robotstøvsuger

Er pladsen trang? Få en god støvsuger, der ikke fylder meget

En god støvsuger er alfa og omega for en ren og lækker bolig. Med en støvsuger kan du nemt komme omkring rengøringen og fjerne de værste nullermænd, der har det med fra tid til anden at passere gulvets overflade.

Ulempen ved de fleste støvsugere er dog, at de har det med at optage meget plads. Dette er selvfølgelig ikke noget problem, hvis du bor i en bolig, hvor der plads nok. Men i en mindre bolig kan det være fordel at anskaffe sig en støvsuger, der optager for meget plads i din bolig.

Det vigtigste, som du bør have styr på, inden du handler en støvsuger, er dine egne behov, når det kommer til rengøring og støvsugning. Din boligs indretning er nemlig lige så væsentlig for dit valg af støvsuger som din boligs pladsareal. Nogle støvsugere er gode til glatte gulve, mens andre er gode til gulvtæpper – og nogle støvsugere kan snildt klare støvsugning af både glatte og tæppebelagte gulve.

Når du er bevidst omkring dine egne behov, er du allerede godt på vej til en finde en god støvsuger. Men hvordan finder man en god støvsuger, der ikke fylder særligt meget? I denne artikel kan læse mere om, hvordan du anskaffer dig en smart støvsuger, der ikke fylder meget.

Den almindelige støvsuger fylder ikke meget

Der findes tæt på uendeligt mange typer af almindelige støvsugere. Det er heller ikke uden grund at den almindelige type støvsuger er blandt de populæreste støvsugere på markedet. Den almindelige støvsuger kan typisk både støvsuge glatte gulve så vel som tæppebelagte gulve – og så fylder den ikke alverden sammenlignet med de større industristøvsugere.

Sammenlignet med industristøvsugeren har den almindelige støvsuger dog færre effekter. For eksempel kan den almindelige støvsuger ikke få vand på gulvet til at forsvinde. Dog er det de færreste, der har behov for en støvsuger, der også kan fjerne det våde på gulvet, og derfor er den almindelige støvsuger ideel for dig, der har et ekstra skab med plads til en støvsuger af almindelig størrelse.

Med det justerbare skaft, som den almindelige støvsuger har, kan du nemt gøre slangen mindre og på den måde gemme den af vejen i et skab, så den ikke optager for meget gulvplads i hjemmet. På de fleste almindelige støvsugere kan skaftet også adskilles fra slangen, hvilket kun gør det endnu nemmere at gemme støvsugeren af vejen.

Robotstøvsugeren hjælper dig, der har et minimalt gulvareal

Har du et minimalt gulvareal og heller ikke så meget skabsplads, findes der heldigvis også en løsning til dig, der på udkig efter en god støvsuger. Til dig der har en mindre bolig – uden trapper – er robotstøvsugeren ideel. Den fylder næsten ingenting, og du kan nemt programmere den til at støvsuge, mens du laver noget andet.

Robotstøvsugeren kan nemt komme over dørtrin, men den lille smarte støvsuger kan dog ikke klare trapper. Derfor bør du gå uden om robotstøvsugeren, hvis din bolig er med trapper.

Lyder robotstøvsugeren som et uundværligt eje, er den heldigvis udstyret med sensorer, der stopper den fra at falde ud over trapperne. Den lille, smarte robotstøvsuger kan altså stadig være effektiv på etagen, hvor der ikke er så meget gulvplads.

Den håndholdte støvsuger er et godt supplement

Det som robotstøvsugeren ikke kan klare, kan den håndholdte støvsuger snildt klare. Hvor robotstøvsugeren kan have svært ved suge støvet fra trapperne og de skarpe hjørner i rummet, kan den håndholdte støvsuger nemt fjerne dette støv med et snuptag.

Den håndholdte støvsuger kan, praktisk talt, gemmes væk i en skuffe. Derfor er den et godt supplement til robotstøvsugeren, der, som sagt, ikke fylder meget, men som dog ikke kan klare krummerne i sofaen, trapperne og skarpe hjørner.