julegave til far

Julegave til far – Giv den perfekte gave!

Juleaften nærmer sig, og det betyder, at du skal i gang med at købe gaver. En af de gaver du skal købe er selvfølgelig en julegave til far. Og hvad giver du så lige ham?Julegave til far kan godt være lidt af en hård nød at knække, da han typisk vil sige, at han ikke ønsker sig noget særligt. Dog findes der alligevel gaver som uden tvivl vil gøre ham begejstret – og det er disse gaver du skal give!

I denne artikel kan du læse om, hvordan du finder den perfekte julegave til din far. Allerede nu kan vi godt afsløre, at det især er oplevelsesgaver – se eksempler på oplevelsesgaver her –  som kommer til at ”fylde” under juletræet i 2016.

Julegave til far behøver ikke at være så svær at finde

Det behøver faktisk slet ikke at være så svært at finde en julegave til far, hvis du altså følger en bestemt ”taktik”. Herunder kommer vi med vores bud på, hvordan du som søn eller datter kan finde den perfekte julegave til din far.

Start med ønskesedlen

Det er selvfølgelig altid en god ide at starte med at kigge på ønskesedlen (hvis han da har skrevet sådan en). På ønskesedlen finder du det din far ønsker sig mest lige nu.

Ulempen ved ønskesedlen er, at chancen for, at der er flere som giver det samme er ret stor. Derudover vil din gave heller ikke være den største overraskelse under juletræet, da din far jo på en måde forventer, at han vil få noget af det som står på ønskesedlen.

Derfor kalder vi ønskesedlen for ”den sikre løsning”. Mangler du ideer til ønskesedlen? Så se vores side med over 40 julegaveønsker.

Lækre personlig pleje-produkter

Du går aldrig helt galt i byen, hvis du giver din far nogle lækre personlig pleje-produkter. Det kan for eksempel være en ny barbermaskine eller næsehårstrimmer. Mulighederne er mange. Hvert eneste år bliver der lagt tusindvis af forskellige produkter inden for personlig pleje under juletræet – og med ganske god grund.

Den danske mand kan også godt lide at gøre noget ud af sig selv. Det er ikke sikkert, at din far giver så meget udtryk for, at han gerne vil gøre noget ekstra ud af sig selv, men derfor vil han alligevel synes, at en parfume eller en ny barbermaskine er en god gave.

Hvor kan du så finde et stort og billigt udvalg af personlig pleje-produkter henne?

Det kan du mange steder, men her hos BedreBoligliv.dk er vores favorit forhandleren Made4Men.dk. Den danske forhandler har et stort udvalg af forskellige produkter, der i den grad henvender sig til den moderne mand, der gerne vil have kvalitet.

julegaveideer

Hos Made4Men.dk kan du bl.a. købe barbermaskiner, badevægter, parfumer og meget mere!

Har du overvejet en oplevelsesgave til din far?

Hvis du gerne vil overraske, begejstre og give din far et minde for livet, kan du med fordel forære ham en oplevelsesgave. Oplevelsesgaver er især gode at give til ham der har alt.

Oplevelsesgaver kan være mange forskellige ting. Det kan være alt fra en tur i en Lamborghini Gallardo til en smuk og spændende tur i luftballon. Hvilken oplevelsesgave skal du så vælge til din far, tænker du? Det kan du heldigvis få hjælp til.

Få hjælp til at finde en god og passende oplevelsesgave til din far her


Hos DuGlemmerDetAldrig.dk (forhandler af oplevelsesgaver) har de lavet en bestemt kategori, der udelukkende henvender sig til dig, der skal finde en julegave til din far. Denne kategori er fyldt med spændende oplevelsesgaver, der uden tvivl vil give din far et godt minde som han kan erindre for altid.


Gå til DuGlemmerDetAldrig.dk og se deres flotte udvalg af oplevelsesgaver til fædre.

Disse julegaver til far kan altid bruges

Hvis du ikke tror, at oplevelsesgaver er noget for dig, kan du altid ty til de gode gamle klassikere inden for gaver til far.

Tøj

Din far har typisk altid brug for nyt tøj. Det kan for eksempel være nye strømper, bukser, shorts, skjorter eller lignende. Derfor kan du roligt gå ind i tøjbutikken og finde lidt nyt til din fars klædeskab.

Udstyr til hans hobby/fritidsinteresse

Hvis din far for eksempel bruger meget tid på at cykle, gå på jagt eller noget helt tredje, er han helt sikkert også interesseret i at få noget nyt udstyr til sin hobby. Går han meget på jagt, har han måske brug for en ny og camoufleret regnjakke eller noget lignende.

Det er altid en god ide at finde gaver, der relaterer sig til hans hobby. De kan stort set altid bruges. Som alternativ kan du købe et gavekort til yndlingsbutikken – på den måde kan han selv vælge, hvad han vil have.

En god bog

Kan din far godt lide at læse? I så fald er der intet som står i vejen for at give ham en god bog. Lige nu hitter Jussi Adler Olsen med sine bøger om Carl Mørck og Afdeling Q.

Du og din far ønskes en glædelig jul!

Like os på Facebook og vær en af de første til at se nye konkurrencer, artikler tips, tricks og meget mere! https://www.facebook.com/bedreboligliv

Like os på Facebook og vær en af de første til at se nye konkurrencer, artikler tips, tricks og meget mere!
Besøg vores Facebookside her