juicepresser

En saftpresser fylder dit liv med energi

Med en saftpresser kan du på under 5 minutter få et meget sundere liv, der byder på mere overskud, mere energi og ikke mindst en mindre risiko for at blive syg. Saftpresseren er din hurtige og sunde genvej til et liv sprængfyldt med god energi!

Vil du se udvalget af saftpressere med det samme? Vi anbefaler følgende forhandlere:

Perfekt til den travle hverdag

Saftpresseren (eller juicepresseren som den også bliver kaldt) er perfekt at bruge for dig, der har en travl hverdag og derfor ikke føler, at du har det nødvendige overskud til at leve sundt.

Med en ny og moderne saftpresser tager det ikke mere end 5 minutter at lave dig en lækker og smagfuld juice, drikke den og samtidig gør presseren ren igen. Derfor er der ingen undskyldninger som er gode nok til ikke at komme i gang med at lave dine egne lækre og SUNDE juice, der uden tvivl vil booste dit energiniveau og give dig et mere afbalanceret og sundt liv.

Saftpresser test: Hvilken model er den bedste?

Hvis du er landet her på siden, fordi du leder efter en saftpresser test, kan vi roligt sige, at du er landet det helt rette sted. Her på siden tester vi nemlig saftpressere med henblik på at finde ud af, hvilke juicere der er de bedste på markedet – og ikke mindst bedste til prisen.

Vores saftpresser test fremgår ikke på denne side, men du kan læse testen ved at gå til vores artikel om emnet..

Derfor skal du læse en saftpresser test

Der er mange fordele ved at læse en saftpresser test. Den vel nok største fordel er, at du får et godt indblik i, hvilke modeller og mærker som er værd at bruge penge på.

Derudover kan en saftpresser test også være med til at gøre det meget nemmere for dig at beslutte, hvilken juicepresser du ønsker at købe. Langt de fleste vil jo gerne have en model, der får gode anmeldelser og som samtidig får flotte testresultater.

Bemærk i øvrigt, at vi i vores saftpresser test også sammenligner priser, så du meget hurtigt kan se, hvor den pågældende juicer er billigst henne. 

Foretrukne forhandlere vi primært henviser til


Her på siden kan vi godt lide at sammenligne priser og henvise til gode forhandlere af saftpressere med henblik på at gøre det så nemt som muligt for dig at vælge den helt rigtige model.


I den forbindelse har vi tre foretrukne forhandlere som vi primært henviser til. Grunden til, at disse tre forhandlere er vores foretrukne skyldes, at de har et stort udvalg, super gode priser og ikke mindst en god kundeservice. De tre forhandlere er:


Guide til køb af saftpresser

Herunder har vi samlet en række punkter/overvejelser som vi mener, at du bør gøre dig, inden du køber din nye og smarte saftpresser.

Opsamlingsbeholder til frugtkød: Ja eller nej?

Når først du har haft en saftpresser med opsamlingsbeholder i hånden, så er der ingen tvivl om, at du aldrig nogensinde vil vælge en model uden. Dog er prisen for en juicer med opsamlingsbeholder til frugtkød typisk også lidt dyrere, men efter vores overbevisning, så er det alle pengene værd.

Hvorfor er det så pengene værd? Det er det fordi, at rengøringen bliver 10 gange nemmere. Derudover kan du også bruge frugtkødet til sunde pandekager, brød, suppe og meget mere. Især suppe kogt på opsamlet frugtkød er noget, der vækker appetitten!

Hvor nem er saftpresseren at rengøre?

Dette spørgsmål er noget du bør stille dig selv hver gang, at du ser på en ny model juicepresser. At lave juice handler ikke kun om at presse frugt og grøntsager gennem en saftpresser. Det handler også om rengøring. Og da rengøring typisk ikke er det sjoveste i verden, er det altid en god ide at overveje, hvor nem den pågældende juicer er at rengøre.

I dag er langt de fleste modeller lavet til at gå i opvaskemaskinen. Derudover er mange af nutidens saftpressere også uhyre nemme at rengøre i hånden. Se bare i videoen herunder, hvor hurtigt det egentlig kan gøres.

Valg af type: Centrifugaljuicer eller slowjuicer?

Valg af type afhænger lidt af dit behov. Hvis du vælger en slowjuicer, får du flere næringsstoffer fra frugt og grøntsagerne med i juicen. Dog skal du så forvente, at det tager længere tid at lave et glas juice.

Vælger du en centrifugaljuicer, kan du på rekordtid lave en lækker og smagfuld juice. Dog er der ikke så mange næringsstoffer med i forhold til, hvis du brugte en slowjuicer. Derfor skal du gøre op med dig selv om du vil have noget hurtigt og praktisk eller langsomt og sundt?

Det er værd at bemærke, at de mest solgte juicere er centrifugaljuicere. Slowjuiceren henvender sig måske til den mere fanatiske juicedrikker.

Hvor mange watt (effekt) bør du gå efter?

Rigtig mange går galt i byen, når de kigger på saftpresserens watt. De tror nemlig, at antallet af watt er et udtryk for, hvor effektiv den pågældende saftpresser er. Dette er en fejl.

Som forbrugere aner vi intet om, hvor mange watt, der rent faktisk går direkte til motoren og hvor mange watt, der bliver brugt til at udvikle varme? Derfor skal du ikke fokusere så meget på antallet af watt, når du vælger juicepresser.

En juicer på 300 watt kan være mindst ligeså effektiv, hvis ikke mere, end en juicer på 800 watt.

Antal hastigheder: Hvor mange har du brug for?

Valg af hastigheder handler i høj grad om dit personlige behov. Langt de fleste kan klare sig med to hastigheder, når de skal lave en lækker juice. Hvorimod andre gerne vil have markant flere hastighedsmuligheder at vælge imellem.

Der er ikke nogen facitliste, der siger, at du skal have så og så mange hastigheder for at få en god juice. Det handler i bund og grund om, hvad dit behov er.

Valg af producent: Hvilke saftpressermærker er de bedste?

Nogen kan bedst lide Bosch og andre har en forkærlighed for Philips. Valg af producent/mærke, når du køber saftpresser kan sagtens afhænge af dine tidligere erfaringer med det pågældende mærke.

Dog anbefaler vi også, at du læser nogle tests og anmeldelser af de forskellige mærker, så du har en ide om, hvilke producenter, der er værd at bruge penge på inden for saftpressere, juicepressere, juicere osv.

Hvad med prisen?

Spiller prisen en rolle for valg af juicepresser? Ja selvfølgelig gør den det. Det er jo åndssvagt at betale for meget for en model, der ikke lever op til halvdelen af dens værdi.

Det siges, at en middelmådig juicepresser koster fra ca. 1000 kr. Jo mere du vælger at give for den, jo bedre er kvaliteten typisk. Hvis det er første gang, at du skal i gang med at lave din egen juice, kan du fint købe dig en juicer til ca. 1000 kr.

Vil du derimod gerne i gang med noget mere seriøst saftpres og har et ønske om at få en juicepresser af høj kvalitet, så skal du op at give omkring de 2.000 kr. som minimum.

Opsummering: Fokuser på disse vigtigste punkter/overvejelser

  • Med eller uden opsamlingsbeholder
  • Er den nem at rengøre?
  • Slowjuicer eller centrifugaljuicer?
  • Undersøg de forskellige producenter

Sådan kommer du godt i gang med at juice

Er du meget i tvivl om, hvordan du kommer godt i gang med at juice? Ved du ikke, hvilke frugter og grøntsager du bør bruge? Hvilken konsistens skal juicen have? Hvordan skal den se ud?

Alt dette, og meget mere, kan du få svar på i videoen herunder, der er lavet af Aarstiderne. Videoen er fantastisk relevant at se for dig, der lige har købt en juicer og derfor gerne vil vide lidt om, hvordan du kommer godt i gang med at lave friskpresset juice.