baby dan manhattan

Disse ting skal I have styr på, inden I bliver forældre

Bliver I snart forældre? I så fald skal der lyde et stort tillykke herfra. Vi vil godt hjælpe jer lidt på vej. Derfor får I her et indlæg med en række ting og sager som er vigtige at have styr på, inden barnet melder sin ankomst.

Barne- eller kombivogn

Noget af det absolut vigtigste udstyr at have, når barnet kommer, det er en barne- eller kombivogn. Om du vælger det ene eller det andet afhænger meget af dit personlige behov. Dog har kombivogne vist sig at være uhyre populære i løbet af de sidste par år – så måske er det sådan en type vogn du bør vælge?

Hos www.kombivogn.dk kan du finde et ganske pænt udvalg af kombivogne.

Puslebord

Puslebordet er uden tvivl også et meget vigtigt redskab i forhold til opvæksten af dit barn. Det er på puslebordet, at barnet skal skiftes, have tøj på osv. Derfor er det udstyr du ikke bør gå på kompromis med, da puslebordet skal bruges flere gange hver eneste dag i minimum to år.

Tremmeseng

Små børn elsker at udforske verden – også om natten. Derfor er det vigtigt at have en seng med tremmer, så dit barn kan sove trygt og roligt. Hvis du gerne vil gøre det ekstra komfortabelt for dit barn, så køber du en sengerand til tremmesengen. På den måde ligger dit barn mere trygt samtidig med, at han eller hun ikke får fingrene/armene i klemme i tremmerne.

Se sammenligning af sengerander her.

Læs også:

Motor til slyngevugge

Privatøkonomien

Når der kommer en lille ny, betyder det store forandringer. Både følelsesmæssigt, men også økonomisk. Derfor er det en uhyre god ide at tage en snak med din bankrådgiver med henblik på at få 100% styr på økonomien, inden I bliver forældre.

På den måde er I bedre rustet til at bruge penge på jeres barn. Det er for eksempel penge til tøj, mad, udstyr, institutioner og meget mere. Der er desværre flere og flere som begynder at optage tvivlsomme forbrugslån for at finansiere udstyr til babyen. Forbrugslån kan være gode nok, hvis du vælger de rigtige – og som sagt er der desværre ikke særlig mange som gør det. Hvis du selv overvejer at optage et forbrugslån, så anbefales det at sammenligne dem i forhold til ÅOP, trustpilot vurderinger og lignende. Du kan sammenligne lån her.