kædesav tilbud med benzinmotor og batteri

Kædesav til benzin og el

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at kædesaven er skovmandens bedste ven. Med en kædesav kan du lynhurtigt og komfortabelt save brænde, fælde træer osv. Kædesaven gør det normalt hårde arbejde med træ til en sand leg, hvor du på ingen tid kan få en masse fra hånden.

Nederst på siden finder du i øvrigt en god guide til at vælge den bedste kædesav til prisen. Derudover kan du også læse om en række andre gode råd i forbindelse med køb af kædesav til benzin og el.

Disse kædesavne kan du med fordel se nærmere på

Herunder har vi samlet nogle af de bedste kædesave som forhandles af danske forhandlere. Du kan med fordel købe din nye kædesav på nettet, da det typisk vil spare dig for min. 400 kr. i forhold til den pris du skal forvente at finde i den fysiske butik.

Kædesave fra 10-4.dk

Festool Sværdsav

festool sværdsav universal

Denne kraftige sværdsav er udstyret med 200 mm skæredybde. Denne sav er uhyre professionel og henvender sig uden tvivl til den seriøse handyman eller tømreren som har brug for lækkert grej. For flere specifikationer anbefaler vi, at du følger nedenstående link til forhandleren 10-4.dk og læser videre.

Læs mere og se prisen på kædesaven hos 10-4.dk

Makita elkædesav 2000W

makita elkædesav

Hvis du er på jagt efter en prisvenlig og yderst solid kædesav til el, er denne model fra Makita lige noget for dig. 2000W saven er meget effektiv, og du kan i øvrigt skifte savkæden helt uden brug af værktøj, hvilket for mange er en kæmpe fordel. Den vejer ikke mere end 4,4 kg, hvorfor den er meget nem at håndtere.

Læs mere og se prisen på kædesaven hos 10-4.dk 

Makita benzinkædesav 2-takt 1,7 HK

makita kædesav 1,7

Denne motorsav fra Makita henvender sig især til boligejeren, der ikke behøver mere kraft end, at saven kan klare brænde og de mindre buske og træer i haven. Den er udstyret med et komfortabelt greb, hvorfor du snildt kan stå i længere tid og arbejde uden at få ondt i skuldre, hænder, nakke og arme.

Læs mere og se prisen på kædesaven hos 10-4.dk

Makita benzinkædesav 2-takt 3,0 HK

makita 3,0

Vil du have en god all-round sav, er denne model med 3,0 HK et super godt valg. Den kan klare det meste arbejde i din have og er i øvrigt meget driftsikker. Den har et anti-vibrationssystem, hvilket gør den meget nem at save med. Og så vejer den kun 4,9 kg.

Læs mere og se prisen på kædesaven hos 10-4.dk

Makita benzinkædesav 2-takt 3,3 HK

makita 3,3

Vil du have noget af det absolut bedste på markedet lige nu, er denne Makita sav med 3,3 HK det perfekte valg. Den meget kraftige kædesav kan klare alt, hvad der hedder brænde, træer, buske og lignende. Den kraftfulde motor gør det til en sand leg for dig at save. Den har et væld af smarte funktioner herunder automatisk kædesmøring og optimal udnyttelse af brændstof.

Læs mere og se prisen på kædesaven hos 10-4.dk

Kædesave fra Texas

Elektrisk kædesav fra Texas – EK2040

elektrisk kædesav texas

Denne kraftfulde og elektriske kædesav er udstyret med en sværdlænge på 40 centimeter. Kæden kan justeres helt uden værktøj, hvilket er en stor fordel. Den er især god at bruge i parcelhuskvarterer og lignende, hvor du typisk ikke har behov for den helt store maskine.

Læs mere og se prisen på kædesaven hos Texas.dk

Benzindrevet kædesav fra Texas – TS4518

benzindrevet motorsav texas

Denne benzindrevne sav fra Texas er en super prisvenlig mode, hvor du virkelig får meget for den forholdsvis lave pris. Den er udstyret med en kraftig 45 CC motor, hvilket gør den i stand til at klare langt de fleste opgaver. Denne model bliver i øvrigt betegnet som meget driftsikker og ikke mindst komfortabel at arbejde med.

Læs mere og se prisen på kædesaven hos Texas.dk

Kædesave fra XL-BYG.dk

El kædesav 230V – Einhell

einhell

Kædesaven du ser her er fra Einhell. Der er tale om en krafig maskine, der er ganske nem at håndtere, når først du har lært den at kende. Einhell saven anbefales især til husejeren, der ikke har behov for at save de størst træer over, men gerne vil have en god sav til at save brænde, rydde ud i buske og lignende.

El kædesav 230V – ALKO

alko el kædesav

Denne elektriske kædesav er udstyret med en kraftig 2400 W motor, der i den grad gør den effektiv til brændesavning og lignende. Saven er i øvrigt også udstyret med et 40 centimeter langt Oregon sværd. Grebet er meget ergonomisk, hvilket sikrer, at du kan stå med saven i mange timer uden at få ondt kroppen. Bemærk i øvrigt at en lyn-kædestrammer medfølger.

Benzin kædesav – McCulloch

mcculloch benzindrevet

McCulloch er et mærke, der er kendt for at levere høj kvalitet og lang holdbarhedstid. Og det er netop, hvad du kan forvente med denne benzindrevne kædesav fra McCulloch.

Den bliver betegnet som en all-round sav, hvilket gør den oplagt at købe for den almindelig boligejer. Den er især kendt for dens hurtige start og ikke mindst de mange kræfter, der ligger bag den. Derudover bruger den heller ikke særlig meget brændstof takket være den innovative OxyPower-motor.

Benzin kædesav – ALKO

alko benzinkædesav

Denne kædesav fra ALKO er en meget prisvenlig model til dig med det mindre behov. Den er udstyret med et 40 centimeter langt sværd, hvilket sikrer dig et effektivt resultat. Denne sav er især effektiv til buske og mindre træer.

Benzin kædesav – McCulloch Elite

kædesave mcculloch elite

Hvis du er på udkig efter en slagkraftig maskine, der kan klare langt de fleste opgaver i haven og skoven, bør du vælge denne elite model fra McCulloch med masser af hestekræfter. Den stærke all-round sav er uhyre nem og hurtig at starte. Derudover er den også meget økonomisk, da den har et begrænset brændstofforbrug.

Guide til køb af kædesav

I forbindelse med køb af ny kædesav, kan det godt være svært at gennemskue markedet og de mange forskellige modeller, der findes. Heldigvis er der hjælp at hente i denne mini-guide, hvor vi fortæller dig om de vigtigste overvejelser du bør gøre dig.

Hvilken type sav – Elektrisk eller benzindrevet?

Det er først og fremmest en god ide at tænke lidt over, hvilken type sav du ønsker. Fordelen ved elektriske save er, at de er billigere i drift, da de kører på el og ikke benzin. Derudover støjer de heller ikke så meget, hvorfor de er at foretrække i parcelhuskvarterer og lignende. Ulempen er så, at de ikke altid er ligeså kraftige som de benzindrevne.

Fordelen ved de benzindrevne er uden tvivl den ekstra kraftstyrke. Derudover er den også mere fleksibel, da du ikke er afhængig af en ledning. Som tidligere nævnt er ulempen, at den er dyr i drift, da mange motorsave sluger en masse benzin, hvis ikke de er ekstra gode til at udnytte brændstoffet.

Hvad skal motorsaven bruges til?

Hvis du blot har behov for at trimme et par buske i din have, behøver du under ingen omstændigheder at ofre mere end max. 2000 kr. på din nye sav. Skal du derimod ud i skoven og save i lidt større træer, er det derimod en god ide at ofre lidt flere penge på din nye sav.

Derfor skal du vurdere dit behov ekstra nøje, da det uden tvivl er den vigtigste parameter i forbindelse med valg af ny kædesav. Hvis du kun har behov for at kunne trimme et par buske og save lidt brænde, er en sav med 1-2 HK typisk rigeligt.

Spiller mærket/producenten nogen form for rolle?

Dette er et ”religions”-spørgsmål, da det afhænger 100% af hvem du spørger. Derfor kan det være en god ide at læse lidt forskellige og neutrale anmeldelser på nettet af de forskellige kædesave.

En anden god ide er også at finde nogle test af kædesave med henblik på at få et større kendskab til de testede modeller. Hvis du i testen kan se, at der er et bestemt mærke som klarer sig bedre end andre, er det højst sandsynligt en god indikator på, at dette mærke er det bedste.

1 kommentar