julegaveønsker 2015

Julegaveønsker 2017 – Den ultimative guide!

Nu skal det være slut med ikke at kunne finde på nogle gode julegaveønsker eller gaveideer. Her på siden har vi samlet over 40 gode julegaveønsker som passer perfekt til julen 2017. 

Du kan finde julegaveønsker 2017 til:

 • Ham
 • Hende
 • Mænd
 • Kvinder
 • Teenagere
 • Børn

Julegaveønsker til ham & mænd

I følgende afsnit kan du finde 10 gode julegaveideer til manden. Vi har screenet markedet for de bedste julegaveideer samt kan du her finde den pågældende forhandler, som du kan købe julegaverne hos.


Julegavetip: Få 10% rabat på oplevelsesgaver


Hos DuGlemmerDetAldrig.dk kan du få 10% i rabat på oplevelsesgaver ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev.


Helikoptertur – Rundflyvning

Nu har du mulighed for at give den ultimative drengerøvstur i julegave. Med en helikoptertur til 3 personer er du garanteret en gaveide der giver en sightseeingoplevelse uden lige. Rundflyvningen kan struktureres efter hvor i landet I bor.

Ud over en rundflyvning så tilbydes der også en privat helikoptertur med afgang fra Århus, Odense eller København. Denne julegaveide inkluderer 24 måneders gyldighed, fri bytteret samt 14 dages fuld fortrydelsesret. Gavekortet bliver nænsomt pakket og du har mulighed for at lave en personlig hilsen som leveres sammen med gavekortet.

Du finder helikopterturen på DuGlemmerDetAldrig.dk

Wella Professional Contura HS 61 Trimmer

wella trimmerDenne julegaveide er den perfekte til manden, der ønsker en professionel og effektiv detail- og skægtrimmer. Med en forbedret touch-teknologi får han med denne Wella Professional HS 61 et lækkert ergonomisk design som er skræddersyet til at barbere området i nakken, skægget og bakkenbarter.

Han får her et skærehoved som er fremstillet i rustfrit stål og hvis præcision opretholdes under hele trimningen. Fordelene ved denne smarte Wella Professional Contura HS 61 er den næsten lydløse motor samt ikke eksisterende vibration samt det elegante og ergonomiske aluminiumskabinet.

Wella Professional Contura HS 61 trimmer kan købes hos Made4men.dk

Withings Wi-Fi Badevægt WS-50 (Sort)

Her finder du den smarte Withing Wi-Fi badevægt som I 2012 og 2013 blev kåret som den mest populære Wi-Fi badevægt i Danmark. Du får her en badevægt som er meget mere end bare en badevægt. Den integrerede Smart Body Analyzer måler både din vægt, dit hjerte og din søvn. Dermed kombinerer Withings Wi-fi Badevægt WS-50 trådløs opkobling med usete analysemuligheder for kroppen.

Med denne unikke badevægt har du mulighed for, at holde styr på din vægt og helbred – du kan måle din puls og BMI-tal. Som noget nyt kan du også måle luftkvaliteten i dit soveværelse, så du altid har de bedste forudsætninger for en god nats søvn.

Du kan købe den populære Withings Wi-Fi Badevægt WS-50 hos Made4men.dk

Kædesav Benzin – Makita EA3201S35A

kædesavDenne smarte Makita EA3201S35A kædesav har en automatisk kædesmørring med dertilhørende regulerbar oliepumpe. Er du på udkig efter et værktøj i julegaveide der skal være handy og robust? Så kan denne Makita kædesav være lige noget for dig. Du får en kædesav med servicefri elektronisk tænding samt en integreret easy start-funktion som gør, at den starter på et splitsekund.

Derudover får du i denne smarte kædesav fra Makita et anti vibrationssystem som gør den super nem og behagelig at arbejde med.

Du finder denne smarte Makita EA3201S35A kædesav hos Xl-byg.dk

Phantom 3 Standard

Phantom 3 Standard er den ideelle julegaveide til gadget-entusiasten. Du får her en drone der er super nem og sikker at flyve. Kom op i helt nye højder og film med det indbygget live HD-kamera som giver en fantastisk billede kvalitet.

Med denne Phantom 3 Standard kan der flyves frit og trygt med den indbyggede GPS som sørger for, at den letter og flyver tilbage til en bestemt lokation. Skulle signalet mistes eller løber fjernbetjeningen tør for strøm? Så flyver Phantom 3 Standard selv tilbage til startpunktet. Som noget nyt har den også en Follow Me-funktion indbygget som gør, at dronen følger vedkommende overalt.

Køb den nye Phantom 3 Standard hos Dronebutikken.dk

GoPro Hero4 Black

goproNu har du en helt unik chance for at give verdens mest avancerede og kraftigste actionkamera i julegave. GoPro er synonym med ekseptionel god billedkvalitet, kraftige processorer og hurtige video frame rates – dette GoPro Hero4 Black er ingen undtagelse.

Med en videoopløsning på op til 4K og 30 fps (billeder pr. sekund) giver det billedkvalitet en helt nye betydning. GoPro Hero4 Black er den perfekte julegaveide som hjælper med at indfange alle de vigtige øjeblikke i fængende og flotte billeder.

Du kan købe dette smarte GoPro Hero4 Black kamera hos Blacksnow.dk

Golf & Gourmet på Hotel Amerika

Er din ven eller kæreste til naturskønne omgivelser? Så får du her en helt fantastisk Golf & Gourmet pakke som er skræddersyet til den der ønsker et ophold i en afstressende atmosfære ved Mariager Fjord. Bliv forkælet med 3-retters gourmetmenuer og slap af på det idylliske 4-stjernede Hotel Amerika, som ligger gemt i Østerskoven nær Hobro.

Ud over den gode og velsmagende mad med inspiration fra det moderne køkken, så er der også mulighed for, at spille golf med udsigt ud over Mariager Fjord. Du finder her landets bedste indendørs faciliteter med driving range, sandbunker og green. Hotel Amerika er for golfspilleren eller blot livsnyderen der fortjener det bedste.

Gaveideen kan købes hos DuGlemmerDetAldrig.dk (få 10% i rabat ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev)

Ultimativ Fodboldrejse – El Clásico

Denne unikke julegaveide er til dig, der vil forkæle din ven eller kæreste med verdens største fodboldopgør. Du får her 2 nætter på et 4-stjernet hotel i Spanien, tæt på Barcelonas hjemmebane – Camp Nou. Denne perfekte julegaveide indeholder blandt andet;

 • Flybilletter tur/retur fra København til Barcelona
 • Ansvarsforsikring
 • Morgenmad inkluderet
 • 2 overnatninger på et lækkert 4-stjernet hotel i Barcelona
 • 1 kampbillet per person

Exped SynMat Hyperlite LW

Med denne smarte Exped SynMat Hyperlite LW som julegaveide, får du et underlag som er skræddersyet til at give den bedste komfort. Underlaget tager form efter kroppen og minimerer spildpladsen der ofte er ved hovedet eller benet.

Der er indbygget Microfiber i underlaget som gør, at den kan benyttes hele året rundt. Bestiller du denne Exped SynMat Hyperlite LW får du en pakkepose med som er super praktisk, når du skal pakke underlaget væk.

Du finder Exped SynMat Hyperlite LW hos Outdoorpro.dk

Alt om Star Wars (indbundet)

star warsVil du give den perfekte julegave til Star Wars entusiasten? Så finder du her et imponerende opslagsværk, som guider dig gennem hele Star Wars-universet. Med hele 320 sider er denne bog den perfekte julegaveide til den store Star Wars fan.

Opslagsværket udkom d. 5/11-2015 og kan bestilles hos din lokale bogforhandler eller findes på nettet. Alt om Star Wars indeholder dybdegående materiale omhandlende de seks Star Wars-film med en kronologi tidslinje og afsnit om steder og teknologi.

Du kan finde Alt om Star Wars hos bog-ide.dk, hvor du også har mulighed for at forudbestille allerede i dag.

Se flere julegaveideer til ham


Julegaveønsker til hende & kvinder

Her finder du 10 gode julegaveideer perfekt sat sammen til kvinden. Vi har screenet markedet for de bedste julegaveideer og gjort det nemt for dig, at finde den pågældende forhandler, som du kan købe julegaverne hos.

Luksus for Sanserne – Skansen

Nu har du en unik mulighed for, at give den perfekte julegave til din veninde eller kæreste. Her får du et spaophold hos Hoel Skansen med fokus på forkælelse af sanserne med en smuk udsigt ud over vandet. Med kun én times kørsel fra København ligger Hotel Skansen i rolige omgivelser.

Derudover serveres der en femretters gourmetmiddag i Restaurant Sand som i traditionens tro indledes med et glas boblende champagne. Morgenbuffet er inkluderet i prisen og selve opholdet varer over én dag. Med i prisen får du også;

 • Afternoon Tea
 • Fri entré til SPA og koldbadehus
 • Dobbeltboblende jacuzzi med mousserende vin, jordbær og frisk chokolade

Tilbring et døgn i luksus omgivelser med dette spaophold hos Hotel Skansen.

Du kan købe julegaveideen hos Duglemmerdetaldrig.dk

Ankarsrum Assistent Origi

madmaskineDenne populære Ankarsrum Assistent Original er blevet kåret som bedst i Test i 2013. Med en kapacitet på hele 7 liter er dette den perfekte julegaveide til hende som elsker at lave mad. Den leveres med 2 piskeris og har en støjsvag motor på 800 W.

Den leveres med 5 års garanti og har trinløs hastighedsregulering og gearkonstruktion direkte integreret under skålen. Ælt op til 5 kilo dej ad gangen og benyt de medhørende dejrulle, kniv, skraber- og krog.

Du finder testvinderen af Politikens forbrugsmagasin TJEK, Ankarsrum Asisstent, hos whiteaway.com

Ferm Living – Cluster Tables/borde (3 stk. I et sæt)

Denne julegaveide er perfekt til hende der vægter minimalistisk- og tidsløst design højt. De lige linjer og firkantede former giver en helt unik oplevelse af møblet. De 3 borde kan med fordel bruges sammen eller fristående i en gruppe.

Bordene er fremstillet i nøje udvalg pulverlakeret metal som understøtter det simple og tidsløse design til punkt og prikke. Ferm Living – Cluster borde passer ind i ethvert rum og komplementerer det moderne hjem.

Du kan finde de smarte Ferm Living – Cluster Tables/borde på Trendyliving.dk

GHD Classic IV Styler Glattejern + GHD Heat Protect Spray + GHD Taske

ghd glattejernHer får du en komplet pakke som indeholder alle de nødvendige ting til at style håret. Denne pakke kan du med fordel købe som julegave til din veninde eller kæreste. Du får følgende fordele med denne pakke;

 • Du får et styling jern kan der kan lave krøller og give volume
 • Du får det bedste indenfor fladjern
 • Fladjernet afgiver negative ioner som reducerer statisk elektricitet (du får skinnende hår)
 • GHD IV styler er den nye generation af fladjern
 • Avancerede keramiske varmeplader som giver en anti-statisk overflade

Derudover er der indbygget en unik sikkerhedsfunktion som aktiverer og slukker stylingjernet, hvis det er inaktiv i over 30 minutter.

Du finder denne komplette pakke hos nicehair.dk

Chest Skoskab

Med dette flotte chest skoskab, har du nu mulighed for, at give den perfekte julegave til dine nærmeste. Du får her et minimalistisk skoskab i funktionelle materialer lavet i komposittræ med dertilhørende skuffer og låger. Skoskabet hjælper med at holde styr på, og organisere, fodtøjet i hjemmet samt er det pladsbesparende.

Skoskabet er lavet i robuste materialer og har et flot metal greb indbygget. Med en dybde på 35 cm, bredde på 80 cm og højde på 105 cm, passer dette skoskab perfekt ind i familiehjemmet.

Du finder årets julegaveide på unoliving.com

LELO Elise 2 Opladelig Dildo Vibrator – Testvinder

Den testvindende og populære LELO Elise 2 opladelig dildo vibrator er den perfekte julegaveide til dig, der vil forkæle din veninde eller kæreste. Du får her en kraftfuld udgave af den originale Elise som er den mest købte dildo på markedet.

Derudover giver vibratoren dig en fast og fyldig stimulation som har integreret 2 motorer som er lydsvage og giver en kraftfuld – men mild – vibration. Den lette krumningen gør, at den kan stødes blidt mod G-punktet og med dens bløde overflade lavet af silikone, får du en fast form. LELO Elise 2 opladelig dildo vibrator har modtaget 6 stjerner ud af 6 i en blindtest og er 100% vandtæt.

Du finder denne perfekte julegaveide på sinful.dk

Spadag og behandling – Borupgaard

spadag borupgaardHer får du muligheden for at give den perfekte spaoplevelse i julegave til dine nærmeste. Hotel Borupgaard ligger i Snekkersten og er kendt for deres populære AquaSpa og fitnesscenter. Med denne julegaveide får du hele 25 minutters valgfri spabehandling som inkluderer Stone Massage, almindelig massage eller ansigtskur.

Ud over de mange massage muligheder og den afstressende atmosfære, så bliver der også serveret en lækker spafrokost samt løbende forfriskninger. Du har selvfølgelig mulighed for at låne badekåbe, håndklæde og tøfler af Hotel Borupgaard.

Giv dette fantastiske spaophold i julegave – du finder tilbuddet på DuGlemmerDetAldrig.dk

Saint Tropez tøj (fri fragt)

Jakker, bukser og tørklæder fra Saint Tropez er en sikker vinder som julegaveide. Her får du kvalitetstøj som er lavet i et minimalistisk, feminint og moderne design. Saint Tropez er verdenskendt og er kendte for at udvikle 10 kollektioner årligt som målrettet afspejler de sidste nye modetrends.

Saint Tropez er skræddersyet til at opfylde den yngre kvindes ønske om altid at føle sig up-to-date med moden og feminin til en attraktiv pris. Alle varerne sælges som altid med prisgaranti og frifragt.

Du finder det nyeste tøj fra Saint Tropez på Heeringfashion.com 

Daniel Wellington ur

daniel wellington urDen nye mode inden for ure er for alvor kommet til Danmark. Nu har du en unik mulighed for, at give de smarte og moderne Daniel Wellington i julegave til din veninde eller kæreste. Et Daniel Wellington ur er stilrent og minimalistiske med rene linjer, hvilket giver et unikt design som komplementerer den modebevidste kvinde.

De flotte Daniel Wellington ure er lynhurtige og leveres som altid i en klassisk og original ur-æske. Daniel Wellington ure er uimodståelige og er lavet i italiensk læder med en urskive som har romertal indgraveret.

Du finder de lækre Daniel Wellington ure på Karat24.dk

Stine Goya tøj

Har du styr på mode, så ved du, at Stine Goya er et velkendt navn inden for modebranchen. Nu har du mulighed for at give den perfekte julegave i form af det stilrige modetøj fra Stine Goya. Tøjet er lavet på stolte skandinaviske traditioner, hvilket kommer til udtryk i de rene linjer i designet.

Stine Goya tøj er den perfekte julegaveide til dig, der ønsker at inspirere din kæreste eller veninde til at udtrykke sig selv ved hjælp af moderigtigt tøj.

Det flotte tøj fra Stine Goya kan købes som julegave hos Munkstore.dk

Se flere julegaver til hende


Julegaveønsker til børn & teenagere

Er du på udkig efter den perfekte julegave til dine børn? Så kan du i følgende afsnit finde en oversigt over de mest populære julegaveideer anno 2017.

Recast Sovesofa

De populære Recast sofaer er den perfekte julegaveide til at komplementere børneværelset. Ud over at de kan benyttes som sofaer, kan de også slås ud og bruges som sovesofa. Recast sovesofa er perfekt til børneværelset – så har børnene en masse plads at lege på.

Recast sovesofa er stilfuld, lækker og kombinerer sidde- og søvnbehovet, hvilket de komfortable posefjedre understøtter. Recast sovesofa er lavet i et robust design og kan med god samvittighed benyttes til at lege i, uden det går ud over funktionaliteten og kvaliteten.

Du finder Recast sovesofa på Bedrenaetter.dk 

Ludique Kommode

Ludique kommode er det perfekte valg som julegaveide til dig, der for alvor ønsker at dekorere børneværelset med en lækker hvid/grå kommode med 3 rummelige skuffer til legetøj og bøger. Hver skuffe har flotte metal greb som komplementerer kommodens look.

Denne Ludique kommode er lavet i flot og robust melamin/laminat med en højde på 82 cm, længe på 42 cm og bredde på 79 cm. Kommoden leveres usamlet, så det kræver, at du har erfaringer med at samle møbler fra Ludique.

Køb Ludique kommode som julegave på unoliving.com

Løbecykel Kokua 12” Jumper aluminium Sølv/mørke blå

løbecykelDenne smarte løbecykel fra Kokua er den perfekte julegaveide til den mindste i familien. Løbecyklen er solid med en lang holdbarhed. Den leveres med to forskellige længder sadelpinde i aluminium, så cyklen kan justeres i højde.

Med en løbecykel fra Kokua er det let at lære barnet at balancere på cyklen og baggaflen gør, at du altid har fuld kontrol over cyklen. Det overdimensioneret ovalrør sikrer en god stabilitet i løbecyklen samt stærk styring.

Du kan købe denne smarte Kokua løbecykel som julegaveide hos Cykelpartner.dk

Fodboldtrøjer

Fodboldtrøjer er den perfekte julegaveide til de sportslige børn i familien. Du finder et bredt udvalg af forskellige holdtrøjer med dertilhørende print på bagsiden. Hvad enten dit barn er fan af Ronaldo eller Messi, så kan du finde fodboldtrøjen til barnet i alderen 6-12 år.

Ud over de mange forskellige fodboldtrøjer er det også muligt, at købe et komplet træningssæt i julegave. Du får her en varm og åndende overdel med dertilhørende bukser i samme materialer.

Du finder fodboldtrøjer som julegaveide hos Unisport.dk

Flyverdragt

Forbered de mindste i familien til de kolde måneder med en flyverdragt i julegave. En flyverdragt er det ideelle overtøj til børn i alle aldre. En flyverdragt holder barnet varmt og beskytter mod vinden og det kolde vejr.

Alle flyvedragter har en høj åndbarhed som gør, at barnet kan slippe af med varmen samt er der ekstra beskyttelse på udsatte steder som knæ og bagdel. Her kan du finde børnetøj i høj kvalitet som beskytter mod det kolde vejr.

Du finder en oversigt over en masse smarte flyverdragter hos babygear.dk

LEGO skoletasker

skoletaske legoEr du på udkig efter en god julegave til de mindste i familien? Så kan du med fordel lade dig inspirere af de mange flotte LEGO skoletasker. LEGO skoletasker indeholder ekstra rum, hvor barnet kan have drikkeflaske, gymnastikpose, sportstaske og penalhus opbevaret. Skoletaskerne kan fås i en masse forskellige designs – hvad enten barnet er til hjerte-tasker eller Ninjago.

LEGO skoletasker er fremstillet i kraftige og slidstærke nylon materialer som er smuds- og vandafvisende. Skulderremmene er justerbare samt er der på forsiden af taskerne et stort termoisoleret rum til den medfølgende madkasse.

Du finder de smarte LEGO skoletasker på Pixizoo.dk

Børnesko

Gå de kolde vintermåneder i møde godt forberedt med varme og slidstærke vintersko til de mindste i familien. Hvad enten du er på udkig efter de store Moon Boots eller ruskindsstøvler, så kan du finde dem hos Growingfeet.dk.

Med praktiske og varme vinterstøvler er det slut med gennemblødte og kolde fødder. Køb børnesko med en varm indersok i filten, som kan tages ud og tørre. De fleste varme vintersko har indbygget indersok som kan klare kulde helt ned til minus 32 grader.

Giv varme børnesko i julegave – du finder dem på Growingfeet.dk

Gåbil

Gåbiler er en anerledes, men sjov julegaveide til de mindste i familien. En gåbil er køretøjet til barnet i de første år som hjælper med at stabilisere motorikken og skabe balance. Gåbilerne leveres som regel i træ og robust metal med en lang holdbarhed.

En gåbil er den perfekte julegave som uden tvivl vil vække jubel, hos både junior og far. Se hvordan bilen suser afsted ved hjælp af egen benkraft og hvordan ’legende’ atmosfære breder sig til hele rummet.

Køb en gåbil i julegave hos babytoys.dk

Pop-up Legetelt – Blå

popup legeteltMed et pop-up legetelt får du årets julegave til de mindste. Legeteltet er et mini slot, til de små riddere som elsker hulestemning og leg i et eventyrligt univers. Legeteltet er bygget i slidstærke materialer såsom nylon og er designet til hurtigt og nemt at slås op.

Et pop-up legetelt kan du med fordel tage med ud i haven, stranden eller benytte som et fast element på børneværelset. Ligeså snart legeteltet slås op, indbyder det flotte og anerledes design til leg.

Sansegynge Sort – Indendørs

Er du på udkig efter en god julegave til de mindste? Så kan en sansegynge måske være det du søger. En sansegynge kan anvendes til både store- og små børn. Sansegyngen er indrettet til at børnene nemt kan sidde eller ligge i den, mens den rolig svæver frem og tilbage.

En sansegynge styrker børnenes balance og er en fantastisk julegave som kan benyttes gennem hele livet. Den fås både til inden- og udendørs brug. Forskellen her er snorelængden og de materialer.

Du finder årets julegave på Sansegynge.dk

Populære julegaveønsker & ideer 2017

I dette afsnit finder du de mest populære julegaveønsker anno 2017. Vi har finkæmmet markedet, så du har det bedste udgangspunkt, når du skal vælge julegaven til dine nærmeste.

Carvaggio

lightyears caravaggioMed en Caravaggio bordlampe får du en elegant og moderigtig lampe som komplementerer det verdensberømte Caravaggio pendeldesign. Er du til minimalstisk design og æstestik på højt niveau? Så er denne bordlampe lige noget for dig.

Skærmen er højglanslakeret hvilket giver et unikt og anerledes touch til bordlampen samt er den asymmetrisk og fleksibel som gør, at den med fordel kan benyttes i hvilket som helst rum i hjemmet. Når du skal tænde eller slukke lampen trækker du blot i den lille tekstilsnor som er integreret i lampen.

Du finder denne smarte Caravaggio lampe på Lightyears.dk

iRobot Roomba 782 Robotstøvsuger

Fremtiden flytter ind med denne smarte iRobot Roomba 782 robotstøvsuger. Denne støvsuger er ideel til gadget-manden som ønsker en effektiv rengøring uden at få sved på panden. Denne iRobot Roomba støvsuger anvender både akustiske- og optiske sensorer til at registrere al snavs i hjemmet.

Med denne smarte robotstøvsuger rengøres hele hjemmet grundigt med blot ét tryk med fingerspidserne. Det integrerede touch-display og de brugervenlige funktioner gør rengøringen nemmere end nogensinde før. iRobot Roomba 782 robotstøvsuger er et hit blandt danskerne!

Køb iRobot Roomba 782 som julegave på roboteksperten.dk

Apple Watch 38mm Rustfri stål/hvid

Med et Apple Watch i julegave kan den heldige person se og reagere på notifikationerne samt registrere de daglige aktiviteter via dette smarte og stilrene ur. Apple Watch er fremstillet i særlige legeringer, som er udviklet specifikt til at give et smukt og holdbart ur.

Som noget nyt kan Apple Watch fås med en konfigureret batteritid, hvilket giver en lang batterilevetid. Derudover er det vandtæt og har en kraftfuld Retina-skærm med Force Touch integreret som giver flotte og klare billeder.

Køb et Apple Watch som julegave hos Wupti.com

We-Vibe II Plus – Verdens mest populære par vibrator

Som overskriften siger har du nu mulighed for at købe verdens mest populære par vibrator som julegave til din kæreste eller veninde. We-Vibe II Plus er en ny og forbedret udgave af We-Vibe som væres af kvinden under sex eller forstærker oplevelsen.

We-Vibe II Plus sender blide, kraftige og pulserende vibrationer som stimulerer G-punktet og klitoris i en synergi af intense vibrationer. We-Vibe II Plus har hele 6 forskellige vibrations-niveauer som med garanti kan sætte kulør på sexlivet.

Du køber We-Vibe II Plus som julegave på Sinful.dk

Erotic 4 Real Brætspil på dansk

Giv en anderledes og erotisk julegave i form af dette Erotic 4 Real brætspil. Brætspillet er et kombineret samlivs- og erotik spil til par. Med Erotic 4 Real kan i for alvor ’lukke op’ og komme hinanden nærmere. Brætspillet er til parret som ønsker at pifte samlivet op og anbefales desuden er kendte sexeksperter landet over.

Erotic 4 Real er sjovt og inspirerende og i kommer hinanden ved på en helt anden måde. Med i spillet får i erotiske opgavekort, hvor der er frække og udfordrende opgaver som i skal klare.

Du finder brætspillet på Sinful.dk

Beurer TL060

Kender du en der har hang til vinterdepression? Så kan denne smarte Beurer TL060 lysterapilampe være den perfekte julegaveide. Beurer er et tysk kvalitetsprodukt som har en høj Lux-værdi. Med en sollys-simulation på ca. 10.000 Lux – 45×31 cm lysareal – kan den benyttes jævnligt uden at genere øjnene.

Beurer TL060 kan med fordel hænges op eller stilles ved siden at kontorbordet ved hjælp af den udfoldelige fod som gør den nem og komfortabel at betjene.

Giv Beurer TL060 i julegave – du finder terapilampen på Whiteaway.com

Nike SB Sneakers

Det er ingen hemmelighed at Nike er en af verdensgiganterne, når det kommer til stilrene og kvalitetsrigtige sneakers. Er du på udkig efter den perfekte julegaveide? Så kan du med fordel lade dig inspirere af Nike’s store udvalg af flotte sneakers.

Nike sneakers fås i mange forskellige modeller og er lavet i et tæt samarbejde med professionelle sportsfolk som har en dybdegående indsigt i, hvad folk vil have. Nike SB beskæftiger sig med skateboarding og har fokus på at designe sneakers som henvender sig til skatere generelt.

Køb Nike SB sneakers som julegave på Munkstore.dk

Barko – BuddyBox

Forkæl de firbenede i familien med en julegave fra Barko. Barko leverer de populære BuddyBox som indeholder en masse godbidder og snacks. Hunde over hele landet får hver måned en lækker BuddyBox leveret direkte til døren.

Ud over en masse lækre snacks indeholder en BuddyBox fra Barko også forskellige legetøj som udfordrer hundens kognitive evner. BuddyBox er til alle hunde uanset størrelse, race eller alder og bestilles på abonnement – du har altid mulighed for at annullere dette.

Muskelopbygning – Mellempakke

Leder du efter en julegaveide til at opbygge kvalitetsmuskelmasse henover de kolde vintermåneder? Så finder du her en pakke med blandt andet kvalitetsproteinpulver, essentielle aminosyrer som BCAA samt energi til træningen i form af amplifier.

Denne muskelopbygningspakke er en god og alsidig pakke til ham, som gerne vil pakke så meget muskelmasse som overhovedet muligt – hvad enten det er en bodybuilder eller træningsentusiast som ønsker at tage træningen til det næste niveau. Ud over de mange essentielle aminosyrer finder du også kreatin monohydrat som er perfekt til at øge styrke og restitutionen. Kreatin monohydrat har også en veldokumenteret anabolsk effekt.

Køb muskelopbygningspakken hos Bodylab.dk allerede i dag

Garmin Forerunner 610 M/Pulsmåler

garmin løbeurDenne smarte pulsmåler er den ideelle julegave til sportsentusiasten. Her får du et brugervenligt ur, som er bygget med henblik på høj brugervenlighed. Forerunner 610 giver dig lynhurtig adgang til dine træningsdata og du kan hurtigt og nemt swipe og scrolle mellem de mange sider.

Der er indbygget touchscreen som giver en høj funktionalitet samt er førnævnte touchscreen godt rustet mod regn, sved og stænk. Selvom at dette smarte Garmin Forerunner 610 pulsur har en præventiv effektivt mod regn og sved, så har det ingen negativ indflydelse på selve betjeningen. Pulsåret kan betjenes med handsker.

Du finder Garmin Forerunner 610 M hos Billigsport24.dk