fjolletrold babynest

Fjolletrold Babynest – Komfort og tryghed

En Fjolletrold babynest er meget praktisk og ganske god at bruge, når dit barn er helt spæd. En babynest kan godt sammenlignes lidt med en tryg lille rede, hvor barnet trygt og sikkert kan få lov til at sove eller at hvile sig. En babynest er især værd at benytte til præmature børn, der godt kan være lidt sensitive og derfor har brug for ekstra tryghed.

Hvor kan babynesten bruges henne?

En babynest er ideel at bruge i vuggen, kravlegården, babysengen, barnevognen og lignende. En af de helt gode grunde til at bruge sådan en ”rede” er, at den virker betryggende for dit barn at ligge i. Og hvis der er noget som er vigtigt for et nyfødt barn, så er det tryghed.

Herunder kan du se en række udvalgte modeller fra Fjolletrold. Hos du DreamsForKids kan du finde mange flere og flotte Fjolletrold babyneste.

Babynest fra Fjolletrold – Se de flotte modeller

Lyserød babynest

lyserød

Denne model er lyserød. Udover den flotte lyserøde farve er den også udstyret med søde ugler. Babynestens bund er en skummadras, og den kan i øvrigt tages ud og blive vasket. Den måler indvendigt 75 cm x 35 cm og er lavet i 100% bomuld.

Blå blomstret babynest

fjolletrold babynest

Denne beige og sand farvet Fjolletrold babynest er udstyret med et flot og sødt mønster indvendigt. Udenpå er det smukke blomster, der pryder udseendet. Babynestens bund er en skummadras, og den kan i øvrigt tages ud og blive vasket. Den måler indvendigt 75 cm x 35 cm og er lavet i 100% bomuld.

Blå mønstret babynest

beige

Denne ensfarvede model fra Fjolletrold bærer præg af en blå farve indvendig og et smukt mønster udenpå. Den er i øvrigt også udstyret med en gul lynlås og snørre. Babynestens bund er en skummadras, og den kan i øvrigt tages ud og blive vasket. Den måler indvendigt 75 cm x 35 cm og er lavet i 100% bomuld.

Med en sengerand kan du også skabe tryghed

Hvis du ikke allerede har anskaffet dig en, så kan det i den grad anbefales at købe en sengerand til dit barn. En sengerand virker beskyttende og er samtidig med til at skabe en dejlig tryghed for barnet, når han eller hun ligger i sengen. Sengeranden fås i mange forskellige afskygninger og farver.

Her på siden har vi faktisk allerede skrevet en artikel om netop sengerande, hvor vi har fremhævet et par populære mærker – bl.a. også Fjolletrold.

Læs artiklen om sengerande her.