fabelab sengetøj til børn og voksne

Fabelab sengetøj – Til Junior og Voksen

Hvis du godt kan lide at sove med noget sengetøj, der gør din søvn ekstra komfortabel og samtidig får dit soveværelse til at se ekstra flot og indbydende ud, så er der ingen tvivl om, at du skal se nærmere på Fabelab sengetøj.

Fabelab er et dansk mærke, der primært laver tøj og udstyr til børn, men de har også en meget flot kollektion af sengetøj til både børn og voksne. Se mere herunder.

Fabelab sengetøj – børn

Herunder kan du se et lille udvalg af, hvilket Fabelab sengetøj til børn der findes på markedet netop nu. Hvis du vil se et meget større udvalg, kan du med fordel hoppe til forhandleren DreamsforKids.

Sommerfugl sengetøj (baby)

sommerfugl sengetøj baby

Dette meget smukke og unikke sengesæt kan uden tvivl fylde børneværelset med liv og energi. Som du kan se er Fabelab sengetøjet udsmykket med et flot mønster i farverne rød, pudder, turkis, creme, pastelgrøn og bordeaux. Det måler 70 x 100 cm og er fremstillet i 100% økologisk bomuld.

Jade sengetøj (junior)

jade fabelab

Jade er også et flot sæt i farverne mint, vanilje og grålige nuancer. Det måler 100 x 140 cm. Jade er også kendt for at være ekstra blødt og behageligt at sove med, og så giver det børneværelset et super godt ”facelift”. Det er lavet i 100% økologisk bomuld.

Fabelab sengetøj – voksen

Hvis du gerne vil have, at dit barns sengetøj og dit eget matcher, kan du med fordel købe Fabelab sengetøj til voksne. Sengetøjet til de voksne bærer selvfølgelig præg af samme høje kvalitet og flotte design.

Dawn sengetøj (voksen)

dawn sengetøj fabelab

Dawn er et meget populært sengesæt fra Fabelab, der passer ganske glimrende ind i hjemmet, der bærer præg af et skandinavisk design. Sengetøjet er meget kvalitetsfyldt, hvilket du også kan fornemme med det samme du rører ved det: Det er nemlig uhyre blødt. Det måler 140 x 200 cm og er fremstillet i 100% økologisk bomuld.

Mere om det skønne mærke Fabelab

Fabelab er faktisk et dansk mærke, hvor Michaela Weisskirchner-Barfod står i spidsen. Hun er grundlægger af mærket og fungerer samtidig som designer. Hun er bl.a. skaberen af det yderst populære Play Fold tæppe. Et tæppe der kan foldes sammen til en sovepose, et skib og mange andre sjove ting. Altså et tæppe med mange forskellige funktioner.

Kun de bedste materialer bliver brugt

Når Michaela Weisskirchner-Barod laver nye produkter til Fabelab-sortimentet, er hun meget bevidst om, hvilke materialer der bliver brugt. Fabelab produkterne er kendetegnet ved økologisk bomuld af meget høj kvalitet. Første gang du for eksempel mærker Fabelab sengetøjet, kan du med det samme mærke, at du har at gøre med en meget særlig og god kvalitet.

Økologiske produkter er i højsædet

Mærket Fabelab er især kendt for at lave nogle helt fantastisk økologiske produkter. Deres sengetøj bærer præg af en helt unik kvalitet, hvilket i høj grad skyldes det store fokus på økologi.

Mærket giver ydermere udtryk for, at de går meget op i bæredygtighed kombineret med et flot design og en uovertruffen kvalitet. Der er ingen tvivl om, at Fabelab er et super mærke at købe, hvad end du har brug for noget lækkert til dit barn eller gerne vil have noget af det bedste sengetøj på markedet. 

Har du i øvrigt set, at Fabelab også laver et uhyre flot og smart tæppe, der kan foldes som et lille skib?