nike skijakke

Nike skijakke

Går du op i god stil, når du står på ski eller snowboard? Er det vigtigt for dig at have en skijakke, der er lavet i kvalitetsfyldte materialer og som samtidig er komfortabel at have på? Hvis ja, så kan du med fordel kigge nærmere på en Nike skijakke.

Herunder har vi nærmere beskrevet to udvalgte Nike skijakker. Fælles for skijakkerne fra Nike er, at de bærer præg af en rigtig høj kvalitet. Derudover er designet også meget unikt og stilfuldt. Nike skijakkerne herunder forhandles i øvrigt af Blacksnow.dk – En af Danmarks sejeste skishops.

Nike SB Assistant Coaches skijakke

nike skijakke assistant coaches

Hvis du gerne vil skille dig positivt ud fra mængden i forhold til skitøj og stil, så er Nike SB Assistant Coaches det bedste køb længe. Denne letvægtsjakke har et ydermateriale som er DWR behandlet, hvilket vil sige, at du får en skijakke, der giver dig optimal varme og komfort – selv i de værste vejrforhold.

Nike SB Enigma Hoodie

nike sb enigma hoodie

Nike SB Enigma er en stilfuld hoodie, der med fordel kan bruges som skijakke. Den er vind og vandafvisende og der er mulighed for at justere hætten, hvilket sikrer optimal komfort.

Derudover har den også en indbygget facemask, der dækker dig godt ind mod vind og nedbær. Den indbyggede facemask kan dog fjernes, hvis du ikke ønsker at bruge den. Nike Hoodie’en er i øvrigt også udstyret med en stor og behagelig lomme på fronten, hvor du kan opbevare alt fra smartphone til en lille snack.

Dét skal du også have styr på, når du skal på skiferie

Skitaske

Når du tager på skiferie, er det super lækkert at have en decideret ski- eller snowboardtaske. På den måde er det meget nemmere at transportere dit grej fra A til B.

Skitasker er bestemt ikke en mangelvare. I dag er det muligt at finde skitasker til ethvert behov. Et mærke som har oplevet stor succes på det seneste er Douchebag skitasker. Dette mærker har med sine innovative og flotte løsninger imponeret et væld af skiiere og snowboardere verden over.

Hvis du gerne vil se, hvorfor Douchebag skitasker er så populære som de er, anbefaler vi at læse følgende artikel: Douchebag skitaske – Når kun det bedste er godt nok!

Skibriller

Skibriller er uden tvivl også en meget vigtig del af det at stå på ski eller snowboard. Som nybegynder kan det godt være lidt svært at vælge, hvilke skibriller der er bedst. Derfor handler det i høj grad om at spørge andre og høre om deres erfaringer med forskellige mærker. Du kan også prøve at kontakte en forhandler for at høre om, hvad de anbefaler.

Her på siden har vi faktisk skrevet en artikel om skibriller – nærmere bestemt POC skibriller.

Lavineudstyr til dig der skal stå på offpist

Overvejer du at tage en tur på offpisten? I så fald bør du anskaffe dig noget lavineudstyr. Det er direkte uforsvarligt at køre på offpisten, hvis ikke du har lavineudstyr med i bagagen. Er du i tvivl om, hvilket udstyr du bør medbringe? Læs artiklen herunder.