isolering af gulv

Gulvisolering

Har du problemer med et koldt gulv, der giver kolde fødder? Stiger din varmeregning uden, at du nødvendigvis føler, at du bruger mere varme? Vil du gerne have et hus med et godt indeklima? I så fald er gulvisolering lige noget for dig.


Gør det nemt for dig selv: Indhent 3 gratis tilbud på gulvisolering


gulvisolering


BedreBoligliv.dk kan i samarbejde med 3byggetilbud.dk tilbyde dig tre gratis og uforpligtende tilbud på gulvisolering fra tre professionelle håndværkere.


Det eneste du skal gøre er at udfylde en opgaveformular, hvorefter du modtager dine tre gode tilbud på isolering af gulv inden for 1-3 hverdage.


Få 3 tilbud på isolering her 

Gulvisolering er meget essentielt i forhold til, hvor godt varmen udnyttes i dit hjem. Hvis ikke der er tilstrækkelig med isolering under dit gulv, så vil du typisk opleve kolde gulve, en stigende varmeregning og ikke mindst et meget usundt indeklima. Derfor kan det godt betale sig at efterisolere gulvet med henblik på at optimere ovenstående faktorer.

Gulvisolering har mange fordele

Isolering af gulv er faktisk tæt knyttet til en lang række fordele, der er værd at vide noget om, inden du får udført en gulvisolering. Herunder kan du læse mere om nogle af de bedste og største fordele ved isolering af gulv.

Mere effektiv udnyttelse af varmen

En af de største fordele er, at du udnytter varmen meget mere effektivt ved at have et gulv, der er isoleret optimalt. Hvis ikke gulvet er isoleret optimalt, vil en stor del af varmen blot sive ud i den blå luft, hvorfor din varmeregning meget hurtigt kan gå hen og blive dyr i og med, at din bolig/gulv ikke formår at holde godt nok på varmen.

Din varmeregning bliver mindre

En anden stor fordel ved isolering af gulv er, at din varmeregning meget gerne skulle blive markant mindre. Ved at efterisolere gulvet for eksempel over krybekælderen, så vil varmen ikke have så svært ved at slippe ud i det fri.

Det betyder, at den varme som bliver genereret udnyttes meget mere effektivt – og det har så den positive effekt, at du ikke behøver at bruge nær så meget varme som før. Og det kan altså tydeligt ses på din varmeregning.

tilbud  og priser på gulvisolering

Indeklimaet forbedres markant

Det er bestemt ikke sundt at bo i et hus, hvor gulvisoleringen er mangelfuld. En mangelfuld isolering betyder, at indeklimaet er ganske dårligt. Og et dårligt indeklima kan for eksempel have følgende negative konsekvenser.

  • Forkølelse
  • Hovedpine
  • Influenzasymptomer
  • Træthed
  • Allergi

Som du kan se på ovenstående liste, så er der altså god grund til at få efterisoleret gulvet. Du skal ikke kun tænke på de økonomiske fordele du opnår, men i den grad også på de sundhedsmæssige.

Du undgår ”kolde fødder”

I forlængelse af ovenstående afsnit så er en efterisolering af gulv som sagt med til at forbedre indeklimaet. Det betyder også, at risikoen for at gå rundt med kolde fødder takket være et koldt gulv er minimeret ganske betragteligt med isolering af gulv.

Der findes ikke noget værre end at gå rundt på et iskoldt gulv – især om morgenen. Kolde gulve er noget, der hører sig til i et fryserum – ikke i boligen.

Husets værdi stiger i forbindelse med energirenoveringen

Hvis du inden for nærmeste fremtid skal have solgt dit hus og i den forbindelse gerne vil have en højere salgspris, så kan det også anbefales at isolere gulvet. Nutidens købere har nemlig et stort fokus på, hvor energivenligt huset er. Derfor giver det god mening at efterisolere gulvet, inden du sætter boligen til salg med henblik på at øge salgsprisen og samtidig gøre boligen mere attraktiv at købe. 

Sådan får du den bedste pris på gulvisolering

Du får den bedste pris på gulvisolering ved at indhente forskellige tilbud hos forskellige leverandører. Dog kan indhentning af tilbud godt være ret så tidskrævende, da der findes mange forskellige isoleringsfirmaer rundt omkring i landet.

Vi anbefaler: 3byggetilbud.dk giver dig tre gratis tilbud på gulvisolering

3byggetilbudDerfor anbefaler vi dig at bruge 3byggetilbud.dk som gratis og uforpligtende finder tre super gode tilbud på isolering af gulv til dig. På den måde undgår du at bruge en masse tid på selv at skulle ringe rundt til forskellige leverandører og lignende.

Som sagt anbefaler vi dig at bruge 3byggetilbud.dk, hvis du gerne vil have tre gode priser på isolering af gulv. Det er uhyre nemt at bruge 3byggetilbud.dk. Det eneste du skal gøre er at udfylde en lille opgaveformular (se billedet til højre), hvorefter der typisk går 1-3 hverdage, inden du har modtaget tilbuddene.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan 3byggetilbud.dk fungerer, så se eventuelt nedenstående video. 

Hvordan udføres isolering af gulv?

Isolering af gulv kan udføres på forholdsvis mange forskellige måder. Gulvisolering kan for eksempel ske via krybekælderen, hvor håndværkeren klatrer ind og isolerer nedefra og op.

Derudover kan gulvisolering også ske i forbindelse med støbning af gulv og lignende, hvor du ikke behøver at arbejde nedefra og op, men blot isolerer i de lag, der er behov for.

Video

I videoen herunder kan du se, hvordan efterisolering af gulv over krybekælder bliver udført.

Hvor lang tid tager det?

Rigtig mange personer er interesseret i at vide, hvor lang tid gulvisolering tager, men dette spørgsmål er svær at give et retvisende svar på. Det afhænger nemlig af, hvor stort et område, der skal isoleres. Derudover afhænger det også af, hvor tilgængeligt selve området er.

Hvis der for eksempel er tale om isolering af gulv over krybekælderen, så kan det godt tage noget ekstra tid i og med, at det er lidt besværligt at kravle rundt i krybekælderen og arbejde.

Dog kan langt de fleste isoleringsopgaver i dag løses på et par dage, hvis der er tale om et gennemsnitligt hus, der har behov for efterisolering i gulvet.

Kommer det til at svine?

Isolering af gulv er typisk ikke en opgave, der sviner så meget – især ikke hvis isoleringen sker via krybekælderen. Dog vil det altid rode en smule med byggematerialer og lignende, men hvis du har sørget for at vælge en god håndværker, så vil han eller hun rydde op efter sig og efterlade dit gulv i ligeså pæn stand som det var før.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på isolering af gulv her

Sådan kan du også energirenovere din bolig

Nyt tag kan spare dig for mange penge

Der er ingen tvivl om, at et nyt tag, er en af de bedste energirenoveringer du kan udføre i husstanden. Taget spiller nemlig en meget afgørende rolle for, hvor effektivt boligen udnytter varmen.

Hvis du har et gammelt tag med mange utætheder, så vil varmen have meget nemt ved at slippe ud, hvilket vil få din varmeregning til at stige og blive meget dyr. Med et nyt tag sørger du for at holde varmen indenfor og derved udnytte den bedst muligt.

Læs også: Artikel om pris på nyt tag 

Energivenlige vinduer er værd at foretrække

Energivenlige vinduer er uden tvivl også værd at overveje, hvis du gerne vil i gang med at lave et mere energieffektivt hus. Den helt store fordel ved energivenlige vinduer er, at de er uhyre effektive til at holde på varmen og ikke lade den slippe ud i den blå luft.

Du skal vide, at energivenlige vinduer koster lidt mere end normale vinduer, men de er stadig værd at vælge, da de inden for få år har tjent sig selv hjem igen i form af store varmebesparelser.

tilbud  og priser på gulvisolering

Har du overvejet en varmepumpe?

Varmepumpen oplever stor popularitet i disse år og med ganske god grund. Varmepumper er yderst oplagte at udstyre boligen med, da de producerer meget billig og effektiv varme til husstanden.

Flere og flere vælger at skifte deres oliefyr ud med henblik på at få en varmepumpe, hvilket for langt de fleste er en super god investering, da varmepumpen snildt kan hjælpe med at spare mange tusinde kroner på varmeforbruget hvert eneste år.

Derudover er priserne på varmepumper så småt begyndt at falde, hvorfor det blot giver endnu mere mening for dig at bruge denne form for varmekilde. Der er ingen tvivl om, at du med en varmepumpe og optimal gulvisolering kan spare dig selv for mange penge og ikke mindst skåne miljøet for en masse CO2.