ex. moms. Enkelte steder kan det dog godt være dyrere, hvis der er tale om et meget respektabelt firma.

Vil du gerne have den bedste pris på isolering af hulmuren?

Hvis du er på udkig efter en ekstra god pris på hulmursisolering, anbefaler vi dig, at du springer til næste afsnit, hvor du kan læse mere om, hvordan du ganske gratis og uforpligtende kan få tre tilbud fra forskellige og professionelle isolatører i dit nærområde.


Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på hulmursisolering


hulmursisoleringHvis du inden for nærmeste fremtid skal have isoleret din hulmur, kan du med fordel allerede nu indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på hulmursisolering. Dette kan du gøre hos vores samarbejdspartner 3byggetilbud.dk.


For at få de tre tilbud skal du blot udfylde en lille opgaveformular (se billede), hvor du ganske enkelt beskriver, hvad du skal have lavet. Derefter går der ca. 1-3 arbejdsdage før du modtager dine tilbud på hulmursisolering. 100% gratis og uforpligtende.


Derfor er hulmursisolering en god ide

Er du i tvivl om, hvorfor hulmursisolering er værd at bruge penge på? I så fald bør du læse nedenstående fordele. Det vil uden tvivl overbevise dig om, hvor mange fordele der er forbundet med denne type for energirenovering.

Dit hus bliver bedre til at holde på varmen

En af de absolut største fordele er selvfølgelig, at dit hus bliver meget bedre til at holde på varmen. Uden en optimal hulmursisolering vil varmen meget hurtigt forsvinde ud gennem væggen og dermed gå til spilde i den blå luft.

Med en isolering af hulmuren holder du varmen indenfor og fyrer mindre for fuglene. Der er selvfølgelig en masse fordele ved at have et hus, der er god til at holde på varmen. Disse fordele kan du læse mere om herunder.

Din varmeregning vil falde

Jo bedre dit hus er til at holde på varmen, jo mindre varme har du behov for at bruge. Det betyder alt andet lige, at du kan se frem til en mindre varmeregning efter isolering af hulmuren.

Det er ikke unormalt, at en alm. husstand kan spare ca. 5.000 kr. om året på varmeregningen ved at få hulmuren fyldt med isolering. Det er altså 50.000 kr. på 10 år. Og denne besparelse bliver kun større i takt med, at du energirenovere huset på andre områder. 

Indeklimaet forbedres ganske markant

I forbindelse med, at dit hus bliver bedre i stand til at holde på varmen, jo bedre bliver indeklimaet også – og det er bestemt ikke noget du bør kimse af. Et godt indeklima er essentielt, hvis du gerne vil holde sygdomme såsom migræne og forkølelse nede.

Hvis du i en længere periode bor i et hus med et dårligt indeklima, vil du typisk have meget nemmere ved at blive syg. Derfor er der altså også noget helbredsmæssigt fornuftigt i at efterisolere hulmuren.

Huset får en bedre energiklasse

Hulmursisolering vil også alt andet lige give huset en bedre og højere energiklasse. Dette er især en kæmpe fordel, hvis du på et tidspunkt overvejer at sælge dit hus.

Et hus med en høj energiklasse er i langt de fleste tilfælde mere værd i forhold til andre huse med en lavere energiklasse. Derudover er det også nemmere at få solgt huset, da nutidens købere går meget op i, hvorvidt huset er dyrt eller billigt at bo i. Og der er ingen tvivl om, at isolering af hulmuren er med til at gøre det billigere. 

Indhent 3 gratis og uforpligtende tilbud på hulmursisolering

Ekstra store besparelser hvis du benytter dig af en varmepumpe

Hvis du har en varmepumpe, er der ekstra store besparelser at hente ved at få efterisoleret hulmuren. En varmepumpe fungerer nemlig alt andet lige meget bedre og mere effektivt, hvis huset er isoleret optimalt.

Derudover anbefaler langt de fleste varmepumpeforhandlere også, at boligen er isoleret optimalt, hvis du skal have mest muligt ud af din varmepumpe. Hvis du vil vide mere om varmepumper, kan du med fordel læse artiklen om energirenoveringer i sommerhuset.